تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: ######### دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان #########

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض باز هم نمیشه

تو توضيحات که نوشته اگه همچين فولدري نبود، بايد درستش کني. براي درست کردن اين فولدر (تغييرات در فولدر Resource) حتما بايد گوشيت هک شده باشه وگرنه نمي توني در فولدر Resource هيچ تغييري بدي. پس، اول با برنامه BinPDA Tools گوشيت رو هک کن، بعد برو اين فولدر رو درست کن و فايل هاي ديتابيش رو کپي کن. (البته شايد با Ram Reader هم بشه، من امتحان نکردم)
    من اين برنامه رو قبلا به همين روش نصب کردم (روي N73-ME) و الان بخوبي داره کار مي کنه فقط تنها مشکلي که داره اينه که تلفظ و کوييزش فعال نيست (شايد هم من بلد نباشم فعالش کنم) ضمنا براي رجيستر کردنش هم دارم دنبال يک نسخه رجيستر شده به زبان ديگه مي گردم که ببينم آيا با تغيير ديتابيس ميشه از اون نسخه رجيستر شده استفاده کرد.
    براي گوشي هاي OS7, OS8 يک فايل PAtch دارم که اونها رو رجيستر مي کنه، تگه کسي بدردش مي خوره، بگه تا بذارم.

رامين

من گوشیم هک شده ولی باز هم که میخوام این فولدرو درست کنم حروف رو که میخوام تایپ کنم علامت سوال میاد از طریق رم ریدر هم نمیتونم چون کامپیوترم با رم ریدر مشگل داره و وقتی وصل میکنم کامی ریستارت میشه به خاطر همین نمیتونم وصلش کنم امیدوارم بتونید کمکم کنید.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من گوشیم هک شده ولی باز هم که میخوام این فولدرو درست کنم حروف رو که میخوام تایپ کنم علامت سوال میاد از طریق رم ریدر هم نمیتونم چون کامپیوترم با رم ریدر مشگل داره و وقتی وصل میکنم کامی ریستارت میشه به خاطر همین نمیتونم وصلش کنم امیدوارم بتونید کمکم کنید.
    اين مشکلي که شما ميگي ارتباطي به هک شدن يا هک نشدن نداره! مشکل بايد از گوشيتون باشه. اگه گوشي هک نشده باشه، شما اسم فولدر رو مي تونيد تايپ کنيد ولي موقعي که OK مي کنيد به شما پيام ميده که قادر به درست کردن فولدر نيست.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض درست شد

اين مشکلي که شما ميگي ارتباطي به هک شدن يا هک نشدن نداره! مشکل بايد از گوشيتون باشه. اگه گوشي هک نشده باشه، شما اسم فولدر رو مي تونيد تايپ کنيد ولي موقعي که OK مي کنيد به شما پيام ميده که قادر به درست کردن فولدر نيست.

سوتی از طرف خودم بود نمیگم چه سوتی دادم چون بهم میخندین درست شد عزیز الان فولدرو ساختم یه امتحان بکنم نتیجه رو میگم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم درست شد و داره بخوبی کار میکنه ازتون ممنونم

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ممنونم درست شد و داره بخوبی کار میکنه ازتون ممنونم
    عطا جان....
    چجوری فولدر SlovoEdDicts در resuorce درست کردی ؟؟
    با رم ریدر یا از تو گوشی با x-plore ؟؟؟؟

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون خیلی راحت نصب شد.
    گوشی N73me
    فقط مثل اینکه تا رجیستر نشه لغات رو تلفظ نمی کنه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام عطا جان، خوبي؟
    باهات کاري داشتم، از اينجا نتونستم برات پيام بذارم، اگه بتوني ID خودت در ياهو رو برام SmS کني، ممنونت ميشم.
    منتظرم
    قربانت - رامين

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون خیلی راحت نصب شد.
    گوشی N73me
    فقط مثل اینکه تا رجیستر نشه لغات رو تلفظ نمی کنه
    اگه اشتباه نکنم، براي تلفظ بايد حتما فايل مخصوص تلفظ رو نصب کني. من فايل تلفظ انگليسي و فرانسه رو دارم که ک ر ک هم شده اند.

اگه کسي بتونه براي ديتابيس فارسي کد رجيستر پيدا کنه، خوبه...
    رامين

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

براي گوشي هاي OS7, OS8 يک فايل PAtch دارم که اونها رو رجيستر مي کنه، تگه کسي بدردش مي خوره، بگه تا بذارم.

رامين
    ممنون رامین جان ولی من همین برنامه رو به همراه پچ تو قسمت s60v2 گذاشتم.بازم ممنون.
    راستی من یه فایل Sis گیر آوردم که وقتی اونو نصب کنید به طور خود کار دیتابیس ها رو تو اون پوشه ی مورد نظر کپی می کنه.ولی مسلما ساین نشده ست و نمی دونم با ساین کردن می شه نصبش کرد یا حتما باید هک شده باشه گوشی. آخه من این فایل Sis رو تو گوشیی که هک شده بود و Installserver.exe تو Private اش بود نصب کردم. اگه کسی خواست بگه براش آپلود می کنم با این دایال آپ کوفتی.(2 مگ هست)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض با x-plore

عطا جان....
    چجوری فولدر SlovoEdDicts در resuorce درست کردی ؟؟
    با رم ریدر یا از تو گوشی با x-plore ؟؟؟؟

با x-plore درست کردم چون رم ریدر نمی تونم به کامپیوترم وصل کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •