avast رو برای این گفتم که avast تو مواقع بحرانی نصب می شه ولی کسپر نصب نمی شه ولی عملکردش با کسپر یکی هستش
در مورد اینکه می گید کسپر نشناخته به کسپر ربطی نداره ویروس اتوران هنوز کامل پاکسازی نشده بود و با کلیک فعال کرده اید
avast رو برای این گفتم که avast تو مواقع بحرانی نصب می شه ولی کسپر نصب نمی شه ولی عملکردش با کسپر یکی هستش
در مورد اینکه می گید کسپر نشناخته به کسپر ربطی نداره ویروس اتوران هنوز کامل پاکسازی نشده بود و با کلیک فعال کرده اید
دوستان عزیز
من هم همین مشکل رو دارم
اگه کسی راه حل این مشکل و ویروس رو میدونه لطف کنه توضیح بده.
قبلا ممنون
خدا عمرتون بده منم كمك كنيد البته من تونستم kasper 2009 با آخرين آپديت رو نصب كنم
فقط توروخدا كمك كنيد![]()
سلام
به این تاپیک مراجعه کنید مشکلتون حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطف کنید بگید کدوم صفحه این تاپیک 50 صفحه ای
ممنون میشم
دقیقا صفحه اول
از دوستان کسی تونست این ویروس لعنتی رو از بین ببره؟
چرا که نه!!
توی تاپیک روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( اموزش صفحه اول )صفحه اول
فکر کنم ویروس autorun باشه .از بس که ویرس زیاده یادم نمی یاد کدومشه!!
همونجا برای اگثر ویروس ها نوشته و اثراتش هم نوشته!!
Last edited by ahriman323; 13-12-2008 at 20:30.
سلام
یه را هست البته من خودم الان دچا این ویروس شدم و دارم ابهاش دسته و پنجنه نرم میکنم
این راه باحال اف دیسک کردن سیستم و پارتیشن بندی دوباره اون ولی خوب اطلاعات هاردتون همش به ملکوت اعلا میرن فکر نمیکن راه دیگه ای باشه چون این ویروس تو همه درایواتون هست و شما به هر طریقی وارد بشین دوباره شروع با فعالیت میکه و دوباره روز از نو و.....
فکر نمیکنم راه حل دیگه داشته باشه......
سلام mirz4 لطفا روش حذف را بگو ديگه از دستش ديوانه شدم 3 بار هم ویندوز عوض کردم و پاک نشدو ....تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)