تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 79

نام تاپيک: کلوپ سامسونگ d780

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز

در مورد نقد این گوشی لطفا لینک زیر رو کلیک کن. این بررسی سایت GSM هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد D880 من شخصا با این گوشی کار نکردم اما Review هایی که خوندم مشخص شده این گوشی یک سری باگ های نرم افزاری داشته که شرکت سامسونگ در گوشی جدید خود D780 اون باگ ها رو اصلاح کرده.

در مجموع این گوشی به نظر من ارزش خریدن و استفاده رو داره چرا که شما خیلی بیشتر از اون پولی که میدید امکانات از این گوشی می گیرید. حداقل اینکه از حمل 2 گوشی که خطر گم کردن و سرقت و چشم زخم زدن مردم (: رو کم میکنه.

راستی اینجا دوستان دیگری هم این گوشی رو دارند و استفاده میکنند؟
    با تشکر

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بابت لینک مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

salam. merc ke haddagal ye bahs dar morde gushi 2 sim karte hastesh. man taze d880 gereftam. yek seri iradat dare, masal media playeresh kheyli zaife amma nabayad az hag gozasht, gushi khubiye, keyyfiyate doorbinesh kheyli khube, sedaye hands freesh aaliye, 2 simkarte budanesh terekunde.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان بخصوص دوست بسیار عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ابتدا باید بگم گوشی نو مبارک باشه.

بعد هم اگر لطف کنید و فارسی تایپ کنید خواندن مطالب برای دوستان دیگه راحتتر میشه و کلوپ جذابتری خواهیم داشت.

اتفاقا تقابل بسیار جالبی بین D880 و D780 هست و نقطه مشترک اونها که 2 سیم کارته بودنشونه.

اصولا این سری گوشی ها بیشتر برای اهالی کسب و کار طراحی و تولید میشن و دارای امکانات متنوعی نیستند و امکانات موجودشون هم به اندازه نیاز یک شخص کسب و کار هست و نه بیشتر.

سوالی که مطرح میشه و از همه دوستان خواهش میکنم در این بحث شرکت کنند اینه که اصولا سری گوشی های سامسونگ و بخصوص D780 چه شاخصه مهمی داره؟ البته بجز پذیرش 2 سیم کارت .

بطور مثال آیا صدای اسپیکر یا هندزفری شاخصه ؟ آیا دوربین خوبی داره؟ آیا منوی راحت و قابل دسترسی داره؟
    آیا فایل ها رو راحت میشه مدیریت کرد؟ آیا میشه با همین امکانات موجود بعنوان یک گوشی کسب و کار از D780 استفاده کرد؟

با تشکر

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

بطور مثال آیا صدای اسپیکر یا هندزفری شاخصه ؟ آیا دوربین خوبی داره؟ آیا منوی راحت و قابل دسترسی داره؟
    آیا فایل ها رو راحت میشه مدیریت کرد؟ آیا میشه با همین امکانات موجود بعنوان یک گوشی کسب و کار از D780 استفاده کرد؟
    صدای گوشی های سامسونگ که توی اسپیکر ، معمولی ولی با کیفیت هست............!!! توی هندزفری هم به نظرم مثل یه پلیر میمونه.............!!!
    دوربین دی 880 ، هم دوربین 3.2 خوبی هست............ فوکوس داره ، ولی فلاش رو نمیدونم (شاید چراغ داشته باشه.......!!!).
    منوی دی 880 رو میدونم ، کاربری ساده ی داره........ مثل بقیه گوشی های سامسونگ کارکردش سخت نیست...... مدیریت فایل هم باش معمولی هست......... علاوه بر اینکه فایلهای آفیس و اداری رو هم به راحتی پشتیانی میکنن............!!!
    به نظرم ، هم تفاوت اصلی دی 780 و دی 880 توی دوربین شون هست.............!!! وگرنه از خیلی از جهات با هم برابرن........!!!

6. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

یه اختلاف دیگه که دارن اینکه d780 در برابر ضربه مقاومه درصورتی که میشه گفت d880 مقاومت کمتری داره در نتیجه برای تجار مناسب تره

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

یه اختلاف دیگه که دارن اینکه d780 در برابر ضربه مقاومه درصورتی که میشه گفت d880 مقاومت کمتری داره در نتیجه برای تجار مناسب تره
    جدی...........؟؟؟!! برای چی......؟؟! دی880 که ضخامت بیشتری داره......... و780 کمی نازک نارنجی هست.........!!!
    مگه ، تجار میخوان دعوا کنن که مقاومت براشون مهم باشه....................!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

یک موضوع جالب امروز اتفاق افتاد که خواستم با شما هم در میون بزارم.

من سیم کارت 0912 رو سیم کارت اصلی و اول و تالیا 0932 رو سیم کارت دوم در گوشی D780 قرار دادم. امروز عصری ساعت 7 یکی به 0912 زنگ زد و صحبت کردم بعد چند دقیقه که قطع کردم خواستم به شخص دیگه ای زنگ بزنم اما برای سیم کارت 0912 زد Limited Service هر کاری کردم حتی چند بار روشن و خاموش کردم دیدم هیچ فرقی نمیکنه و همون پیغام رو زده.

سیم کارتمو تو گوشی Nokia E51 گذاشتم دیدم پیغام میده Sim Card registration fail که زنگ زدم به امور مشترکین و فرمودند سیم کارتت سوخته.

خلاصه اینکه گوشی سامسونگ اعلام نکرد که سیم کارت مشکل داره و گفت که سرویسش محدود شده درست مثل زمانی که با تالیا تو شبکه مترو هستم و هیچ انتن دهی نیست.

به نظرمن این میتونه یه مسئله مهم باشه به نظر شما چطور؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    این طور که معلومه گوشی D780 سامسونگ نظر دوستان رو جلب نکرده که تمایلی به ادامه بحث این گوشی ندارند و مدتهاست هیچ پستی به کلوپ ارسال نشده.

بایستی بگم این گوشی یکی از راحت ترین گوشی های دو سیم کارته است که واقعا دارای نقاط قوت خیلی خوبی است و طبعا نقاط ضعف هم داره که اگه همه دوستانی که به نوعی این گوشی رو دارند و یا راجع به اون شنیدن نظراتشونو مطرح کنند میشه یه جمع بندی کلی در مورد این گوشی کرد.

کدوم یک از دوستان جدیدا این گوشی رو خریدند و یا ازش استفاده کردند و نظرشون چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

این طور که معلومه گوشی D780 سامسونگ نظر دوستان رو جلب نکرده که تمایلی به ادامه بحث این گوشی ندارند و مدتهاست هیچ پستی به کلوپ ارسال نشده.
    نه ............... نه که نطر رو جلب نکرده باشه..............!!! ولی این گوشی یه کارایی خاص داره............. که خب برای همین آدمهای خاص هم سراغش میرن...............!!!!!!
    و گویا ، فقط شما اینجا این گوشی رو داری..............!!!
    خب میشه اگه ، مشکلات احتمالی که براتون پیش میاد رو اینجا ،بگید تا اطلاعات ما هم درباره این گوشی و مشکلاتش و محاسنش بالا بره............!!!

12. این کاربر از perjixen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •