مرسی من بيشتر تو قسمت بازی ها ميتونم فعال باشم
به جاش از مقالات photoshop استفاده ميکنم
سعی ميکنم فعاليتم رو زودتر شروع کنم
مرسی من بيشتر تو قسمت بازی ها ميتونم فعال باشم
به جاش از مقالات photoshop استفاده ميکنم
سعی ميکنم فعاليتم رو زودتر شروع کنم
سلام دوستان
اين هم يك آموزش مقدماتي ديگه در اين زمينه كه اگر وقت كنم تا شب هم يكي ديگه رو براتون قرار ميدم
فعلا آموزشها مقدماتي هستند تا ببينيم بعدا چي پيش مياد![]()
1- ابتدا تصویر مورد نظر رو در فتوشاپ بازکنید و متن دلخواهتون رو روش بنویسید(سعي كنيد كه متنتون يك متن تو پر باشه ) ::
![]()
2- حالا شما باید روی لایه نوشتتون کلیک راست کرده و گزینه Rasterize Layer رو انتخاب کنید مانند شکل پایین ::
![]()
3- به منوی فیلتر برید و مسیر زیر رو طی کنید:
Filter>Stylize>Emboss
تنظیمات رو برار ::
angle: 135
Height: 3
Amount : 100%
و سپس کلید Ok رو میزنید
![]()
4- به پالت لایه ها رفته و Mode لایه رو از Normal به Hard light و یا Soft Light بسته به نوع فونت و عکستون تغییر بدین
در صورتی که باز به صورت طبیعی جلوه نکرد میتونید Opacity لایه رو هم کم و زیاد کنید
![]()
5- اینم تصویر نهایی ::
![]()
امیدوارم که از این آموزش ساده خوشتون اومده باشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
یا حق
سلام دوستان
نميدونم اين آموزش قبلا تو انجمن گذاشته شده و يا نه ولي در صورت وجود من رو ببخشيد
خب شروع ميكنيم
![]()
1- تصویر مورد نظرتون رو باز کنید و با ابزار Pen Toolروی اون طبق شکل مسیر رو با دقت انتخاب کنید
![]()
شماره 1 – شما در این قسمت باید با ابزار Pen Toolبر روی منحنی که میخواهید نوشته در اون راستا باشه فقط یک کلیک ساده کنید
شماره 2 –باز در قسمت دیگر منحنی کلیک کرده و بدون اینکه دست خود را از روی کلید چپ موس بردارید مانند شکل 3 اون رو به طرف بالا سمت راست بکشید و این کار را تا وقتی که مسیر در خود منحنی قرار نگرفته ادامه بدید
شماره 4- در این قسمت شما مانند قسمت قبل باز هم در جای دیگر منحنی که یک شیب معکوس رو داره کلیک میکنید و مطابق شماره پنج اون رو به طرف پایین و سمت راست میکشید تا وقتی که مسیر با منحنی که در تصویر دارید یک اندازه بشه
اگر در هر کجای مسیر هم اشتباه کردید میتونید از ابزار Direct Selection toolو
یا از ابزار دیگر در قسمت Pen Tool استفاده کنید ::
![]()
2- حالا وقتی که کارتون با این ابزار تموم شد ابزار Horizontal Type Toolرو انتخاب کنید و در حالی که مسیر در حالت انتخاب هست موس رو جوری روی مسیر قرار بدید که یک خط کج ظاهر بشه و همون موقع کلیک کنید و حالا نوشتتون رو روی همون مسیر بنویسید و باز توجه کنید که در صورت اینکه بخواهید نوشتتون جلو و یا عقب تر برگشت داده بشه میتونید باز از همون ابزار Pen Tool
و یا
استفاده کنید بدین صورت که موس رو در پشت نوشته و یا جلو نوشته برده که یک شکل پیکان مشکی رنگ مشخص میشه و شما میتونید اون رو به جلو و یا عقب هل بدید ( با نگه داشتن کلیک چپ موس و حرکت آن )
![]()
این هم تصویر نهایی با اضافه کردن یک Style :::
![]()
حجم کل: 550 کیلو بایت
امیدوارم که خوشتون اومده باشه
موفق باشید
یا حق
سلام
یادمه تو دنیای فتوشاپ یک یا دو گذاشته بودم . درست یادم نیست
به هر حال تشکر فراوان بابت وقتی که گذاشتی . عزیز
قربانت : شاهین کینگ
1-یک سند در اندازه دلخواه باز کنید (400*400) بک گراندتون هم سفید باشه
2- رنگ Foreground رو یک رنگ انتخاب کنید من این رو انتخاب کردم (FF9C00) و Background تون رو مشکی خالص انتخاب کنید یعنی (000000) در اینجا فارسی نوشته شده شما همه رو صفر فرض کنید![]()
3-حالا از لایتون یک کپی بگیرید ( بر روی آیکون create a new layer و در پالت لایه ها کلیک کنید)
![]()
4-فیلتر مقابل رو اجرا کنید : Filter>Rendr>Clouds
این فیلتر کاملا تصادفی عمل میکنه اگر نیازتون برآورده نشد میتونید دوباره با فشار دادن کلید های Ctrl+F اون رو دوباره اعمال کنید
5-فیلتر مقابل رو هم اجرا کنید : Filter>Blur>Gaussian Blur
مقدار اون رو بین 4 الی 8 انتخاب کنید به دلخواه
6- به پالت channels رفته و بر روی Create new channel مانند قسمت اول که لایه جدید ساختید کلیک کنید تا یک Channel جدید با نام Alpha 1 درست بشه
7- حالا با یک فونت خوب و قشنگ و در صورت امکان توپر روی همین Channel شروع کنید به نوشتن متنتون .
![]()
8- حالا بر روی Channel RGB یعنی بالاترین Channel کلیک کنید تا بر بگردیم به حالت اول و نوشته شما انتخاب شده باشه
9-از منوی Select>Inverse یا کید میانبر Ctrl+Shift+I رو از روی کیبردتون فشار بدین و بعد هم دکمه Deleteرو از روی کیبردتون فشار بدین تا جاهای دیگه حذف بشند
![]()
10-کلید های Ctrl+D رو از روی کیبردتون فشار بدین تا از حالت انتخاب خارج بشین و بعد بر روی Layer 1 یا همون لایه ای که متنتون رو توش نوشتید رو دوبار کلیک کنید ویا روی لایه کلیک راست و گزینه Blending options رو کلیک کنید و تنظیمات رو مانند عکس پایین انجام بدین ::
![]()
11-خب حالا از لایتون یک کپی بگیرید ( یا از گزینه Layer>Duplicate layer ) و یا مانند شکل پایین
![]()
12- حالا از منوی Image مسیر رو دنبال کنید :
Image > Adjustments > Desaturate و یا Ctrl+Shift+U
![]()
13- حالا لایه اول یعنی Layer 1 رو انتخاب کنید و بعد load selection یعنی درحالی که کلید CTRl رو در کیبردوتون پایین نگه داشتید بر روی لایه (Laye 1 ) کلیک کنید تا لایه به صورت انتخاب در بیاد
![]()
14- حالا باز کلید های Ctrl+Shift+I رو از روی کیبردوتون انتخاب تا ناحیه انتخاب برعکس بشه و حالا به منوی Select
برید و مسیر Select>Modify>Contract رو انتخاب و مقدار رو بر روی 1 پیکسل قرار بدین و سپس دکمه OK رو بزنید و باز کلید Delete رو از روی کیبردتون فشار بیدن تا ناحیه انتخاب شده حذف بشه
15- حالا کلیدهای Ctrl + D رو از روی کیبردتون فشار بدین تا لایه از حالت انتخاب خارج بشه و حالا لایه کپی گرفته شده رو انتخاب کنید Layer 1 Copy و با ابزار های انتخاب مثل Elliptical marquee Tool و یا دیگر ابزار ها مانند شکل پایین قسمت هایی از نوشته رو انتخاب و سپس کلید Delete رو از روی کیبردتون فشار بدین تا جلد و یا همان جداره زیرین یعنی لایه Layer 1 پیدا بشه ابزارهای اینتخاب:
![]()
![]()
راستی مقدار Feather برای هر ابزار انتخاب رو اگر روی 1 قرار بدین بهتره تا جاهای برش داده شده رنج دیده نشند و صاف در بیاند
![]()
![]()
16 - حالا اگر هم خواستید که رنگ هر لایه از نوشتتون رو عوض کنید کافیه که بر لایه چه لایه Layer 1 و یا
Layer 1 Copy رو انتخاب کنید و بعد کلید های Ctrl+U رو از روی کیبردتون فشار بدین و با لغزنده ها اینقدر کار کنید تا به رنگ مورد نظرتون برسید و این هم طرح نهایی :
![]()
حجم :754 کیلوبایت
امیدوارم که از این آموزش هم بهره ای برده باشید
موفق باشید
یا حق
Last edited by arash_irani; 26-01-2006 at 19:29.
میشه در باره ی 8 بیشتر توضیح بدید.
channel rgb کجاست؟
آموزش خیلی خوبی هم بود برای مبتدی ها
مرسی
سلام دوست مننوشته شده توسط rb97
شما وقتي تو Channel هستید بالاترین Channel اگه نگاه کنی نوشته RGB روی همون باید کلیک کنید
شکلش مثل پلت لایه ها هست و باید روی بالایی که نوشته RGB کلیک کنید
موفق باشید
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)