تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: كمك در انتخاب رشته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین تهرون خودمون!

پيش فرض

سلام. به نظرم اگه ميخواي واقعا يه چيزي ازت در بياد و به كامپيوتر خيلي علاقه داري، دبيرستان كه به هيچ وجه به جز رشته رياضي چيز ديگه اي نرو (فني به هيچ وجه نرو)، دانشگاه هم برو الكترونيك يا كنترل و كامپيوتر رو در كنارش خودت برو سر كلاساش بخون و اگه دوست داشتي فوق ليسانس رو برو كامپيوتر! نهايت اگه امكانش رو بدست آوردي هر دو رشته رو بخون، چون كامپيوتر اصلا رشته سنگيني نيست و از درس اصليت نميندازت. اين پيشنهاد منه كه دارم هر دو رو مي خونم. حالا ميل خودت.

2. این کاربر از azk84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rf.ariyapoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. به نظرم اگه ميخواي واقعا يه چيزي ازت در بياد و به كامپيوتر خيلي علاقه داري، دبيرستان كه به هيچ وجه به جز رشته رياضي چيز ديگه اي نرو (فني به هيچ وجه نرو)، دانشگاه هم برو الكترونيك يا كنترل و كامپيوتر رو در كنارش خودت برو سر كلاساش بخون و اگه دوست داشتي فوق ليسانس رو برو كامپيوتر! نهايت اگه امكانش رو بدست آوردي هر دو رشته رو بخون، چون كامپيوتر اصلا رشته سنگيني نيست و از درس اصليت نميندازت. اين پيشنهاد منه كه دارم هر دو رو مي خونم. حالا ميل خودت.

برادر شما این رشته هارو تو کدوم دانشگاه میخونی ؟؟

داره خودمونی میشه mic_makarti's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Nowhere - portable

پيش فرض

سلام .
    شما خودت رشته کامپیوتره این حرفا میزنی ..... !!!
    شاید از بیرون به رشته ها نگاه کنی فکر کنی رشته سنگینی نیست ولی توش که بییای یه چیز دیگست !
    به نظر من رشته ای که دوست داری را ادامه بده این کار کاملا اشتباه که شما بخوای مثلا بری رشته الکترونیک بعد کامپیوتر بخونی !!! پس تکلیف بچه های رشته کامپیوتر چیه ؟!!!!!
    در ضمن کسی که میگه رشته کامپیوتر رشته آسونیه صد در صد در اشتباهه .و حتما به طور حرفه ای این رشته را دنبال نکرده آخه فقط سر کلاس رفتن که هنر نیست تو این رشته باید و باید و باید و .... اطلاعات شما بروز باشه و این خودش یکی از سخت ترین چیز هاست . در ضمن هر وقت فکر کردین که بچه های مثلا یه رشته دیگه از نظر هوش و ... از کامپیوتری ها بهتر هستند بیا تا من یه الگوریتم بزارم ببینم اصلا میتونند بگن چیه !!!!!!!
    یادمه با اسمبلی یه برنامه دیدم که یه فضای سه بعدی شبیه سازی کرده بود با الگوریتم ریاضی که استادای ریاضی محض توش مونده بودن !!!
    در ضمن کسایی هستند که توی دانشگاه ما با رتبه های خوب از کنکور اومدن کامپیوتر ولی اینجا درجا زدن .....!

5. این کاربر از mic_makarti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

کاملا مخالفم!
    آخه دوست عزیز شما چیه کامپیوتر رو می گید آسون!
    خیلی می بخشید، من از ایران بی خبرم، ولی اینجا تمام دانشجوهای الکترونیک و اونهایی که تو درساشون برنامه نویسی C دارند، همه توش موندن اساسی! اگر خواستید، بهتون آمار بدم چند درصد این درس رو فیل می شوند و میانگین نمره ی قبولی چند هست!
    کسی که کامپیوتر را (چه سخت افزار و چه نرم افزار و چه گرایشات IT ) رو آسون فرض کنه در واقع داره نصف دنیا رو آسون فرض می کنه!
    شما فکر نکنید رشته ی نرم افزار فقط به شما برنامه نویسی یاد می دهند! اگر اینطور بود که مهندسان نرم افزار خوب می رفتند کلاسهای بیرون و برنامه نویسی یاد می گرفتند!
    مثل اینکه بگویید مهندس الکترونیک فقط یاد می گیره سیم کاری کنه!
    در کل به نظر من دوست عزیز با توجه به نیاز شدید ریاضیات در رشته ی کامپیوتر و گرایشات IT شما دبیرستان رو ریاضی برو و در دانشگاه انتخاب نهاییت رو بکن، برای انتخاب رشته ی اصلی دبیرستان خیلی زود هست و اگر بعدا پشیمان بشید دیر! رشته ی ریاضی رشته ی بازی هست، و اگر بعدا نخواهید کامپیوتر هم ادامه بدید یک تعداد گزینه های زیادی از رشته ها دارید.

7. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین تهرون خودمون!

پيش فرض

به نظر من که الان دو ساله دارم هر دو رو ميخونم خيلي سادست. حداقلش اينکه من با الکترونيک خيلي مشکلات دارم، ولي تو کامپيوتر تا حالا نمره زير 18 نداشتم. هر دوتاشم تو يه دانشگاهه! به هر حال يه راهنمايي بود به نظرم اومد بگم بهتره گفتم. ببخشيد اگه کسي رو ناراحت کردم.

9. این کاربر از azk84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    سراي موقت

پيش فرض

دوست عزیز ! اونچه از حرف های شما بر می آد اینه که شما نه فهمیدی که برق چیه و نه کامپیوتر ! و جالب اینه که فکر میکنی هر دو تاشو می فهمی.
    من خودم شاهد بودم که بچه های برقی ترم یک در درس مبانی کامپیوتر چجوری گیر کرده بودن . البته من معتقدم که رشته برق هم رشته ی واقعا سختیه و تعجبم از همینه که این نخبه ی گرامی چجوری می گن در کنار درس های برق یه سری هم به کلاس های کامپیوتر بزن!!!
    در ضمن جهت اطلاع باید عرض کنم که ظرفیت گرایش های کامپیوتر در فوق لیسانس بسیار بسیار محدوده(بر خلاف کارشناسی) که حتی خود کامپیوتری ها هم قبول نمی شن ! شاید در بین مهندسی ها کمترین ظرفیت ارشد ماله کامپیوتر باشه.(البته مطمئن نیستم)

11. این کاربر از mahdi_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •