ببخشید می شه کاملتر توضیح بدین ممنون
منظورم اینه که یه تایمر روی فرم بزاری و خاصیت Interval اون رو روی 1 تنظیم کنی.
بعد داخل کد OnTimer دستور setWindowpos رو روی فرم calculator اعمال کنی.
آخه من که فرم CALCULATER ندارم و دارم از ماشین حساب خود ویندوز استفاده می کنم
دستور winexec('calc',SW_SHOW) ; استفاده می کنم
با سلاممنظورم از ثابت بودن برنامه ماشین حساب این بود که در صفحه در مختصات مشخصی باز شود نه اینکه همیشه برنامه ماشین حساب باز باشد بازم ممنون
نمی دونم شاید شما سوال من رو درست متوجه نشده باشین شاید هم من منظور شما رو متوجه نمی شم اما با اینکار که شما گفتید برنامه ماشین حساب بصورت مکرر در قسمت های مختلف باز می شود من آنچه که می خوام اینه که الان که دکمه button ای که برای ماشین حساب در نظر گرفته ام را زدم برنامه ماشین حساب در وسط صفحه باز شود مثلا در مختصات 100و100 یا هر مختصات دیگری . برنامه ماشین حساب را که بستم دوباره که دکمه button در نظر گرفته شده برای ماشین حساب را که زدم دوباره برنامه ماشین حساب در همان قسمت قبل یعنی مختصات 100و100 باز شود بهمین ترتیب هر تعداد دفعات دیگری که برنامه ماشین حساب را که اجرا کردم در وسط صفحه باز شود (و البته اگر امکانش هم هست برنامه ماشین حساب اجازه تکان خوردن در صفحه را نداشته باشد و در صفحه فیکس باشد ) ممنون
درست متوجه شدم ولی مثل اینکه شما درست متوجه نشدین!نمی دونم شاید شما سوال من رو درست متوجه نشده باشین شاید هم من منظور شما رو متوجه نمی شم اما با اینکار که شما گفتید برنامه ماشین حساب بصورت مکرر در قسمت های مختلف باز می شود من آنچه که می خوام اینه که الان که دکمه button ای که برای ماشین حساب در نظر گرفته ام را زدم برنامه ماشین حساب در وسط صفحه باز شود مثلا در مختصات 100و100 یا هر مختصات دیگری . برنامه ماشین حساب را که بستم دوباره که دکمه button در نظر گرفته شده برای ماشین حساب را که زدم دوباره برنامه ماشین حساب در همان قسمت قبل یعنی مختصات 100و100 باز شود بهمین ترتیب هر تعداد دفعات دیگری که برنامه ماشین حساب را که اجرا کردم در وسط صفحه باز شود
باید دستور SetWindowPos رو توی Timer قرار بدین نه دستور WinExec رو!!! (<= این برای ثابت موندن یا عدم تحرک فرم روی دسکتاپ)
اگر می خواهید فقط بار اول که باز شد در مختصات خاصی باز شود بعد از باز کردن ماشین حساب توسط دستور Winexec یکبار از دستور setwindowpos استفاده کنید و مختصات مذکور رو بهش بدین!
ببخشید من قصد اهانت به شما را نداشتم اون چیزی رو که شما هم می گین انجام دادم ولی انجام نشد اینم کل برنامشه می شه ببینین کجاشو اشکال داره ضمنا interval اش رو هم 1 کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by P A R M I S; 07-10-2008 at 13:24.
ببخشید من قصد اهانت به شما را نداشتم اون چیزی رو که شما هم می گین انجام دادم ولی انجام نشد اینم کل برنامشه می شه ببینین کجاشو اشکال داره ضمنا interval اش رو هم 1 کردم
مشکلی نیست
من الان دلفی رو سیستم ندارم پس اگه جواب نداد تقصیر من نیست!
فقط اگه جواب نداد Findwindow رو با توضیح جلوش عوض کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز من امتحان كردم. عجيبه كه اين تابع Setwindowpos براي Notepad و چندتا از برنامه هاي ديگه جواب ميده ولي براي Calculator ويندوز جواب نميده (ويندوزه ديگه. ازش بيشتر انتظار نميره). مي گردم تا راه حلش رو پيدا كنم. ولي پيشنهاد بهتري دارم. بهتره از كامپوننتهاي AlphaControls استفاده كنيد كه در انجمن هم معرفي شده. يكي از اين كامپوننتها، ماشين حسابي هست كه بطور بسيار دقيقي قابل كنترل هستش.
موفق باشين
فکر نمی کنم جواب نده ها !دوست عزيز من امتحان كردم. عجيبه كه اين تابع Setwindowpos براي Notepad و چندتا از برنامه هاي ديگه جواب ميده ولي براي Calculator ويندوز جواب نميده (ويندوزه ديگه. ازش بيشتر انتظار نميره).
شما در دستور FindWindow از نام کلاس استفاده کردین یا کپشن فرم ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)