.................
.................
ارایش چیه؟ابرواشو ورداشته!تازه تودماغی هم حرف میزنههمه چی به کنار این صورت آرایش کرده بچگی های مثلاً حضرت یوسف به کنار ! همیشه یوسف مظهر زیبایی بوده اما اینجا مظهر بی همتای یک پسر بچه آرایش کرده ، اصلاً هم زیبا نیست یه قیافه کاملاً معمولی ...
من که این سریالو ندیدم
ولی اونروز که این پسره مهمون شبکه 2 بود ، دیدمش ، واقعا قیافش تو ذوق میزنه
این فرج اینو از کجا پیدا کرده ، از نظر زیبایی که افتضاح بود
این همه جوون و نوجوون خوش قیافه!!!
به نظر من بزرگترین مشکل این فیلم جدای از بقیه مسائلی که زیاد برام مهم نیست پوشش و لباس بازیگراس که چندان شباهتی به لباس مصریان باستان نداره........ تو فیلم های تاریخی که در مورد فرعون و مصریها و ...بوده لباس های واقعی تری میپوشیدند........ ولی تو این سریال لباس همه سفید رنگه و ... همه شبیه همدیگه اند.
واقعلا نميدونم اينا راجع به ما چش فكر مي كنن كه يه همچين سريالايي ميسازن و به خورد ما ميدن
انگار تا حالا مصر رو تو فيلم ها نديدن . هيچ عظمت و شكوهي تويه اين فيلم ديده نمي شه
اينقدر ايراد داره كه آدم نمي دونه از كجاش بگه . ..
اجازه بدین اصلاح کنم. تابلو نه. ضابلو (ضایع و تابلو )![]()
ای بابا چقدر ایراد میگیرید آخه میخواستید به جای کتی جون برن کیو بیارن جنیفر رو یا آنجلینا رو یا به جای این پسره که یوسف شده برن خوزه مورینیو یا براد پیت یا و پارسا پیروز فر عزیز رو بیارن
نمیشه که بعدشم فکر کردید آرایش مال این سریال هست
برید سریال های کره ای رو ببنید مخصوصا قدیمیاشون کم کم 1کیلو سرخ آب سفید آب زده آخه اون موقعه کی همچین چیزایی بود آنقدر خودشون رو آرایش میکنن تا بشن 20 ساله
ولی در کل از این مطلب بسی خندمان گرفت
خیلی با حال بود
مطلب جالب بود
در کل مسخره ترین و مضحک ترین سریالیه که تو عمرم دیدم
تیتراژ اول سریال امام علی می ارزید به سرتاپای این سریال!!!!!
با بی شرمی تمام هم اعلام می کنن که چقدر پول صرف این فیلم کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)