تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: راهنمايي در مورد ارتقا سیستم

داره خودمونی میشه ajax_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

1 راهنمايي در مورد ارتقا سیستم

باز هم سلام .ممنونم از نظراتتون.
    ببینید بله گفتم از نظر قیمت می خوام مناسب باشه و با پول کم کارایی خوبی داشته باشم .اما اگر می دونید سیستمی می شه که ارزش نداره و عمرش رو به اتمام هست و یه چند وقت دیگه باز دوباره برم دونبال قطعات بهتر, بهم بگید .والا نمی تونم بگم می خوام دقیقا یا حدودا تو چه رنج قیمتی سیستم رو عوض کنم چون حقیقتا من اصلا تو قطعات و قیمت ها وارد نیستم .یعنی می دونم مثلا سیستمسی میشه جور کرد که بالای 1 میلیون بشه یا به قول شما می شه با 150 تومان هم قطعات رو عوض کنم و سیستم توپی بشه .درسته پول زیادی هم نمی تونم بدم اما خلاصه می خوام برا کارم مناسب باشه .برنامه نویسی هم که پرسیدید تا چه سطحی .کارمبیشتر با visual studio 2005 وvisual studio 2008 هست و sql server 2005 .طراحی سایت و نوشتن برنامه های win application

با خرید سیستم خیلی قوی و گرون من موافق نیستم .(البته با توجه به نیاز الان خودم)چون به هر حال هر چند سال یک بار باید قطعات رو عوض کرد .تو دنیای کامپیوتر سیستم مادام العمر که نمیشه خرید(حتی اگر گرون ترین و قوی ترین سیستم رو انتخاب کنیم یه روز باید بزاریمش کنار ) .چون یه وقتهایی قطعات با توجه به نرم افزارهای جدید باید متحول بشن و به همون سمت و سو برن که مثلا سیستم عامل جدید رو ساپورت کنن ویه وقتهایی هم نرم افزارها با سخت افزارهای جدید باید جور بشن.
    ولی حداقل میشه پیش بینی کرد با توجه به نوع استفادش سیستمی انتخاب کرد که تا چند سال از همه لحاظ واسه آدم مشکل ساز نشه. بالاخره چی کار کنم ؟ تا اینجا معلوم شد همونطور که دوستان گفتن ram 2 G, و cpu 2هسته ای و مادربردی که قابلیت پشتیبانی از پردازنده 4 هسته ای و اضافه کردن 2 Gram دیگه داشته باشه.
    درسته کار گرافیکی ندارم اما به نظر شما گرافیکم on board باشه یا یه کارت گرافیکی معمولی ؟که اگر کار گرافیکی پیدا کردم کارت رو عوض کنم؟
    در مورد هارد نگفتین اگر عوض نکنم مشکل خاصی پیش نمیاد؟ تا هارد رو بعدا عوض کنم.

یه لطفی به من کنید؟ وقتی اسم قطعات رو می نویسید فقط یسری اسم و شماره پشت سر هم ننویسید حداقل درباره main و cpu که معرفی می کنید یه کوچولو بنویسید که چرا نظرتون اینه .جزئیات قطعاتی هم که معرفی کی کنید بهم بگید.که چی مناسبه برام.
    دوست عزیز " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " شما دیگه نظری برا من ندارین ؟ چون خوب توضیح میدید منم که وارد نیستم دیگه نظری ندارید؟ E2180 Intel 2GHZ/FSB800 که معرفی کردید یا پردازنده یکم قوی تر ؟ مثلا 2 هسته ای cpu 2.8 با 4 m cash یا چیز دیگه؟ در مورد main هم گفتید asus یا giga . مدل خاصی واسه من پیشنهاد نمی کنین؟ مثلا giga pl945 چطوره ؟ یا هر چیز دیگه ای؟ asus چی؟ یا همون که دوست دیگه معرفی کردن ECS G31؟چی واسه من بهتره؟

تو رو خدا این رو هم بگید با قطعاتی که معرفی می کنید من با ویستا و لینوکس خواستم کار کنم مشکلی پیش نیاد و دوباره کارم گیر نکنه به مشکل با قطعات؟؟

از همه دوستان خوبم ممنونم.لطفا بازم نظراتتون رو بفرمایید.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باز هم سلام .ممنونم از نظراتتون.
    ببینید بله گفتم از نظر قیمت می خوام مناسب باشه و با پول کم کارایی خوبی داشته باشم .اما اگر می دونید سیستمی می شه که ارزش نداره و عمرش رو به اتمام هست و یه چند وقت دیگه باز دوباره برم دونبال قطعات بهتر, بهم بگید .والا نمی تونم بگم می خوام دقیقا یا حدودا تو چه رنج قیمتی سیستم رو عوض کنم چون حقیقتا من اصلا تو قطعات و قیمت ها وارد نیستم .یعنی می دونم مثلا سیستمسی میشه جور کرد که بالای 1 میلیون بشه یا به قول شما می شه با 150 تومان هم قطعات رو عوض کنم و سیستم توپی بشه .درسته پول زیادی هم نمی تونم بدم اما خلاصه می خوام برا کارم مناسب باشه .برنامه نویسی هم که پرسیدید تا چه سطحی .کارمبیشتر با visual studio 2005 وvisual studio 2008 هست و sql server 2005 .طراحی سایت و نوشتن برنامه های win application

با خرید سیستم خیلی قوی و گرون من موافق نیستم .(البته با توجه به نیاز الان خودم)چون به هر حال هر چند سال یک بار باید قطعات رو عوض کرد .تو دنیای کامپیوتر سیستم مادام العمر که نمیشه خرید(حتی اگر گرون ترین و قوی ترین سیستم رو انتخاب کنیم یه روز باید بزاریمش کنار ) .چون یه وقتهایی قطعات با توجه به نرم افزارهای جدید باید متحول بشن و به همون سمت و سو برن که مثلا سیستم عامل جدید رو ساپورت کنن ویه وقتهایی هم نرم افزارها با سخت افزارهای جدید باید جور بشن.
    ولی حداقل میشه پیش بینی کرد با توجه به نوع استفادش سیستمی انتخاب کرد که تا چند سال از همه لحاظ واسه آدم مشکل ساز نشه. بالاخره چی کار کنم ؟ تا اینجا معلوم شد همونطور که دوستان گفتن ram 2 G, و cpu 2هسته ای و مادربردی که قابلیت پشتیبانی از پردازنده 4 هسته ای و اضافه کردن 2 Gram دیگه داشته باشه.
    درسته کار گرافیکی ندارم اما به نظر شما گرافیکم on board باشه یا یه کارت گرافیکی معمولی ؟که اگر کار گرافیکی پیدا کردم کارت رو عوض کنم؟
    در مورد هارد نگفتین اگر عوض نکنم مشکل خاصی پیش نمیاد؟ تا هارد رو بعدا عوض کنم.

یه لطفی به من کنید؟ وقتی اسم قطعات رو می نویسید فقط یسری اسم و شماره پشت سر هم ننویسید حداقل درباره main و cpu که معرفی می کنید یه کوچولو بنویسید که چرا نظرتون اینه .جزئیات قطعاتی هم که معرفی کی کنید بهم بگید.که چی مناسبه برام.
    دوست عزیز " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " شما دیگه نظری برا من ندارین ؟ چون خوب توضیح میدید منم که وارد نیستم دیگه نظری ندارید؟ E2180 Intel 2GHZ/FSB800 که معرفی کردید یا پردازنده یکم قوی تر ؟ مثلا 2 هسته ای cpu 2.8 با 4 m cash یا چیز دیگه؟ در مورد main هم گفتید asus یا giga . مدل خاصی واسه من پیشنهاد نمی کنین؟ مثلا giga pl945 چطوره ؟ یا هر چیز دیگه ای؟ asus چی؟ یا همون که دوست دیگه معرفی کردن ECS G31؟چی واسه من بهتره؟

تو رو خدا این رو هم بگید با قطعاتی که معرفی می کنید من با ویستا و لینوکس خواستم کار کنم مشکلی پیش نیاد و دوباره کارم گیر نکنه به مشکل با قطعات؟؟

از همه دوستان خوبم ممنونم.لطفا بازم نظراتتون رو بفرمایید.
    درود
    اينجا 18 صفحه راجع به اون مادبردي كه گفتم توضيح داده وقت كردي همش رو بخون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا ميگيم giga pl945 نخر چون چيپ 945 ديگه قديمي شده تا باس 800 بيشتر ساپورت نميكنه تازه 4 هسته اي هم ساپورت نميكنه
    اما چيپ G31 اون مادبردي كه گفتم تا باس 1333 و 4 هسته اي هم ساپورت ميكنه

اما چرا ميگيم E2180 بخر درحاليكه فركانسش 2000 هست و يك مگ كش
    چون E2180 بر اساس معماري جديد اينتل هست تو اين معماري فركانس 2000 از 3600 معماري قديمي هم بهتره كش هم تو اين معماري ديگه اهميتش مثل قبل نيست و 4 مگ كش با 2 مگ كش با 1 مگ كش زياد اختلافي ندارند. اگه بگم اين 10 برابر سريعتر از Intel Celeron 2.4 GHZ هست شايد باورت نشه

كار گرافيكي هم تا حدي اون گرافيك آنبورد كارت رو راه ميندازه 287 مگ هست و دايركت ايكس 10 ساپورت اگر هم كارت رو راه ننداخت هر وقت خواستي ميتوني يه گرافيك بخري بزني رو مادربرد.

در ضمن ميتوني E2180 رو حدود 45 درصد رو اين مادبرد اوركلاك كن يعني تا فركانس حدود 2900 اون موقع غولي ميشه واسه خودش و شما با كمترين هزينه يه سيستم قدرتمند داريد.

3. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

2 راهنمايي در مورد ارتقا سیستم

سلام

دیگه نظری نمی دید؟

برا بقیه سوال هام هم جواب نمی دید؟

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام

دیگه نظری نمی دید؟

برا بقیه سوال هام هم جواب نمی دید؟
    سلام عزیز
    اگه شما یه مادربورد با چیپ خوب مثلا چیپ G31 و یه رم بالا مثلا 2GB بگیری از لحاظ کارهای گرافیکی مشکلی نداری
    به هر حال اگه میخوای سیستمتو به روز کنی با قیمت پایین من این پیشنهاد رو بهت میدم :
    MB : EliteGroup G31T-M حدود 50 تومن
    CPU : Intel Dual Core E2160 1.8 GHZ حدود 70 تومن
    RAM :Apacer 2GB DDRII 800 چهل تومن
    اگه پاورت زیر 400 واته اونم باید عوضش کنی چون نمیکشه
    Last edited by rocket; 23-10-2008 at 01:52.

6. 2 کاربر از rocket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

9

سلام عزیز
    اگه شما یه مادربورد با چیپ خوب مثلا چیپ G31 و یه رم بالا مثلا 2GB بگیری از لحاظ کارهای گرافیکی مشکلی نداری
    به هر حال اگه میخوای سیستمتو به روز کنی با قیمت پایین من این پیشنهاد رو بهت میدم :
    MB : EliteGroup G31T-M حدود 50 تومن
    CPU : Intel Dual Core E2160 1.8 GHZ حدود 70 تومن
    RAM :Apacer 2GB DDRII 800 چهل تومن
    اگه پاورت زیر 400 واته اونم باید عوضش کنی چون نمیکشه

سلام

EliteGroup G31T-M همون ECS G31 هستش؟
    ram, دو تا 1GB یا یکی 2GB ؟

هارد هم باید عوض بشه؟
    "به هر حال اگه میخوای سیستمتو به روز کنی با قیمت پایین من این پیشنهاد رو بهت میدم :"
    من خیلی توضیح دادم که هدفم فقط قیمت پایین نیست.گفتم با یه قیمت مناسب .از لحاظ های دیگه هم که خیلی توضیح دادم .اینکه دوباره مشکل پیدا نکنم و ...

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    Elitegroup همون ECS هست
    بهتره 2تا 1GB
    اگه فضای هارد و نوع پارتیشن بندی مناسبه مشکلی نیست(این یکی میل خودته)
    سیستمی که بهت معرفی کردم هم از لحاظ به روز بودن ، هم از لحاظ قدرت ، هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ قیمت خیلی خوبه
    Last edited by rocket; 23-10-2008 at 16:26.

9. 2 کاربر از rocket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد رم 2 تا موضوع مطرحه: یکی فضای رم. و دیگری سرعت ورود و خروج اطلاعات از/به رم.
    اگر یک ماژول رم با حجم بالا داشته باشی مثل اینه که یه انبار بزرگ یا یه در ورودی داشته باشی. سرعت ورود و خروج کالاها (اطلاعات) محدود می شه به سایز اون در. ولی وقتی از دو تا ماژول رم استفاده کنی، با تکنولوژی Dual Channel که همه مادربوردهای جدید دارن، پهنای باند دو برابر می شه. مثل اینه که انبار شما دو تا در داشته باشه.

پردازنده های قوی تر از E2180 هم زیاد هستند، ولی فکر نمی کنم برای کار شما لازم باشه. این پردازنده حسنش اینه که نسبت قیمت به کارایی خیلی خوبی داره. پردازنده های قوی تر بیشتر برای کارهای 3بعدی یا انکودینگ ویدیوها کاربرد دارن و قیمتشون هم خیلی بالاتره. مثلا 2 هسته ای با فرکانس 3 گیگاهرتز قیمتش می شه 170 تومان.

ولی اگر چیز بهتری بخوای این مدل هم هست:
    E7200-2.5GHZ-FSB1066-3MB Cache
    120-130 تومان

شما می تونی بری توی سایت TomsHardware و از قسمت CPU Charts کارایی پردازنده های مختلف رو در اجرای نرم افزار های مختلف با هم مقایسه کنی. (البته مدل E2180 رو توی لیست پردازنده های تست شده نداره، به جاش E2160 رو انتخاب کن... می تونی کارایی پردازنده خودت رو هم اونجا ببینی.) این هم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای مقایسه این پردازنده ها رو انتخاب کن: E2180 (هفتاد تومان) و E7200 (صدوسی تومان) و Q6600 (صدوهشتاد تومان)

در مورد مادربورد، من از مدل ها و قیمت ها خیلی اطلاعی ندارم ولی اطلاعات کلی که می تونم بدم اینه:
    سری 945 خیلی قدیمیه. 945pl مادربورد منه که دو سال و نیم پیش خریدم (و البته نه سی پی یو های دو 2هسته جدید رو ساپورت می کنه، نه 4 هسته ای. حداکثر باس رم که ساپورت می کنه 533 هست ولی الان رم های توی بازار تقریبا همه باس 800 هستند. حداکثر از FSB533 برای پردازنده پشتیبانی می کنه ولی ارزون ترین پردازنده ای که بهت پیشنهاد کردم FSB800 بود و اگر می خوای جا برای ارتقا در آینده داشته باشی باید بدونی که پردازنده های جدیدتر از FSB1333 استفاده می کنند. پس باید مادربوردت توان ساپورت اینو داشته باشه.)

اگر کارت گرافیکی جدا می خوای، مادربوردهای سری P31 یا P35 برای خرید مناسب هستند. (معمولا توی اسم مدلشون عبارت P31 یا P35 نوشته می شه.) مثلا این مدل: Gigabyte P31-DS3L
    و اگر کارت گرافیک آنبورد می خوای هم همون طور که دوستان گفتند سری G31 مناسب هست.
    - من نکتولوژی مادربورد رو گفتم باید G31 باشه ولی اینکه چه مارکی بهتره... نمی دونم. Asus/GIGA کاملا مطمئن هستند ولی حالا اینکه Edlitegroup یا abit هم کارایی/طول عمر/خدمات پس از فروششون در همون حد هست یا نه... خبر ندارم. اینو باید از افراد مادربوردباز (!) بپرسی.
    در مورد پشتیبانی از 4هسته ای ها هم معمولا هم توی دفترچه، هم روی جعبه مادربورد و هم توی سایت اینترنتی شرکت تولید کننده مادربورد می نویسن که این مادربورد از پردازنده های 4هسته ای پشتیبانی می کنه. (مادربوردی که انتخاب می کنی باید از BUS800 برای رم و FSB1333 برای پردازنده پشتیبانی کنه. ضمنا قابلیت ساپورت 4GB رم رو داشته باشه)

هارد: بله می تونی همین هارد رو نگه داری و باهاش کار کنی. مشکلی پیش نمیاد. فقط مادربوردهای جدید معمولا امکان نصب 2 تا وسیله با کابل IDE رو دارن. یعنی در مورد شما می شه یک سی دی رام و یک هارد. اگر دو تا سی دی رام داشته باشی و یک هارد IDE به مشکل بر می خوری! دفترچه مادربورد رو نگاه کنی یا از اینترنت
    در هر حال حداکثر سرعت ورود و خروج اطلاعات از هارد IDE (همینی که شما داری) حدود 133MB/s هست ولی در مورد هارد های SATA2 این عدد به 300MB/s می رسه. یعنی عوض کردن هارد توی پرفورمنس هم موثره.

با این قطعات هیچ مشکلی با ویستا نخواهی داشت.

باز هم می گم: اگر همه این قطعات رو عوض کنی، تنها CDRom/Modem/Case ثابت می مونه.
    قطعات قدیمی رو می خوای چکار کنی؟ پیدا کردن یه مشتری برای مادربورد و یه خریدار برای کارت گرافیکی و یه مشتری برای رم و... خیلی سخته. اتفاقی که در عمل می افته اینه که این قطعات روی دستت می مونه! یا به قیمت پایینی ازت می خرن. ولی اگر کیس رو کامل بفروشی، مشتری راحت تر پیدا می شه. و فکر می کنم در کل سودش بیشتر بشه.
    Last edited by 3jokes_x; 24-10-2008 at 03:21.

11. 2 کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

سلام من راهنمایی هایی که دوستان گفتن رو خلاصه کردم و دیگه این سیستم رو انتخاب کردم و می خوام بخرم.حالا چون وارد نیستم،مشخصات رو باز می زارم شما یه بار دیگه لطف کنید چک کنید ببینیدهمه چی درسته؟ و اگر موقع خرید جزئیات دیگه ای هم باید در نظر بگیرم و حواسم باشه رو بگید .
    1) Mainboard:
    ECSG31 (EliteGroupG31T-M )

T_M : چی رو مشخص می کنه؟

مادربورد توان ساپورت 4 هسته ای و 4 گیگ رم رو داره(چون چيپ G31 مادبرد ECS , تا باس 1333 و 4 هسته اي هم ساپورت ميكنه)
    ببخشید کدوم درسته؟ "این مادربورد از BUS800 برای رم وFSB1333 برای پردازنده پشتیبانی می کنه و قابلیت ساپورت 4GB رم رو داره" یا اینجوری درسته " تا باس 1333 برای رم و 4 هسته اي هم ساپورت ميكنه" طبق چیزایی که دوستان تو این تاپیک نوشتن می گم ها.

کارایی-طول عمر-خدمات پس از فروش EliteGroupG31T-M در همون حد Asus/GIGAهست؟
    چیپست P31 -P35که دیگه برا این مادربورد مطرح نیست؟چون سری G31 هست .درسته؟

2)Cpu:
    دو هسته اي از سري كور اينتل
    E2180 Intel- 2GH
    در باره فرکانس و این ها چی ؟همون 2GH انتخاب کنم یا بیشتر ؟و چقدر کش؟ (یعنی فركانسش 2000 و يك مگ كش باشه کافی هست؟)

3)Ram:
    كينگ اوريجينال باس 800 دو تا يك گيگ
    Apacer یا kingston؟

4)کارت گرافیک:
    ECSگرافيك آنبورد Intel GMA X3100 داره .اگر یه موقع احتیاج پیدا کردم هم می تونم کارت گرافیک بخرم.مادربورد ECS ساپورت می کنه.خوب اینم میشه بگید چی ساپورت می کنه؟چه مدلی و تا چه ظرفیتی؟

5) POWER:
    الان پاوری که دارم 400 W هست .لازم نیست عوض بشه؟

6) CASE:اگر خواستم کل case رو بفروشم case جدید با تو جه به main و cpu که انتخاب کردم باید باشه ؟یا اختیاری هست؟

7)گارانتی:
    چطور بفهمم قطعاتی که می خرم گارانتی معتبری دارن؟گارانتی معتبر گرون تر هست؟شروط خاصی براش قید نمی شه؟

8) يه سوال هم درباره نكته ای که "MicroSystem" گفتن " اين مادبرد 46 تومني تو اوركلاك هم خوب نشونداده و شما E2180 رو ميتوني 45 درصد رو اين مادبرد اوركلاك كني يعني از فركانس 2000تا نزديكيهاي 2900 اون موقع غولي ميشه واسه خودش و شما با كمترين هزينه يه سيستم قدرتمندداريد."
    چطوری این کار رو انجام بدم؟

دیگه نهایتن از سیستمی که بهم معرفی کردین هم از لحاظ به روز بودن ، هم از لحاظ قدرت ، هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ گرافیک مطمئن باشم؟
    چرا تو سایت همه مشخصات ram cpu و main گرون تر رو می زارن و می پرسن؟هر چند نوع استفادشون از سیستم ممکنه با من متفاوت باشه مثلا چون برا بازی سیستم می خوان اون سیستمهای گرون رو انتخاب می کنن. اما خوب من نگران شدم. نکنه چون پول کم تری می خوام بدم بعد به مشکل برخورم و تازه ضرر کنم؟و امکانات سیستمم محدود باشه؟

باز هم از همه دوستانی که من رو راهنمایی کردن خیلی ممنونم .
    Last edited by ajax_h; 29-10-2008 at 19:43.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

رم بهتره که apacer بگیری چون گینگ استون خوب پیدا نمیکنی.
    گارانتی قطعات هم مشخصه .
    الایت گروپ : گارانتی سازگار . رم اپیسر هم همینطور
    اینطور که مشخصه در مورد اورکلاک چیزی نمیدونی. پیشنهاد میکنم این کارو نکنی .2180 همینجوریش کارتو راه مینداره.
    اگرم خواستی این کارو بکنی اول بروبخش کارگاه سخت افزار

14. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

سلام
    ممنونم
    میشه بقیه سوال هام رو هم جواب بدید؟

مخصوصا اون سوال آخرم رو
    "
    دیگه نهایتن از سیستمی که بهم معرفی کردین هم از لحاظ به روز بودن ، هم از لحاظ قدرت ، هم از لحاظ کارایی هم از لحاظ گرافیک مطمئن باشم؟
    چرا تو سایت همه مشخصات ram cpu و main گرون تر رو می زارن و می پرسن؟هر چند نوع استفادشون از سیستم ممکنه با من متفاوت باشه مثلا چون برا بازی سیستم می خوان اون سیستمهای گرون رو انتخاب می کنن. اما خوب من نگران شدم. نکنه چون پول کم تری می خوام بدم بعد به مشکل برخورم و تازه ضرر کنم؟و امکانات سیستمم محدود باشه؟
    "

شرمنده هی می پرسم .چون می خوام مطمئن باشم.

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •