تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: پروژه ی php

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض پروژه php

سلام اینکه گفتم پروژه ننوشتم منطورم پروژه های جدی و بزرگ بود والا بابا دیگه انقدرها هم نیستم! مثلا اگه بخوام از برنامه هام براتون بگم یه برنامه سرچ روی هارد رو نوشتم یه چیزی شبیه سرچ ویندوز ولی نه مثل اون پیشرفته، یا مثلا برنامه اسکن کردن یک هارد و نمایش همه فایلهای اون رو......

البته الان که میخواستم حرفه ای بشم و یه پروژه بزرگ بنویسم از همون استادی که سر کلاسش میرفتم راهنمایی خواستم اونم یه سایتی که خودش قبلا طراحی کرده بود رو بهم داد و گفت یه چیزی شبیه اون طراحی کنم ولی به قول تو برای شروع کار خودم فکر میکنم یه کم سنگین باشه !!!!!!!!!!
    نظر تو چیه دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض پروژه دفتر تلفن

مای friend ازت بابت پیشنهاد خوبت واسه پروژه دفترچه تلفن ممنونم خیلی عالی بود فقط در طول انجام پروژه اگه سوالی دلشتم بازم مزاحمت میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیز اون پروژه آمارگیر هم که گفتی عالی بود ولی فکر کنم واسه شروع زیاد جالب نباشه البته هر موقع خواستم برم سراغش ازت میخوام بیشتر توضیح بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

quote=maasoum;3098756]janded]جان عزیز اون پروژه آمارگیر هم که گفتی عالی بود ولی فکر کنم واسه شروع زیاد جالب نباشه البته هر موقع خواستم برم سراغش ازت میخوام بیشتر توضیح بدی[/quote]

واقا من به شما همان روش سوم as13851365 رو پيشنهاد ميكنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

jandedy جان عزیز اون پروژه آمارگیر هم که گفتی عالی بود ولی فکر کنم واسه شروع زیاد جالب نباشه البته هر موقع خواستم برم سراغش ازت میخوام بیشتر توضیح بدی
    واقا من به شما همان روش سوم as13851365 رو پيشنهاد ميكنم . چون فهميدن كد هاي ديگران سخت تر از مردن است .
    Last edited by jandedy; 23-10-2008 at 16:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض سلام دوستان :

من پروژه دفتر تلفن رو شروع کردم البته تا حالا قسمت گرافیکش رو تموم کردم حالا میخواستم نظرت رو در مورد این قابلیت هایی که میخوام برنامم داشه باشه بدی:

1) برنامه یک admin داشته باشه که بتونه همه عملیات اضافه - حذف - ویرایش - جستجو و... رو انجام بده.
    2) سایر کاربران در صورت ثبت نام بتوانند فقط اطلاعات خود را که در دفتر تلفن ذخیره کردند حذف یا ویرایش کنند و قسمت جستجو هم برای آنها قابل نمایش باشه.
    3) سایر کاربرانی که ثبت نام نکرده اند فقط بتوانند به قسمت جستجو دسترسی داشته باشند و اطلاعات را ببینند ولی اجازه ویرایش - حذف و .... را نداشته باشند

خوب چطوره؟؟؟؟؟؟ اگه فکر میکنید چیزای دیگه ای هم هست که باید اضافه بشه لطفا دریغ نکنید. به منه بینوا

کمک کنید......... البته یه چیزی هم بگم من متآسفانه امسال درگیر کنکور کاردانی به کارشناسی هم هستم به خاطر همین زیاد فرصت نمیکنم روی php وقت بذارم ولی مطمئنم که با کمک شما دوستان خوبم حتما موفق میشم دیر یا زودش مهم نیست

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

من پروژه دفتر تلفن رو شروع کردم البته تا حالا قسمت گرافیکش رو تموم کردم حالا میخواستم نظرت رو در مورد این قابلیت هایی که میخوام برنامم داشه باشه بدی:

1) برنامه یک admin داشته باشه که بتونه همه عملیات اضافه - حذف - ویرایش - جستجو و... رو انجام بده.
    2) سایر کاربران در صورت ثبت نام بتوانند فقط اطلاعات خود را که در دفتر تلفن ذخیره کردند حذف یا ویرایش کنند و قسمت جستجو هم برای آنها قابل نمایش باشه.
    3) سایر کاربرانی که ثبت نام نکرده اند فقط بتوانند به قسمت جستجو دسترسی داشته باشند و اطلاعات را ببینند ولی اجازه ویرایش - حذف و .... را نداشته باشند

خوب چطوره؟؟؟؟؟؟ اگه فکر میکنید چیزای دیگه ای هم هست که باید اضافه بشه لطفا دریغ نکنید. به منه بینوا
    این شد یه چیزه درست حسابی ! برای شروع خیلی خوب هست !

کمک کنید......... البته یه چیزی هم بگم من متآسفانه امسال درگیر کنکور کاردانی به کارشناسی هم هستم به خاطر همین زیاد فرصت نمیکنم روی php وقت بذارم ولی مطمئنم که با کمک شما دوستان خوبم حتما موفق میشم دیر یا زودش مهم نیست
    درباره این یکی هم که باهات همدردی می کنم امیدارم موفق باشی .

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

این شماره 3 رو نفهمیدم! طرف عضو میشه دفتر تلفن شخصی واسه خودش میسازه درست؟
    خوب بقیه بیان ببینند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Apache

پيش فرض

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

خوشحالم كه يه كاري رو شروع كردي . سعي كن انعطاف پذير و سريع درست كني

داره خودمونی میشه ntlog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

بهترین روش واسه اینکه یه پروژه خوب انتخاب کنی
    اولا چند تا سوال رو باید جواب بدی
    1. در چه حد یا زبانی که می خوای کار کنی آشنا هستی
    2. چه کسانی می تونن کمکت کنن ( سوادشون چقدره ) ، اگه به مشکل برخوردی می تونن کمکت کنن ؟
    3. منابع دیگری جز اینترنت و دوستانت داری ؟
    اینا مشخص می کنن برنامه ای که می نویسی در چه حدی باشه
    -----------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من پروژه های 1 برنامه نویس از اولین بار که شروع میکنه متونه این طوری باشه
    1- ساخت 1 صفحه که محتویات متغیر ها رو نشون بده -- برای کسانیکه بار اول می خوان دست به php بزنن
    2- ساخت چند صفحه که اطلاعات متغیر ها رو از صفحه ای به صفحه بعد انتقال بده و چاپ کنه
    3- تکه برنامه ای که در صفحه اول یه مقدار عددی بگیره و در صفحه بعد به تعداد اون مقدار برای جدولی ردیف درست کنه
    4- تکه برنامه شماره 3 + در صفحه اول یک مقدار کارکتری بگیره و در صفحه دوم داخل هر ردیف اون را با شماره ردیف چاپ کنه
    5- تکه برنامه ای که بتونه به mysql وصل بشه و محتویات یک جدول رو نشون بده
    6- یک فرم که بعد از submit کردن اون محتویات فرم در mysql ذخیره بشه
    ----------------------------------------------------------------------------------
    البته اساتید محترم این کارها رو به سادگی انجام میدن ..
    -----------------------------------------------------------------------------------
    به نظر من برای تبهر در برنامه نویسی یهتره بیشتر به پروژه های بانک اطلاعاتی بپردازید و مخصوصا جدول های مربوط به هم
    و برنامه نویسی با الگوریتم منظم و انعطاف پذیر داشته باشید
    در برنامه هاتون از شرط کمتر استفاده کنید ، سعی کنید با ایجاد کلاس برنامه نویسی شیء گرا انجام دهید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •