تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: پرسشی دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0o1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    یه جای گرم

پيش فرض

آقای paranoid-android واقعا از شما ممنونم. به سوالاتمون با صبر وحوصله جواب می دی . فقط می تونم بگم
    دمت گرم .

من رفتم سوال کردم هزینه دوره کامل تو شهر ما یک ومیلیون و دویست در میاد. البته اگه از همون اول تمام پکیج کامل رو ثبت نام کنیم تخفیف داره و میشه یک میلیون و خورده ای.
    الان من رفتم یه کتاب +N گرفتم . نوشته روش network+ certefication training kit ترجمه مهندس شهرام سبحانی . همراش هم یه سی دی هست که هنوز نگاش نکردم. الان دوروزه دارم می خونمش .کتاب خوبیه و ترجمه اش هم بد نیست . الان روی مبحث مدل OSI رسیدم . و LAYAER DATA-LINK . یه خورده فهمش برا من تازهکار سخته ولی شبا بعد از کار می شینم می خونمش . شیرینه. فقط امیدوارم شوق و علاقه ام به خستگی تبدیل نشه.

دارم خودمو ارزیابی میکنم که می تونم دووم بیارم یا نه بعد خیال دارم برم دوره شو هم ثبت نام کنم.

بازم ممنون.

2. 3 کاربر از 0o1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

paranoid-android عزیز واقعا" دمت گرم .خیلی خیلی لطف کردی امیدوارم که توی تمامی مراحل زندگی موفق باشی .حقیقتش تصمیم دارم فعلا" با خوندن چند تا کتاب و مقاله در زمینه شبکه و کلا" مباحث نتورک + شروع کنم و بعد از اینکه به یه امادگی اولیه رسیدم برای MSCE اقدام میکنم .باز هم از محبتت تشکر میکنم.
    رضا

4. این کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای paranoid-android واقعا از شما ممنونم. به سوالاتمون با صبر وحوصله جواب می دی . فقط می تونم بگم
    دمت گرم .

من رفتم سوال کردم هزینه دوره کامل تو شهر ما یک ومیلیون و دویست در میاد. البته اگه از همون اول تمام پکیج کامل رو ثبت نام کنیم تخفیف داره و میشه یک میلیون و خورده ای.
    الان من رفتم یه کتاب +N گرفتم . نوشته روش network+ certefication training kit ترجمه مهندس شهرام سبحانی . همراش هم یه سی دی هست که هنوز نگاش نکردم. الان دوروزه دارم می خونمش .کتاب خوبیه و ترجمه اش هم بد نیست . الان روی مبحث مدل OSI رسیدم . و LAYAER DATA-LINK . یه خورده فهمش برا من تازهکار سخته ولی شبا بعد از کار می شینم می خونمش . شیرینه. فقط امیدوارم شوق و علاقه ام به خستگی تبدیل نشه.

دارم خودمو ارزیابی میکنم که می تونم دووم بیارم یا نه بعد خیال دارم برم دوره شو هم ثبت نام کنم.

بازم ممنون.
    دوست عزیزم ظاهرا" منو و شما باهم شروع کردیم .امیدوارم که هردومون به اهدافمون برسیم و پشتکار خوبی داشته باشیم .راستی میتونم بپرسم شما کدوم شهر تشریف دارین ؟
    در ضمن یه نگاهی هم به تایپیک زیر بنداز فکر کنم بدردت بخوره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قربانت
    رضا

6. این کاربر از reza,n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0o1

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دمت گرم .

بازم ممنون.
    شما لطف داری دوست من.
    این کتابی که شما میگی باید ترجمه Network+ Training Kit از انتشارات مایکروسافت باشه که ترجمه شده. ترجمش رو ندیدم اما کتاب اصلی رو دارم. تو نت ebook های زیادی برای N+ وجود داره که یکی از مهروف ترین اونا Network+ Study Guide از انتشارات Sybex هستش نوشته David Groth که نمیدونم ترجمه شده یا خیر اما به عنوان پر طرفدارترین کتاب آموزشی برای اینexam در دنیا شناخته شده.

کتاب خوب و کاملتر دیگری که خوندن اون رو به همه توصیه می کنم Network+ 2005 In Depth نوشته Tamara Dean از انتشارات Thomsonه که کاملترین کتابیه که برای N+ تا بحال دیدم.

کتاب N+ نوشته Mike Meyers با اسم:
    Mike Myers' Network+ Certification Passport هم کتاب مشهور و فوق العاده طرفداریه اما من به شخصه نخوندمش.

اکثر افرادی که در سرتاسر نقاط دنیا تو N+ شرکت میکنن یکی از این کتاب ها رو به عنوان کتاب اصلی مرجعشون انتخاب میکنن + یکسری CBT یا Computer Base Training هایی که در واقع آموزش های ویدئویی هستش که کمپانی های مشهوری مثل Learnkey یا CBT Nuggets و ... عرضه میکنن که اونا رو هم میتونید در نظر داشته باشید. این مجموعه های رو میتونید خودتون یا از اینترنت دانلود کنید یا اینکه از سایت ها یا انجمن هایی که در این زمینه فعالیت میکنن خریداری کنید.

با آرزوی موفقیت.

8. 2 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

paranoid-android عزیز واقعا" دمت گرم .خیلی خیلی لطف کردی امیدوارم که توی تمامی مراحل زندگی موفق باشی .حقیقتش تصمیم دارم فعلا" با خوندن چند تا کتاب و مقاله در زمینه شبکه و کلا" مباحث نتورک + شروع کنم و بعد از اینکه به یه امادگی اولیه رسیدم برای MSCE اقدام میکنم .باز هم از محبتت تشکر میکنم.
    رضا
    موفق باشید.

10. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

من هم در این زمینه خیلی سوال داشتم که به لطف دوستان عزیز به خصوص paranoid_android عزیز اطلاعات خوبی کسب کردم
    واقعا ازت ممنونم
    با این که دکمه تشکر رو زدم ولیدیدم بازم نمیشه از پست استفاده نکرد
    خدا خیرت بده
    دمت گرم
    خیلی حال دادی

12. این کاربر از devil_ff2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام:
    paranoid_android عزیز آیا از مجموعه های آموزشی که بصورت سی دی و گاها" مولتی مدیا از موسسات مختلف در بازار موجوده رو تابحال استفاده کردید و یا با هیچکدومشون آشنایی دارید ؟ واقعا" بدرد بخور هستن یا نه فقط تبلیغاتیه .در هر حال کدوم موسسه در این زمینه پکیج خوبی داره که بشه واقعا" استفاده کرد؟ (البته منظورم برای N+ هستش)
    با سپاس
    رضا

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

با سلام:
    paranoid_android عزیز آیا از مجموعه های آموزشی که بصورت سی دی و گاها" مولتی مدیا از موسسات مختلف در بازار موجوده رو تابحال استفاده کردید و یا با هیچکدومشون آشنایی دارید ؟ واقعا" بدرد بخور هستن یا نه فقط تبلیغاتیه .در هر حال کدوم موسسه در این زمینه پکیج خوبی داره که بشه واقعا" استفاده کرد؟ (البته منظورم برای N+ هستش)
    با سپاس
    رضا
    به زبان فارسی تا بحال از مجموعه خاصی استفاده نکردم فقط ویدئوهای آموزشی N+ کمپانی Learnkey و CBT Nuggets رو دیدم که خیلی عالی هستن به شرطی که سطح زبان انگلیسیت خوب باشه و بتونی دیالوگ هارو متوجه بشی. در سطح دنیا این دو شرکت محصولات خیلی پرطرفداری دارن. شرکت ها دیگه ای مثل Training Signal و VTC و ... هم هستن.
    اگه دنبال مورد خاصی به زبان فارسی هستی آموزش های مالتی میدیای خیلی زیادی رو تو بازار ندیدم و شناختی به اون صورت در موردشون ندارم مثلا آموزش شبکه شرکت داده های طلایی رو دیدم فقط.
    موسسه ای هم هستش به اسم ----- که چند ساله در زمینه تولید CBT ها در مورد مدارک مختلف شبکه مثل N+ و MCSE و CCNA و... داره فعالیت میکنه که تعریفشون رو از چند جا شندیم. سایتش رو میذارم میتونی ازشون خرید کنی، اما قیمت مجموعه ها یکم بالاست!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

یادم رفت بگم، سال پیش یه کتاب برای N+ خریدم که کتاب خوبیه و کامل. از نشر نص و نوشته مهندس علیرضا انصاری. البته باز تاکید میکنم خوندن کتاب فارسی رو برای مدارک بین المللی اصلا توصیه نمیکنم...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

paranoid android باز هم ممنون از لطفت.
    Last edited by reza,n; 04-11-2008 at 11:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •