پست های فوق تایید میشه فقط مهم ترین چیز از نظر من اپدیت بایوسه وسلام.
پست های فوق تایید میشه فقط مهم ترین چیز از نظر من اپدیت بایوسه وسلام.
این نظر من نیست
نظر همه کسانیه که تو کار سخت افزار اند.
ممنون از راهنمایی هاتون.فقط متوجه نمیشم این آپدیت بایاس مادر برد چطوری میتونه رو دمای cpu تاثیر بذاره؟؟؟
مادر برد من asus m3a هست که تازه خریدم.به نظرتون این مادر برد انقدر قدیمی هست که براش آپدیت جدید اومده باشه؟؟
راستی دور فن cpu اون یکی سیستمم که amd 3000 1.8Gh هست با وجود دمای پایین (45درجه) گاها از 3000به4500 دور هم میرسه تا دما بیشتر از 45 نشه .اما دور فن این یکی سیستم(amd 5200) حتی در دمای 65 هیچوقت بیشتر از 3200 نمیره!!! حالا سوال من اینه که فن دستور افزایش دورش رو از مادر برد میگیره یا خودش مثلا سنسور دمایی - چیزی داره؟؟ آخه احساس میکنم که این فن بر عکس اون یکی سیستمم اصلا متوجه بالا رفتن دمای cpu نمی شه!!!
سلام. کلأ بایوس نرم افزاریه که تعیین می کنه که سخت افزار چه جوری کار کنه. با اپدیت بایوس ، نواقص بایوس قبلی برطرف می شه و همچنین مسن برد سخت افزار ها رو بهتر می شناسه و در کل کارایی بالا می ره. حتی ممکنه که بایوس دما رو اشتباه گزارش بکنه و اپدیت کردن بایوس این مشکل حل بشه.
کلأ مین هر چه قدر که جدید باشه ، نیاز به اپدیت بایوس بیشتره ، چون نسخه های ابتدایی دارای مشکلاتی هستند.
کلأ دور فن رو هم بایوس با توجه به مدل فن و پردازنده تعیین می کنه . پردازنده سنسور داره ، ولی وظیفه ی خوندن سنسور ، بر عهده ی بایوس هست.
با سلام
دوستان همون طوري دوست عزيزمون هم گفتن دور فن cpu و حتي مادربورد بستگي به خود مادربورد داره (كه بايوس مديريتش مي كنه) داره .
الان 4 ساله من و پسر خالم cpu athlon xp 2800 دارم ، مادربورد من msi و مال اون giga هست ؛ دور cpu من بيش از 3400 نمي ره و در حالتي كه كاري با سيستم نمي كنم حتي به 1300 هم مي رسه ، تغيير دما هم از 37 تا 52 دارم ؛
سيستم پسر خالم دور فن cpu وش در حالت عادي 3400 و وقتي داغ مي شه به 7000 هم مي رسه كه واقعا سر آدم رو درد مي ياره ؛ اما هميشه زير 42 درجه هست .
آپديت بايوس هم مهمترين موضوع واسه يه سيستمه ؛ بين همه برند هايي كه مادربورد مي فروشن asus، giga و msi از بقيه سر ترن ؛ كه يكي از دلايلش آپديت هاي به موقعي هست كه واسه بورد هاشون مي دن .
------------------
نكته ديگه اين كه شخصا كم صدا بودن و يا بي صدا بودن سيستم رو به داغ بودنش ترجيح مي دم ، اما همون طور كه دوستان گفتند ، بايد ببيني تو چه دمايي پايدار مي مونه تا از سلامت قطعاتت مطمئن بشي.
ممنون دوست عزیز.فقط منظورت از پایداری سیستم وسلامتی قطعات چیه؟یعنی چون cpu از 45 تا65 درجه میرسه ممکنه مادربرد معیوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
پایداری یعنی ریست نکنه هنگ نکنه و مشکلاتی که باعث اختلال میشه بوجود نیاد ....
منم با نظرات البرز موافقم
فریم ور ها (میان افزارها) وظیفه مدیریت وسیله رو بر عهده دارند و ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار به عهده اوناست، نقش حیاتی فریم ور در سخت افزارها به قدری هست که من پیشنهاد می کنم حتی اگه حس می کنید درایو نوری تون هم کمی دچار مشکل هست فریم ورش رو آپدیت کنید!!!! در ضمن نیازی نیست که قطعه قدیمی بشه که فریم ورش رو آپدیت کنید، همون طوری که البرز عزیز گفتن اتفاقا ورژن های اولیه سخت افزارهای جدید بیشتر نیاز به آپدیت فریم ور دارند و....
در مورد دمای طبیعی و غیره هم باید عرض کنم که از نظر سوختن قطعه نباید زیاد نگران باشین، چون اولا به جز بورد و خازن ها، قطعات دیگه می تونن تا بالای 200 درجه داغ بشن (تریستورها، تریاک ها، رگلاتورها و چنین قطعاتی تا 700 درجه رو تحمل می کنند) هر چند هرگز به این دما نمی رسند چون قبل از رسیدن به چنین دماهایی سیستم به شدت ناپایدار می شه و قطعا سیستم ری استارت یا خاموش می شه (در ضمن قطعات امروزی قادرند در دمای دلخواه شما سیستم رو از کار بیاندازند) پس از سوختن قطعه خیالتون راحت باشه، اما هر چقدر که دمای سیستم پایین تر باشه پایداری بهتره، نویز کمتره و.... در ضمن عمر قطعه زیادتره
در مجموع از بابت سوختن قطعه نگران نباشید اما برای بهره بردن از مزایای دماهای پایین می تونید تجهیزات تهویه رو تقویت کنید
موفق باشید
orthos رو از كجا دانلود ميشه كرد؟
داداش خیلی ممنون مشکلم حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)