چند تا سوال دیگه هم دارم:
1) به لحاظ خستگی و تعریق گوش، این هدفون های توگوشی که داریم راجع بهشون حرف میزنیم قابل مقایسه با هندزفری های موبایل هستن؟ یعنی میشه نتیجه گرفته شده در مورد هندزفری موبایل (مثلا هندزفری های سونی اریکسون) رو بسط داد؟ مثلا اگه من با هندزفری موبایل دچار خستگی یا تعریق گوش میشم پس با هدفون های توگوشی هم دچار همین حالات خواهم شد یا بالعکس؟ این مقایسه یه مقایسه قابل قبوله؟
2) به نظرت سیم رابط با این مشخصه gold-plated And Oxygen-Free Copper هم افت کیفیت ایجاد میکنه؟ قبلا توی سایت سنهایزر یکی از این سیم های رابط رو دیدم که اگه اشتباه نکنم 3 مترش تقریبا 10 دلار بود، بازم دقیق یادم نیست، الانم فرصت نکردم دوباره سرچ کنم، فکر میکنی این سیم نتونه بدون افت کیفیت(ناچیز و قابل اغماض)، سیگنال رو رد کنه؟
3) نویز کنسلر بودن هدفون خیلی برام لازمه، چون تقریبا همیشه صدای محیط اذیتم میکنه و تمرکزم رو از بین میبره، از مجموعه صحبت ها بین سه گزینه مرددم:
EX32: چون ارزونه و اولین خرید هدفونمه، خیلی منطقی تره (راستی Ex32 از Ep630 بهتره؟)
EX85: چون جایی خوندم 13.5 میلی متر درایور داره و این باعث میشه که باس نرمتر و قشنگ تر باشه، اما در عوض اینم خوندم که صدا از گوشی بیرون میره و آزار اطرافیان رو میتونه ایجاد کنه(تازه بعدش اینم پیش خودم میگم که من که میخوام 13.5 میلی متری بگیرم و تقریبا 50 تومان پیاده شم، خب چرا یه 13.5 میلی متریه نویز کنسلر دار نگیرم؟
اگه به خستگی و تعریق گوشه،جفت این دو تا به لحاظ ارگونومیک یه ساختار رو دارن و این امکان در مورد جفتشون هست که گوش رو اذیت کنند یا شایدم برعکس، جفتشون گوش رو اذیت نمی کنند
.gif)
)
NC22: چون نویز کنسلر داره و اینکه ویژگی های مثبت EX85 و حتی EX90 رو من فکر میکنم که داره اما قیمتش تقریبا 100 تومنه
نظرتون چیه؟
4) نویز کنسلینگ یه کلید خاموش و روشن داره و با یه باتری نویز رو کنسل میکنه و اون باتری هم یه روزی تموم میشه، مثلا توی سایتها نوشته 50 ساعت در حالت روشن بودن نویز کنسلینگ، حالا سوالم اینه که اون باتری قابل تعویضه؟ تو بازار گیر میاد؟ وقتی که تموم شه، تکلیف چیه؟