منم امنیا رو پیشنهاد میکنم.
I900 بهتره ....
دوست عزیز در کل i900 بهتره.
نه ، چرا به کنار اتفاقا به وسط ، وقتی یه چیزی ضعیفه چرا میذاریش کنار ؟دوربین و صدا و .... افتضاح این گوشی به کنار
کاملا درسته ، این انحصار به مشتری مربوط نمیشه ، شرایط تجاری و بازار هست و محدودیتهاش هم دلایل خاص خودش رو دارهانحصار طلبی
کاملا نادرسته، نمونش آیپاد که معروفترین پلیر جهانه بی هیچ شکی ،اما اگرم درست بود بازم ربطی به فرآیند انتخاب ما ندارهمنزوی بودن اپل و محصولاتش
این سوال منم هست ، واقعا چرا؟ آیا کسی ما رو مجبور کرده ؟ هر کسی در انتخاب آزاده ...........اخه چرا دستگاهی که 800.000 پولش رو دادم باید واسه یه سری کارهای عادی که موبایل های 100.000 هم انجام میدن خودم رو اذیت کنم .
صد در صد امنیا شک نکن
حیف نیست فقط به خاطر صفحه نمایش امنیا رو ول کنی آیفون بخری ( اونم تازه زیر نور آفتاب ) خوب تو آفتاب از گوشی استفاده نکن![]()
من آيفون رو ترجيح ميدم...
دليل خاصي هم نداره...شايد چون به دوربين احتياجي ندارم...
چيزايي داره كه هيچ گوشي نداره و چيزايي نداره كه همه دارند...و همين چيزاش بعضي ها رو مجذوب ميكنه.. به نظرم آيفون واسه هر كسي نيست...
شاد باشيد![]()
مختصر و مفید یعنی این ، یه مقاله رو چکیده کردی تو دو تا جمله ، ایولمن آيفون رو ترجيح ميدم...
دليل خاصي هم نداره...شايد چون به دوربين احتياجي ندارم...
چيزايي داره كه هيچ گوشي نداره و چيزايي نداره كه همه دارند...و همين چيزاش بعضي ها رو مجذوب ميكنه.. به نظرم آيفون واسه هر كسي نيست...
شاد باشيد![]()
این جمله رو باید طلا گرفتچيزايي داره كه هيچ گوشي نداره و چيزايي نداره كه همه دارند
دوست عزیز حقیقت اینه که سامسونگ i900 نسبت به ایفون برتره. ایفون گوشی خوبیه دیگه نا با این قیمت چزایی .الان ایفون 3g با توجه به مشخصات رم تو ایران با قیمتی معادل 900 الی 1.130 به فروش میرسه که مثلا به خاطر چه چیزش باید این همه پول پرداخت کنی؟ایفون نه دوربینش رو تو مدل 3g درست کرد (حداقل میتونست یک auto focus روش بزاره که نذاشت) نه صداشو درست کرد نه به هدفون بلوتوسش فکری کرد و...الان سامسونگ i900 با گارانتی مایکروتل اون هم 16gb با قیمت 715 تومن فروخته میشه که میشه گفت با این امکانات در مقابل ایفون مفته.همین شما یه سری به سایت gsmarena بزن و به اون رای هایی که هم به ایفون داده اند نگاه کن وهم به رای هایی که به سامسونگ i900 داده اند.تو ریویو هم معایب ایفون نزدیکه از مزایاش بیشتر باشه ولی در i900 برعکسه که نشان میده i900 زیر زمین تا اسمان با ایفون فرق داره.یه چیزی رو هم یاد اوری کنم که بازار فروش دست دوم ایفون خیلی ضعیفه یعنی شما گوشی ایفون رو بگیری 900 تومن همونو یک هفته دیگه ازت 500 تومن نمیخرن یا شاید بعضی مغازه ها بگن که ایفون دست دومش رو نمیخریم ولی i900 اینطوری نیست بازار دست دومش بهتره.در ضمن سیستم عامل ویندوز موبایل تو ایران جا افتاده تر از Mac هستش.در مورد خز شدن هم شما فکر نکن که چون ایفون تو دستها کمه پس خز نشده و مثلا چون سامسونگ بیشتره پس خز شده.الان دیگه بحث خز شدن کوپنش سوخته.چون با 120 تومن میتونی یه گوشی چینی بخری که تاچ اسکرینه و ...که جایی برای پز دادن و خز شدن نمیمونه.شما مطمئن باش که چون i900 بهترینه تو دستها زیاده.چون این جور گوشیها رو کسانی میخرند که حداقل دو سه هفته در موردش تحقیق میکنند.در کل به نظر من برای شما همون i900 بهترین گزینه باشه.موفق باشی.
نه.هیچ کدوم از اینها حل نشده+بلوتوس....(Ring Tone
در مورد بازی من بیلیارد و باهاش بازی کردم با کراش.البته با آیفون 3g که سنسور داره.محشر بود...
راستش من اگه پول داشتم یه آیفون 3G میگرفتم با یه دوربین دیجیتال.ولی خب زیاد پام آب میخوره.واسه همین منتظر KC910 ام.
دوست عزیز اگه نمیخوای با گوشیت وب گردی کنی آیفون رو نگیر
چون 50% لذت آیفون به وب گردیشه
ولی اگه میخوای از WI FI ش استفاده کنی و دوربین و بلوتوس روهم فراموش کنی هیچی مثل آیفون نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)