این سایت یک فروشنده هست. خودتون مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این سایت یک فروشنده هست. خودتون مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
فرمایش شما صحیح دوست عزیز .
من تجهیزات و همچنین خودرویی که کمپانی اطلس خودرو ارائه میکند را عنوان کردم. وگرنه هستند عده ای که به صورت شخصی تعداد خیلی محدودی خودرو را با کمترین آپشن ها وارد میکنند و میفروشند .
اطلس خوردو فقط یک مدل اسپورتیج را وارد میکند که تجهیزات آن را هم میتوانید در عکس زیر مشاهده کنید. این برگه ی تبلیغ را از خود کمپانی اطلس خوردو برداشته ام و برایتان اسکن میکنم :
برخی از ویژگی های اسپورتیج:
تنها اکثر آنها یک مشکل دارند و آن هم سیستم ESP آن است که دائم روشن و امکان خاموشی ندارد ولی با تعویض سنسور آن توسط نمایندگی ( به صورت رایگان " در دسته ی گارانتی " ) مشکل حل میشود .
در ضمن : حق انتخابی برای رنگ داخل ماشین ندارید.
Last edited by Scrat; 11-10-2008 at 22:36.
ممنون از زحمتتون واقعا.
تفاوت در اپشن ها زیاده
البته حرف شما رسمی تر و معتبر تره
راستی شما این خودرو رو خریدید؟
![]()
Last edited by Farshadd; 11-10-2008 at 22:58.
خواهش میکنم .
بله حدود 3 ماه هست که دارمش . شرایط خریدش هم 387.000.000 ریال هست که تمام مبلغ را هنگام ثبت نام نقداً پرداخت میکنید . در برگه ای که امضا میکنید تحویل 2 ماهه نوشته شده است . ولی اگر موجود داشته باشند زودتر تحویل میدهند . به من گفتند 20 روزه میدهیم که 35 روزه تحویل دادند.
باک ماشین هم خالی ! فقط خوبیش این بود که 3 خیابان پایین تر پمپ بنزین هست . ولی آنقدر باک ماشین خالی خالی هست که باید همان سه کوچه هم با قل هو الله احد بروید تا ماشین خاموش نشود .
ماشین را بدون پلاک و هیچ برگه ی سندیتی تحویلتان میدهند . 5 روز بعد باید بروید مدارک را بگیرید و فقط هم برای پلاک باید به دهکده المپیک بروید .
در خدمتتان هستم![]()
عکسی برای مقایسه ی ظاهری کیا اسپورتیج و هیوندای توسان :
رینگ های اسپورتیج در مدل 2008 ( وارداتی در ایران ) ظاهر زیبا تری پیدا کرده اند و همانند عکس فوق نیستند .
همچنین چراغ های جلو هم شیشه های نارنجی رنگ ندارند و کاملاً بی رنگ هستند.
از لحاظ مصرفش چی ؟ ازش راضی هستین ؟ چقدر میسوزونه ( حدودا)
در خود کاتالوگش مصرف ترکیبیش را نوشته 10/100 !! ولی خیلی بالاتر از این حرفهاست !
جدی؟
اگه تونستی یه بار تست کن بینم مصرفش چجوریه.![]()
البته اون مصرف ترکیبی هستش و میانگین مصرف اتوبان و شهر هستش و مصرف شهر خب مسلما بالاتره
ضمنا بنزین خیلی بد ایران هم باعث افزایش مصرف سوخت میشه
راستی دوست عزیز در رابطه با خدمات پس از فروشش توضیح بده خوب هست یا نه؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)