نصب نشده.
حالا اگه مشکل برای این مسئله باشه، یعنی وقتی آپلود شد فقط کسایی که Gd رو نصب کردن میتونن ازش استفاده کنند؟
نصب نشده.
حالا اگه مشکل برای این مسئله باشه، یعنی وقتی آپلود شد فقط کسایی که Gd رو نصب کردن میتونن ازش استفاده کنند؟
متوجه نمیشم مگه چه کسانی باید این کد رو دانلود کنن؟
GD باید تو هر سروری که این کد قراره اجرا بشه نصب شده باشه. همونطوری که اون سرور باید php داشته باشه!!
اگر منظورتون بازدید کننده ها هست که ربطی به اونا پیدا نمیکنه فقط توسرور باید نصبیده شود! ولی اگر کد ور میخواید برای دانلود بزارید آره هرکی بخواد استفاده کنه باید gd داشته باشه
سلام.
نه منظور من رو متوجه نشدید.
ببینید الان من این کد رو توی یه صفحه با پسوند php ذخیره کردم و این فایل php رو توی سایتم آپلودش کردم.
بعد به آدرس سایتم رفتم و بعد دیدم که باز هم عمل نمی کنه.
منظورم این بود که حالا یه شخصی وارد سایت من میشه و میخواد نوشته خودشو روی این تصویر بندازه و اصلاً هم هیچ سروری نصب نداره.
آیا نمیتونه از این کد روی اینترنت استفاده کنه؟
( چون من خودم هم نه توی اینترنت میتونم و نه توی سرور وامپم. )
![]()
ببینید این نکته رو یاد آور می شم که شما نباید به صورت مستقیم به صفحه وارد بشید بلکه باید از یه صفحه دیگه وارد این صفحه باشید اون هم با استفاده از تابع POST !!ببینید الان من این کد رو توی یه صفحه با پسوند php ذخیره کردم و این فایل php رو توی سایتم آپلودش کردم.
بعد به آدرس سایتم رفتم و بعد دیدم که باز هم عمل نمی کنه.
شما کد زیر رو در یک فایل ذخیره کن و در صفحه ببینش اگر عکس با موفقیت ساخته شد و نمایش داده شد به احتمال خیلی زیاد مشکل از نحویه کار کردن شما باشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نکته رو هم مد نظر داشته باش هر چیزی که هاست بتونه اجرا کنه هیچ ربطی به کاربران نداره و کاربران باید در حالت عادی بتونند نتیجه ی کار سایت رو ببینند ( در حالت عادی گفتم . اگر کاربری سیستم خودش رو {غیره فعال کردن کوکی و جاوااسکریپت } دستکاری کنه اونش دیگه به خود کاربر مربوط می شه )منظورم این بود که حالا یه شخصی وارد سایت من میشه و میخواد نوشته خودشو روی این تصویر بندازه و اصلاً هم هیچ سروری نصب نداره.
منظور شما از این که بتونید در اینترنت ازش استفاده کنید چیه ؟آیا نمیتونه از این کد روی اینترنت استفاده کنه؟
فایلهای php باید در سرور اجرا بشه و در کامپیوتر های دیگه نتیجه دیده بشه حالا اگر هاستی که شما ازش استفاده می کنید می تونه فایل های php رو پردازش کنه پس هیچ مشکلی نباید باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)