کی گفته assassin's creed زیر نویس نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اصلا این کار شدنی هست؟؟؟ اگه برا assassins creed زیرنویس بیاد حرف نداره!!!
بعد از نصب بازی اگه برید تو سایت ubisoft و بازیتون رو رجیستر کنید زیر نویسش هم میاد !
کی گفته assassin's creed زیر نویس نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اصلا این کار شدنی هست؟؟؟ اگه برا assassins creed زیرنویس بیاد حرف نداره!!!
بعد از نصب بازی اگه برید تو سایت ubisoft و بازیتون رو رجیستر کنید زیر نویسش هم میاد !
من هم بازی رزیدنت اویل 4 رو روی ps2 با زیرنویس بازی کردم
من هم با زیرنویس بازی موافقم....فقط بازیهایی انتخاب بشه که ارزش زیرنویس کردن رو داشته باشه
بازیهایی که واقعا به زیرنویس احتیاج داشته باشن
حالا بجه هایی که واردتر هستند دست به کار بشند تا ببینیم چی می شه؟!
دوستان منم موافقم و می تونم کمک کنم .
البته مشکل اصلی استخراج زیرنویس ها نیست ، اونها رو میشه از نمونه های انجام شده ی روسی و غیره برای هر بازی جستجو کرد و با طی مراحل کار رو انجام داد . فکر کنم مشکل بزرگ یونیکد باشه که چطور بازی از نمونه های فارسی پشتیبانی میکنه ؟
در غیر اینصورت ممکته کلمه "بزرگ" وقتی وارد بازی شد اینطور زیرنویس بشه "بزر..." . فکر کنم شروع کنیم ، همه چیز دستمون بیاد .
شما مثل اينكه عنوان تاپيك رو نخوندي![]()
یعنی منظورشون زیر نویس فارسی بود ؟شما مثل اينكه عنوان تاپيك رو نخوندي![]()
اوکی.
عذر میخوام.
هیچ کاری نیست که امکان پذیر نباشه ، مخصوصا حالا که بسیاری از نرم افزارها از زبان فارسی پشتیبانی میکنند و حتی بعضی از شرکتها برای نرم افزارهاشون زبان فارسی هم میسازند ولی ....
ولی خب مشکل اینه که چیکار کنیم که موتور گرافیگی یا سیستمهای کلی بازی زبان و فونت فارسی رو پشتیبانی کنه
اين كار خيلي جالبه اما فكر هزينه هاشو هم بكنيد
ما كه حاضر نيستيم براي بازي كه يه قيمت 3000 تومن در بازار رايجه بريم مثلا 6000 پول بديم ، تازه مشخص نيست كه نسخه ي فارسي كيفيت نسخه ي اصل رو داره يا نه؟
به نظر میرسه اکثرا با این کار موافق هستند ...
بهتره برای هر بازی در بخش " ساخت ، ويرايش و هک بازي ها " تاپیکی مجزا ایجاد بشه تا مطالب درهم و برهم نشود ...
حالا یا به نتیجه ای می رسیم و یا نمی رسیم
منتظر اولین تاپیک در آن بخش هستیم ...
سلام
دوستان منظورم از بررسی کردن این بود که انهایی که فنی با برنامه های کامپیوتری اشنایی دارند دقیقا علت ساخته نشدن زیرنویس فارسی را بیان نمایند ...
مثلا تا همین چند سال پیش ، چند فیلم بودند که زیرنویس فارسی داشتند؟ ... خیلی کم و فیلم های خیلی مشهور...
اما حالا ... انقدر فیلم زیرنویس می شود که چون کم میاد مجبور می شوند فیلم های 10 ، 20 سال قبل رو زیر نویس کنند ... که کار دوستان هم سن و سال خودمون هست...
اما بازیها چرا به چندین زبان زیرنویس دارند اما فارسی کسی اقدام نمی کند ...
هدف از ایجاد این تاپیک اقدام دوستان برای طراحی می باشد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)