سلام
در حدود 1.300.000 dv5 - 1060 عالیه .
در حدود 1.500.000 xps m1530 .
موفق .....
سلام
در حدود 1.300.000 dv5 - 1060 عالیه .
در حدود 1.500.000 xps m1530 .
موفق .....
سلام، علی هستم.
من مدل های زیادی ندیدم ولی در مورد دل روی یکسری از نوت بوک های precision و latitude دیدم مثلا مدل: Dell Latitude D830
یا مدل های E6400 و E6500 بازم از سری Latitude
تو سری Tecra توشیبا هم قبلا چند مدل رو دیده بودم اما یادم نیستن! برندهای دیگه مثل HP یا sony و ... مدلی ندیدم که از کارت گرافیک quadro استفاده کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سری های مختلف تراشه های quadro برای پلتفرم موبایل این table رو ببین:
![]()
M1330 و M1530 و M1730
1.5 میلیون به بالا، البته با گارانتی زیگورات 100 تا 150 تومن گرونتر
Last edited by paranoid_android; 02-10-2008 at 00:13.
این تیبل که گذاشتی واسه موبایله؟یعنی واسه موبایل ها از این چیپ های گرافیکی استفاده میکنن؟![]()
بله
البته منظورم گوشی های موبایل نبود،
پلتفرم موبایل یعنی برای نوت بوک ها یه عنوان mobile workstation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by paranoid_android; 02-10-2008 at 01:37.
شرمنده علی جان.من از بس توی بخش موبایل بوده ام.همه چیز رو به موبایل میچسبونم
یه کم توضیح بده.اگه زحمتی نیست
منظورت از موبایل ورک استیشن چیه؟
خواهش میکنم
منظورم از workstation های موبایل لپ تاپ هایی هستن که مثل یه کامپیوتر قدرتمند از لحاظ سخت افزاری عمل میکنن یا اینکه شرکت های تولید کننده برای متمایز کردن نوت بوک های مخصوص خودشون از نوت بوک های عادی از لفظ worstation استفاده میکنن. کلا همون تعریفی که در مورد workstation وجود داره و اونو از یه کامپیوتر standalone جدا میکنه یعنی هر کامپیوتری که به network متصله و یه یوزر میتونه پشتش بشینه و کارهاشو انجام بده منتها حالت پرتابل داشته باشه مثل نوت بوک. مثلا Dell همه نوت بوک های قدرتمند خودش رو که از quadro FX استفاده میکنن در سری workstation قرار داده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)