تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: فوری:در مورد P5qc کمک می خوام

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با تشکر زیاد از همتون.واقعا ممنون.راستش بودجه 1 میلیون تومنه اگه بخوام مادربرد خیلی گرون بخرم نمی تونم بقیه قطعاتو خوب بگیرم.
    این بقیه قطعاتمه:
    CPU:Intel Core 2 e8400
    VGA: 4870
    Hard:Western 500 Sata2 Cach 32MB
    Case:Hodoode 100t
    Monitorn :Samsung 1732 N Plus
    Speaker:hodoode 25t
    Modem-Link
    DVD Rw:Lite-On

ولی رم و مادر بردو موندم دیگه! مادربرد پیدا شه رمش درست میشه ولی نمیدونم چیکار کنم.فکر نمی کنم تا یکی دو سال دیگه نشه ارتقا بدم.خوب سی پی یو Extreme میگیرم ارزون شد با باس 1600 رم هم همین طور...
    نمیدونم اگه لطف کنین همه قطعاتی که گفتمو قیمتاشو بگین بعد یه مادربرد و رم خوب ترجیحا ddr3 بهم معرفی کنین...سیستم مال خودم نیست ولی مال یکیه که بازی سنگین میکنه.اصلا اهل overclock , crossfire نیست .یه چیز ساده و تر و تمیز که امکانات زیاد نداشته باشه مثل 2 تا Lan یا ساتا پشت مادربرد و هرچی که استفاده نداره .... از قبل ممنونم
    سلام دوست من. کلأ پردازنده ی e8400 برای کار ، نیاز به رم های ddr3 نداره و با رم های ddr2 هم کارایی بسیار بالایی د اره. چون این مادربرداصلأ به پهنای باند یک رم ddr3 نیاز نداره. پس مکنه که با استفاده از رم های ddr3 ، یک کم کارایی بالا بره اما این افزایش کارایی ، اصلأ به اختلاف قیمت این رم ها نمی ارزه.
    در ضمن رم های ddr3 به دلیل زمان تدخیر بالاتر فقط در فرکانس های خیلی بالا مثل 1800 و 2000 و بالاتر کارایی خودشون رو نشون می دن . پس شما بهتره که یک مادربرد ddr2 بگیرید. من به شما مادربرد asus p5q 150t رو پیشنهاد می کنم و 2 گیگ رم در باس 1066 از پاتریوت که با قیمت 80 انتخاب مناسبیه و کاراییش با ddr3 1333 تفاوت چندانی نداره.
    در ضمن مادربرد های ایکسترم هیچ وقت ارزون نمی شن و بعد از مدتی از رده خارج می شن.
    اگه قرار بود که ارزون بشن که دیگه اسمشون ایکسترم نبود.

2. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا داريد دعوا ميكنيد.پيشنهاد من:
    P5Q3 Deluxe
    كه بهترين(البته گرانترين)مادربرد سري p5q و فقط از رمهاي ddr3 استفاده ميكنه
    البته فكر نميكنم تو ايرن باشه يا اگه باشه كميابه

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

3

سلام دوست من. کلأ پردازنده ی e8400 برای کار ، نیاز به رم های ddr3 نداره و با رم های ddr2 هم کارایی بسیار بالایی د اره. چون این مادربرداصلأ به پهنای باند یک رم ddr3 نیاز نداره. پس مکنه که با استفاده از رم های ddr3 ، یک کم کارایی بالا بره اما این افزایش کارایی ، اصلأ به اختلاف قیمت این رم ها نمی ارزه.
    در ضمن رم های ddr3 به دلیل زمان تدخیر بالاتر فقط در فرکانس های خیلی بالا مثل 1800 و 2000 و بالاتر کارایی خودشون رو نشون می دن . پس شما بهتره که یک مادربرد ddr2 بگیرید. من به شما مادربرد asus p5q 150t رو پیشنهاد می کنم و 2 گیگ رم در باس 1066 از پاتریوت که با قیمت 80 انتخاب مناسبیه و کاراییش با ddr3 1333 تفاوت چندانی نداره.
    در ضمن مادربرد های ایکسترم هیچ وقت ارزون نمی شن و بعد از مدتی از رده خارج می شن.
    عزيزم پردازنده هاي ايكستريم

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته تلفظ درستش اکسترم هست و جفتمون اشتباه کردیم.

6. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

خیلی ممنون ولی اگه میشه چند مدل مادربرد دیگه هم معرفی کنید.تا 250 هزار تومان.لطفا سریع تر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

خیلی ممنون ولی اگه میشه چند مدل مادربرد دیگه هم معرفی کنید.تا 250 هزار تومان.لطفا سریع تر.
    ارزون ترین برد DDR3 که الایت گروپ داره و 220 هزار تومان برد قیمت داره رم هم که 2 گیگ رم فکر کنم ارزون ترینش بشه 150 هزار تومان
    پس نمی صرفه چون گرافیکت PCIEX2.0 هست از بردهای P45 استفاده کن Asus P5Q و سری همین بردها عالی هستند رم هم که DDR2 هست میتونی 4 گیگ بخری عوض 2 گیگ

9. این کاربر از vivid806 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ارزون ترین برد DDR3 که الایت گروپ داره و 220 هزار تومان برد قیمت داره رم هم که 2 گیگ رم فکر کنم ارزون ترینش بشه 150 هزار تومان
    پس نمی صرفه چون گرافیکت PCIEX2.0 هست از بردهای P45 استفاده کن Asus P5Q و سری همین بردها عالی هستند رم هم که DDR2 هست میتونی 4 گیگ بخری عوض 2 گیگ
    ممنون ولی لطف کنین مادربرد خوب بازم معرفی کنین با بقیش کار نداشته باشین.با قیمتی گفتم البته

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

تا اون قیمت این مادربردها رو من پیشنهاد میدم دیگه بقیه به عهده خودت سایتها رو ببین وقتی مقایسه ها رو ببینی بهتر متوجه میشی خودت به ترتیب قدرت برات میگذارم:
    Asus Maximus Formula
    DFI LP LT X38-T2R
    Asus P5Q Deluxe
    Asus P5Q-E

از بین اینها من میگم برای خودت انتخاب کن

12. 2 کاربر از vivid806 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •