سلام. این که میگین اگه پیچ کنید ، گارانتی قبول نمی کنه ، یعنی چی؟
سلام. این که میگین اگه پیچ کنید ، گارانتی قبول نمی کنه ، یعنی چی؟
درستش اینه:
اگه مادربرد (یا قطعات دیگه) به کیس پیچ بشه، مهلت تست 48 ساعته (یا 24 ساعته) فروشنده باطل میشه. این مسئله ربطی به گارانتی نداره.
باسلام
مين رو بردم گارانتي تعميرش كرده و پولي هم نميخواد هنوز نگرفتمش ولي وقتي گرفتم حتما خبر ميدم علت چي بود ضمنا 120000 بالاش پول رفته همينجوري كه نميشه مين رو عوض كرد ( اي ايسوس پرست )
من پيچ هم كرده بودم چرا توسر آواژنگ ميزني قبول كرد تعميرش هم كرد پولي هم نگرفت تازه يك چايي هم بهم داد
پس فروشنده تا 24 ساعت بعد از خرید قطعه اون رو پس می گیره و بهد از اون ، سرو کار خریدار با شرکت گارانتی کننده ی قطعه هست . خوب پس نمی شه گفت که مادربردی که پیچ بشه ، گارانتیش باطله.
درسته.
فروشنده موظفه جنس سالم به مشتری تحویل بده. در صورتی که جنس سالم نباشه فروشنده باید جنس رو عوض کنه. این مهلت تست 24 یا 48 ساعته هم برای همین مسئله است. در صورتی که قطعه پیچ بشه یا مهلت تست تموم بشه سر و کار مشتری با گارانتی است.
آقا درست شد
تلفنی پرسیدم چش بوده یک خانمی گفت مشکل از i-o بوده گفتم یعنی چی ؟ گفت یک شماره میدم شما باید سیستمتونو ببرید و کلیه قطعاتشو تک تک چک کنن معلوم نمیشه از کدوم قطعه است ...... خلاصه من که بستمش و الان هم داره کار میکنه هیچ پولی هم ازم نگرفتن تا ببینیم چی میشه من که فکر میکنم IO همون بپیچون خودمونه ! ! !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)