بردهای X48 رو با X48 مقایسه میکنن. شما باید این برد X48 محصول DFI رو مثلا با بردی مثل Rampage مقایسه کنی. نه با ماکسیموس فرمولا. البته ماکسیموس به نظر من قویتره.![]()
بردهای X48 رو با X48 مقایسه میکنن. شما باید این برد X48 محصول DFI رو مثلا با بردی مثل Rampage مقایسه کنی. نه با ماکسیموس فرمولا. البته ماکسیموس به نظر من قویتره.![]()
چیزه دیگه ای که من تا الان فهمیدم اینه که dfi dk x48 دارای یه سیستم توان 4 فاز دیجیتال هستش که نسبت سیستم توان انالوگ پایداری و بازده مصرف انرژی بهتری داره البته اینو تو روزنامه خوندم ولی در کل بازم دو دلم چون هر دوشون یه سری ویژگی خاصی دارن
اگر فقط بین این دو مادربرد میخواین انتخاب کنید نوع DFI بهتره چون:
1- دارای بازده بهتری در اورکلاکینگ هست اول بخاطر X48 بودنش و دوم بخاطر همین موضوع Digital PWM که خودتون هم بهش اشاره کردین.
2- دارای اکثر امکانات Maximus هست!
اما از طرف دیگه Asus هم برای ماکسیموس هیچی کم نگذاشته و قابلیتهایی مثل LCD poster و خنک کننده ی خوبی مثل Pin-Fin آدمو وسوسه میکنه اما در مقام مقایسه DK X48-T2RS بیشتر بخاطر دلیل اول انتخاب مناسبتری بین این دو برد هست!
اینم از یک ریویو در CPU3D که امیدوارم براتون کمک خوبی باشه:
در آخر اگر من جای شما بودم P5Q-E میخریدم چون دارای کارایی به قیمت خوبی هست و میتونه در اورکلاکینگ (اگر قصد شما اورکلاک کردن بصورت کاربردی هست و نه رکوردزنی!) جوابگوی نیازهای شما باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر
بین مادربردهای بازار اگر بخوام یک مادربرد با قابلیت اورکلاک وحشتناک بخرم چی بهتره البته BioStar رو پیشنهاد ندید خوشم نمیاد
برند Asus,DFI,XFX,GigaByte اینها رو هستم برندهای دیگه رو کمتر
من اینها رو پیشنهاد میکنم. هر کدوم رو پسندیدی بگو :
ASUS MAXIMUS FORMULA
ASUS - Rampage Formulaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GIGABYTE - X38-DS4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS P5Q DELUXEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dfi dk x48کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Professor Massoud; 06-09-2008 at 14:11.
اگر بین اینها مجبور به انتخاب باشم حتماً Asus Maximus Formula رو انتخاب میکنم الان که بیشتر سرچ کردم متوجه شدم که با مادربرد DFI در یک سطح اورکلاک هست پس با توجه به خنک کننده قوی که داره این رو انتخاب میکنم داداش مسعود دستت درد نکنه
سلام. maximusformulla يك انتخاب بسيار خوبه و شما مي توني اون رو تا 535 مگاهرتز به صورت كاملأ پايدار اوركلاك كني.
سلام . من p5q داشتم. كه 3 هفته پيش سوخت و هنوز هم شركت ويستا پخش مادربردم رو درست نكرده ، ولي ماكسيموس فرمولا بحثش فرق مي كنه و خيلي وقته كه تو بازاره و جوابش رو پس داده ، پس از نظر كيفيت اصلأ نگران نباش.
من می خواستم یه P5Q بخرم حالا چیکار کنم نخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام . من p5q داشتم. كه 3 هفته پيش سوخت و هنوز هم شركت ويستا پخش مادربردم رو درست نكرده ، ولي ماكسيموس فرمولا بحثش فرق مي كنه و خيلي وقته كه تو بازاره و جوابش رو پس داده ، پس از نظر كيفيت اصلأ نگران نباش.
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب همین برده . همشون این شکلی نیست که خراب بشه. باید یه کم شانس داشته باشی ! به نظر من همین رو بخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)