خب تا بخواد قیمتش معقول شه و بیاد زیر 600 خیلی طول میکشه ضمن اینکه همین ها هم به من جواب میده !
خب تا بخواد قیمتش معقول شه و بیاد زیر 600 خیلی طول میکشه ضمن اینکه همین ها هم به من جواب میده !
منم میخوام بخرم نمیدونم کدومشونو بخرم.
راستی این آی 900 امنیا کی میاد .کف بر شدیم !!!
تا 6 یا 7 ماه دیگه میاد صبر کنیم یا نه؟؟ قیمتش پایین میاد ؟؟
Last edited by active2006; 06-09-2008 at 21:17.
اف 490 خیلی خشگل تره بریم اونو بخریم ها ؟ این اساتید سامسونگ که خموش هستند !
داداش ، هر جور راحتی............. ولی من میدونم از 490 خسته میشی................ سر یه هفته..............!!!اف 490 خیلی خشگل تره بریم اونو بخریم ها ؟
حالا خود دانی.............!! 480 به نظرم بهتره.........!!!
بابا اف 490 کجا بوده . اف 490 اصلا وارد نشده و قرار نیست وارد بشه . فکر نکنم ماکروتل بیاد جفتشون رو که امکاناتشون شبیه هم هست رو با هم وارد کنه . صبر کنید برای آی 900 . ضرر میکنیدا. آی 900 همون اف 480 با جی پی اس و وای فای و ال سی دی بزرگتر و ویندوز موبایل باتری 1500 میلی آمپر و فیلم برداری وی جی ای ( که در حالت qvga حدود 30 فریم میگیره ها )
ببشخید.....بابا اف 490 کجا بوده . اف 490 اصلا وارد نشده و قرار نیست وارد بشه ....... تک و توک پیدا میشه کرد.......... پاساژ ایرانیان من دیدم.................. 500 چوخ............!!!
خوب اگه پیدا میشه برید بخرید . آخه من از خودم زورم میگیره که برای یه فلاش زنون و اپتیکال زوم نتونستم آی 900 بخریم . وگرنه خیلی I900 دوست داشتم . برای همین آی 900 رو به کسانی که میخوان اف 480 بخرن پیشنهاد میدم :d
این آی 900 تا 6 یا 7 ماه دیگه قیمتش ممکنه افت کنه؟تا صبر کنم بیاد.من عجله ای ندارم .
کی وارد بازار میشه؟اگه هست چنده فعلا؟
اینترفیس این دو گوشی ها چه مزایایی بهم دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...................
هنوز که نیومده ولی به گفته ی ماکروتل 1 ماه دیگه وارد بازار میشه با قیمت 700 یخورده بیشتر(اینو خوده ماکروتل گفته به من چه)
ولی اگه اول پاییز وارد بازار شه 7 ماه به نظرم زیاده تا اوایل زمستون قیمتش متعادل میشه(البته با توجه به قیمت مدلهای دیگه سامسونگ که زود تر از نوکیا و se متعادل شده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)