تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: چگونه توزیع ویژه و دلخواه خود را بسازیم ؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

راستیش من خودم تو این ۳-۴ ساله فقط با دبیان و بیشتر با اوبونتو کار کردم، و دیگر سیستم ها رو در حد یک امتحان داشته ام! ولی هیچوقت روشون وقت صرف نکرده ام!
    این طریقه ی درست کردن یک فایل iso از سیستم حالتون هست!
    ولی برای ساختن یک توزیع، آنچه من می دونم این هست که شما نیاز به یک تیم خواهید داشت،‌ چون بحث پیچیده ای میشه!و باز یک مرحله پایینترش همونی هست که رووت نت عزیز معرفی کرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اجازه بدید یک بار هدف را دوباره مرور کنیم .

اگر من بخواهم تعدادی از بسته ها ( مثلا بخشی از اوپن آفیس ، تعدادی مرورگر و ... ) را در کرنل نصب کنم باید یک تیم داشته باشم ؟

ایا درست متوجه شدم ؟

ضمنا این Nimblex دبیان است یا رد هت ؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه بار کرنل رو از روی سورس نصب کن ببین چه امکاناتی داره
    اصلا کرنل جای برنامه های کاربردی نیست
    درایورها و برنامه هایی که با سخت افزار رابطه مستقیم داره مثل فایل سیستم های مختلف در کرنل می زارن
    ببین به نظر من اگر حالا ساختن توزیع رو بزاریم کنار یه توزیعی مثل جنتو به درد شما می خورده
    از همون اولش می تونی سفارشی کنیش
    شل، کامپایلر gccه glibc کرنل و خیل چیزهای دیگه رو با سلیقه خودتون و منابع سخت افزاریتون بهینه سازی کنید
    گنوم یا کی دی ای رو هم که می تونید بدون نصب بسته کلی (meta package) گنوم یا کی دی ای هر جور که می خواهید نصب کنید یعنی فقط برنامه هایی که می خواهید رو نصب کنید با خصوصیتها و پشتیبانی های مختلف

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام

خوب ، من به عنوان یک اقدام اجرایی و پیشتر رفتن از مرحله ی حرف با Nimblex شروع کردم .

این پست رو با استفاده از لایو سی دی Nimblex که توسط سایت آن ساخته ام می نویسم . توزیع خوبی است و در زمینه ی شناسایی سخت افزارها ، پارتیشن ها و ارتباط های شبکه ای بسیار خوب عمل می کند .

کی برد خیلی راحت کانفیگ شد و فونت های فارسی هم به سهولت خوانده می شود .

اما متوجه شدم که در موقع ساخت این لایو سی دی نباید بعضی برنامه ها را اضافه می کردم چون خود توزیع به طور پیش فرض KDE را داشت .

با این وجود حجم لایو سی دی حدود 470 مگ هست که می توانستم آن را حتی زیر 400 مگ هم بیاورم ( در اقدام بعدی این کار را خواهم کرد . )

-----------------------------------------------------------

پرسش مهم فعلا این است که چطور باید قابلیت نصب روی هارد را به این توزیع اضافه می کردم ؟

ممنون از راهنمایی ها

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

شما یه بار کرنل رو از روی سورس نصب کن ببین چه امکاناتی داره
    اصلا کرنل جای برنامه های کاربردی نیست
    درایورها و برنامه هایی که با سخت افزار رابطه مستقیم داره مثل فایل سیستم های مختلف در کرنل می زارن
    ببین به نظر من اگر حالا ساختن توزیع رو بزاریم کنار یه توزیعی مثل جنتو به درد شما می خورده
    از همون اولش می تونی سفارشی کنیش
    شل، کامپایلر gccه glibc کرنل و خیل چیزهای دیگه رو با سلیقه خودتون و منابع سخت افزاریتون بهینه سازی کنید
    گنوم یا کی دی ای رو هم که می تونید بدون نصب بسته کلی (meta package) گنوم یا کی دی ای هر جور که می خواهید نصب کنید یعنی فقط برنامه هایی که می خواهید رو نصب کنید با خصوصیتها و پشتیبانی های مختلف
    آیا جنتو را هم مثل این Nimblex می توانم در محیط وب سفارشی کنم یا این که باید ابتدا نصب کنم و بعد به صورت لوکال این کار را انجام بدهم ؟

الان دنبال سایتی هستم که بتوانم کرنل را روی خود آن تنظیم کنم و بعد در همان جا نسخه ی سبک و سفارشی ای از گنوم را روی آن نصب کنم . آیا چنین جایی وجود دارد ؟

حالا که فکر می کنم یادم می آید که در FreeBSD این امکان وجود داشت اما ....

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9 جنتو

جنتو اصلا برنامه ندارد و قابلیت نصب دارد و هر برنامه را می تونید اضافه کنی بدون اینکه لازم باشد نگران کانیگ شدن برنامه ها باشی
    موفق و سربلند باشید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

پرسش مهم فعلا این است که چطور باید قابلیت نصب روی هارد را به این توزیع اضافه می کردم ؟

کسی پاسخی نداد ؟

ضمنا یک برنامه ای هم پیدا کردم به نام visor ( یا چیزی نزدیک به این ) که فدورا را کاستومایز می کند .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

کسی پاسخی نداد ؟

ضمنا یک برنامه ای هم پیدا کردم به نام visor ( یا چیزی نزدیک به این ) که فدورا را کاستومایز می کند .
    کافی است محتویات سی دی رو روی هارد و در یک پارتیشن کپی کنید و به فایل menu.lst تون یکی از دو خط زیر را اضافه کنید:
    کد:
    یا
    کد:
    ولی خوب قطعا همونطور که متوجه شدید برای اینکار شما نیاز دارید قبلا یک توزیع نصب شده با یک گراب فعال روی سیستم داشته باشید! و فایل گراب رو ادیت کنید.
    اینکه چطور به خود توزیع قابلیت نصب بدید رو فکر کنم در Nimblex وجود نداشته باشه!
    Last edited by taia; 01-09-2008 at 10:16.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اینکه چطور به خود توزیع قابلیت نصب بدید رو فکر کنم در Nimblex وجود نداشته باشه!

یعنی Nimblex از روی لایو سی دی قابل نصب نیست ؟؟؟

خیلی چیز عجیبیه !

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

بالاخره قرار هست سفارشی کنید! نوشتن یک فایل .sh برای این قضیه خیلی ساده هست، ولی به شرطی که هیچ سیستم دیگری وجود نداشته باشه چون گراب نمیسازیم!‌بلکه فقط سیستم رو مجبور به بوت از روی درایوی می کنیم که این توزیع روش نصب هست! گراب ساختن کار ما دیگه واقعا نیست! خیلی از توزیع های درست و حسابی هم در این موضوع‌(گراب)‌هنوز ضعف دارند! چون بحثش خیلی پیچیده هست! یادم هست حسین عزیز در مورد ضعف گراب در حتی سابایون یک سری گزارشاتی داد!
    به هر جهت :
    کد:

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •