ابولفضل جان می شه کمی بیشتر توضیح بدید می دونم وقت گیره اما اینم می تونه جزوی از اموزشت باشه والا من دیگه نمی خوام الف کار کنم به همین دلیل ساده با همین کاستوم بگو گوشیمم S500@W580 هستش
ابولفضل جان می شه کمی بیشتر توضیح بدید می دونم وقت گیره اما اینم می تونه جزوی از اموزشت باشه والا من دیگه نمی خوام الف کار کنم به همین دلیل ساده با همین کاستوم بگو گوشیمم S500@W580 هستش
من متوجه نشدم ميخواين چيكار كنين. ميشه بگين منظورتون چيه؟
يعني سه تا لينك هم ميشه اون پايين درست كرد؟
من متوجه نشدم ميخواين چيكار كنين. ميشه بگين منظورتون چيه؟
يعني سه تا لينك هم ميشه اون پايين درست كرد؟![]()
دستت طلا abolfazlm جان کارت خیلی درسته
خوش به حاله اونایی که مثله من کا770 ندارنو میتونن اینکارارو رو گوشیشون انجام بدن
اخه منه بیچاره نمیدونم از دسته این گوشی چیکار کنم الف stand by یا desktop که میریزم توش یا کار نمیکنه یا اگه کار کنه همه نوشته ها بزرگ و بهم ریخته نشون داده میشه
(فقط بخاطر اینکه ال سی دی گوشی من 0.1 اینچ از کا 800 کوچیکتره)
bcfgedit هم رو گوشیم کار نمیکنه
آره میشه ... ولی در هر صورت یکدومش باید منو باشه ... وگرنه به مشکل بر میخوری ....
ممنونم دوست عزیز ... در ضمن باید بگم درسته که desktop خوب جواب نمیده رو k770 ولی standbye جواب میده و میتونی با اون خیلی کارا انجام بدی... نوشته ها رو هم میتونی فونتشو تغییر بدی ... خوبی گوشیای db2020 اینه که هر فونتی رو میتونی براش استفاده کنی ... در ضمن آموزش تغییر فونت رو هم همراه با تغییر لایوت تو کلوپ الف گذاشتم ... میتونی از اونجا کمک بگیری ...
پچ right_soft key برا k800
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابولفضل جان از بابت کمکت ممنونم
دیروز الف مود 5 ریختم تو گوشیم
کلی از الف های که اجرا نمیشد الان اجرا میشه
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم تو layout کدوم قسمتش مکان شارژ باتری و سیگنال رو عوض میکنه؟
اقای abolfazlm میشه خواهشا اموزش قرار بدی که ما هم اون پایین رو 3 تا لینک کنیم همچنین کمی مکان اون Calls & Menu رو تغییر بدیم (نمی دونم کحای لایوت هستش)
سلام رفقا اگه ميشه يه آموزش كامل واسه اين كار بزاريد
واقعا از زحماتتون ممنون
راستي من پچ رايت سافت كي كا 800 رو نب كردم اما رايت سافت كي هوك ميخواد اگه ميشه بگيد چجوري بايد ايجاد يا حد اقل همين كه تو اين تاپيك هست ويرايش كنم
خداييش اگه كسي به من كمك كنه يه عمر دعا گوش ميشم
من می خوام برا k810 جای call رو با flile manager عوض کنم باید چه کار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)