شرمنده منم لینک رپید برات پیدا کردم اگه دوست داری بذارم؟
البته من غیر از techno مدلهای دیگه مثل dj و hip hop و dance رو هم پیدا کردم ولی همه rapidshare .....
در ضمن با امضات خیلی حال کردم![]()
شرمنده منم لینک رپید برات پیدا کردم اگه دوست داری بذارم؟
البته من غیر از techno مدلهای دیگه مثل dj و hip hop و dance رو هم پیدا کردم ولی همه rapidshare .....
در ضمن با امضات خیلی حال کردم![]()
من دنس ای جی و هیپ هاپ رو دارم این تکنو ای جی رو می خواستم.این رپید لامذهب هم رسیوم نداره که.امضام هم قابل نداره مال خودته!![]()
من از این لینک ها دانلود میکنم اگه خواستید دانلود کنید.
لینک دانلود نسخه کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass: warez-bbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما می تونی لینکها رو به یک کافی نت سرعت با لا بدی تا برات دانلود کنه ...
کی میره کافی نت ولش کن اصلا نخواستم باید Cd شو بخرم.
همون طور که گفتم من قبلا 1 Dvd گرفته بودم که این نرم افزار هم توش بود ولی چند تا فایل ایمیج بود و اینستال و ست آپ نداشت.میشه یجوری اونو نصب کنم؟
باید ایمیج رو باز کنی با یکی از نرم افزار های زیر :
بازکردن تمام ایمیجها با Daemon Tools / تمام ورژنها در اینجا :
PowerISO / تمامی ورژنها در این تاپیک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مالتی مدیا ^ سی دی و دی وی دی مجازی Virtual CD/DVD Rom :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)