چی میگی
باطری سونی اریکسون مشکل داره نگاه کن دوست من در مورد امتحان که میگی اتفاقا من چندین گوشی رو داشتم یا داداشم داشته به طور مثال n78 k770 k750 و 5310 و اطمینان داشته باش که باطری سونی بهتر هست
چی میگی
باطری سونی اریکسون مشکل داره نگاه کن دوست من در مورد امتحان که میگی اتفاقا من چندین گوشی رو داشتم یا داداشم داشته به طور مثال n78 k770 k750 و 5310 و اطمینان داشته باش که باطری سونی بهتر هست
منم تو خونه هم نوکیا دارم هم سونی باتری سونی بهتره
البته نباید عمر گوشی سیستم عامل دار و با جاوا مقایسه کرد یا ابعاد و رزولوشن ال سی دی هم تو باتری مهمه اما در کل سونی بهتر شارژ نیگر میداره
واسه فیلم دیدن هم ان 96 واسه همین کاره، ولی خوب آیفون از اونم بهتره چون ال سی دیش بهتره .............
منم mp4 رو پیشنهاد میکنم واسه این کار طراحی شدن
ولی 5610 باطریش محشره اگه استفاده نکنی 5 روز شارژ نگه میداره زیاد اهنگ گوش بدی 2 روز یکبار در ضمن 5610 از چیپ الترینوکی خاصی برای بالا رفتن کیفیت صدا و شفافیت صدا و تصاویر با کیفیت دی وی دی داره کیفیت فیلم ها خیلی خوبه در 5610 چون ال سی دی هم محشره 2.2 هست که خوبه من تاحالا فیلم دنیا مردگان 2 با فرمت wma روی 5610 نگاه کردم نمیدونم چه دقیقه بود ولی همین 60 تا 80 دقیقه میشد شارژ اصلا تکون نخورد ولی بعد از 3 دقیقه یک درجه از شارژم کم شد ولی در کل گوشی واسه این کارا طراحی نشده mp4 بهترین گزینه هست در ضمن سونی اریکسون در باطری کارش درسته 20 20 مگر باطری تقلبی باشه که واسه همه گوشی ها وجود داره چه نوکیا چه سنی اریکسون چه سامسونگ و....
Last edited by Punisher_2008; 25-10-2008 at 19:45.
هر وسیله ای مخصوص یک کاری ساخته شده.mp4 برای دیدن فیلم خوبه ولی
یک موردی یادتون باشه mp4 مارک معتبر وخوب هم که تصویی باشه بشه باهاش فیلم دید و آهنگ گوش داد زیر 90 تومن نیست.با ال سی دی 2.5 اینچ . خودمن هم تصمیم رو خریدش دارم ولی موندم روی این 90 تومن 200 تومن بزارم یه گوشی مثل n78 بگرم یا یه ام پی .4 در ضمن تنها مشکل بزرگ گوشی اینه که باطریش برای دیدن فیلم مناسب نیست حالا هر مارکی که میخاد باشه . چون بخای یه فیلم ببینی و چند تا آهنگ گوش بدی احتمالا شارژی برای صحبت با گوشی نمی مونه!
به سخت افزار گوشی اسیب نمی رسونه؟
هر چيزي اگه در حد معمول باشه به چيزي آسيب نميزنه...
بحث تايپك رفــــت رو باتري و رخ كشيدن باطري نوكيا بهتره باطري سوني اريكسون بهتــــره
براي ديدن فيلم برا من مالك صفحــــه نمايش گوشي هستش هر چي بزرگتر باشـــه بهتر ميشه نگاه كرد
درســــتهمنم mp4 رو پیشنهاد میکنم واسه این کار طراحی شدن
شما با این پول میتونید یه iPod Touch 2G بگیری، باور کن بهترین گزینس....
هیچ گوشی تا حتی 400 تومن هم بدرد فیلم دیدن نمی خوره ولی این ساخته شده واسه فیلم دیدن
علاوه بر اون اگه اهل بازی باشی، بازی های بسیار با گرافیک نیز براش ساخته شده و میشه
f500 samsung توی این رنج بهترین گوشی واسه فیلم دیدنه در واقع یه MP4 پلیر هستش که باطری فوق العاده ای هم داره
(البته دو تا باطری داریه که یکیش توی کیفشه) قیمتشم همین حدوداست فرمت divx رو هم داره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)