تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: کمک درباره دمای cpu

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

پست های فوق تایید میشه فقط مهم ترین چیز از نظر من اپدیت بایوسه وسلام.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به هیچ وجه با نظر شما دوست گرامی موافق نیستم.خودم رو یه سیستم دیگم چند ساله amd athlone 64_ 3000+ 1.81Gh دارم که دائم روشنه و تا حالا یادم نمیاد دماش بالای 45 درجه رفته باشه .لطفا از روی تعصب نظر ندید.
    ممنون
    این نظر من نیست
    نظر همه کسانیه که تو کار سخت افزار اند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون.فقط متوجه نمیشم این آپدیت بایاس مادر برد چطوری میتونه رو دمای cpu تاثیر بذاره؟؟؟
    مادر برد من asus m3a هست که تازه خریدم.به نظرتون این مادر برد انقدر قدیمی هست که براش آپدیت جدید اومده باشه؟؟
    راستی دور فن cpu اون یکی سیستمم که amd 3000 1.8Gh هست با وجود دمای پایین (45درجه) گاها از 3000به4500 دور هم میرسه تا دما بیشتر از 45 نشه .اما دور فن این یکی سیستم(amd 5200) حتی در دمای 65 هیچوقت بیشتر از 3200 نمیره!!! حالا سوال من اینه که فن دستور افزایش دورش رو از مادر برد میگیره یا خودش مثلا سنسور دمایی - چیزی داره؟؟ آخه احساس میکنم که این فن بر عکس اون یکی سیستمم اصلا متوجه بالا رفتن دمای cpu نمی شه!!!

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون.فقط متوجه نمیشم این آپدیت بایاس مادر برد چطوری میتونه رو دمای cpu تاثیر بذاره؟؟؟
    مادر برد من asus m3a هست که تازه خریدم.به نظرتون این مادر برد انقدر قدیمی هست که براش آپدیت جدید اومده باشه؟؟
    راستی دور فن cpu اون یکی سیستمم که amd 3000 1.8Gh هست با وجود دمای پایین (45درجه) گاها از 3000به4500 دور هم میرسه تا دما بیشتر از 45 نشه .اما دور فن این یکی سیستم(amd 5200) حتی در دمای 65 هیچوقت بیشتر از 3200 نمیره!!! حالا سوال من اینه که فن دستور افزایش دورش رو از مادر برد میگیره یا خودش مثلا سنسور دمایی - چیزی داره؟؟ آخه احساس میکنم که این فن بر عکس اون یکی سیستمم اصلا متوجه بالا رفتن دمای cpu نمی شه!!!
    سلام. کلأ بایوس نرم افزاریه که تعیین می کنه که سخت افزار چه جوری کار کنه. با اپدیت بایوس ، نواقص بایوس قبلی برطرف می شه و همچنین مسن برد سخت افزار ها رو بهتر می شناسه و در کل کارایی بالا می ره. حتی ممکنه که بایوس دما رو اشتباه گزارش بکنه و اپدیت کردن بایوس این مشکل حل بشه.
    کلأ مین هر چه قدر که جدید باشه ، نیاز به اپدیت بایوس بیشتره ، چون نسخه های ابتدایی دارای مشکلاتی هستند.
    کلأ دور فن رو هم بایوس با توجه به مدل فن و پردازنده تعیین می کنه . پردازنده سنسور داره ، ولی وظیفه ی خوندن سنسور ، بر عهده ی بایوس هست.

5. 4 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان همون طوري دوست عزيزمون هم گفتن دور فن cpu و حتي مادربورد بستگي به خود مادربورد داره (كه بايوس مديريتش مي كنه) داره .
    الان 4 ساله من و پسر خالم cpu athlon xp 2800 دارم ، مادربورد من msi و مال اون giga هست ؛ دور cpu من بيش از 3400 نمي ره و در حالتي كه كاري با سيستم نمي كنم حتي به 1300 هم مي رسه ، تغيير دما هم از 37 تا 52 دارم ؛
    سيستم پسر خالم دور فن cpu وش در حالت عادي 3400 و وقتي داغ مي شه به 7000 هم مي رسه كه واقعا سر آدم رو درد مي ياره ؛ اما هميشه زير 42 درجه هست .

آپديت بايوس هم مهمترين موضوع واسه يه سيستمه ؛ بين همه برند هايي كه مادربورد مي فروشن asus، giga و msi از بقيه سر ترن ؛ كه يكي از دلايلش آپديت هاي به موقعي هست كه واسه بورد هاشون مي دن .

------------------
    نكته ديگه اين كه شخصا كم صدا بودن و يا بي صدا بودن سيستم رو به داغ بودنش ترجيح مي دم ، اما همون طور كه دوستان گفتند ، بايد ببيني تو چه دمايي پايدار مي مونه تا از سلامت قطعاتت مطمئن بشي.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.فقط منظورت از پایداری سیستم وسلامتی قطعات چیه؟یعنی چون cpu از 45 تا65 درجه میرسه ممکنه مادربرد معیوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

پایداری یعنی ریست نکنه هنگ نکنه و مشکلاتی که باعث اختلال میشه بوجود نیاد ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم با نظرات البرز موافقم
    فریم ور ها (میان افزارها) وظیفه مدیریت وسیله رو بر عهده دارند و ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار به عهده اوناست، نقش حیاتی فریم ور در سخت افزارها به قدری هست که من پیشنهاد می کنم حتی اگه حس می کنید درایو نوری تون هم کمی دچار مشکل هست فریم ورش رو آپدیت کنید!!!! در ضمن نیازی نیست که قطعه قدیمی بشه که فریم ورش رو آپدیت کنید، همون طوری که البرز عزیز گفتن اتفاقا ورژن های اولیه سخت افزارهای جدید بیشتر نیاز به آپدیت فریم ور دارند و....

در مورد دمای طبیعی و غیره هم باید عرض کنم که از نظر سوختن قطعه نباید زیاد نگران باشین، چون اولا به جز بورد و خازن ها، قطعات دیگه می تونن تا بالای 200 درجه داغ بشن (تریستورها، تریاک ها، رگلاتورها و چنین قطعاتی تا 700 درجه رو تحمل می کنند) هر چند هرگز به این دما نمی رسند چون قبل از رسیدن به چنین دماهایی سیستم به شدت ناپایدار می شه و قطعا سیستم ری استارت یا خاموش می شه (در ضمن قطعات امروزی قادرند در دمای دلخواه شما سیستم رو از کار بیاندازند) پس از سوختن قطعه خیالتون راحت باشه، اما هر چقدر که دمای سیستم پایین تر باشه پایداری بهتره، نویز کمتره و.... در ضمن عمر قطعه زیادتره

در مجموع از بابت سوختن قطعه نگران نباشید اما برای بهره بردن از مزایای دماهای پایین می تونید تجهیزات تهویه رو تقویت کنید

موفق باشید

10. این کاربر از soheilspeedart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

orthos رو از كجا دانلود ميشه كرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

داداش خیلی ممنون مشکلم حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •