از پرشین گیگ فقط می شه با نرم ازفزار های دانلود مثل flashget و IDM و ... دانلود کرد . اگر این نرم افزار ها رو نداشتید من تو امروز بازی رو تو راپید شیر براتون آپلود می کنم و لینک دانلود از سایت راپید شیر رو می زارم تا دیگه مشکلی نباشه ...
از پرشین گیگ فقط می شه با نرم ازفزار های دانلود مثل flashget و IDM و ... دانلود کرد . اگر این نرم افزار ها رو نداشتید من تو امروز بازی رو تو راپید شیر براتون آپلود می کنم و لینک دانلود از سایت راپید شیر رو می زارم تا دیگه مشکلی نباشه ...
من يك ورم دارم ، شبيه اينه ، بايد پچ خواصي روش نصب كنم ؟ با ديال آپ ميشه؟
ببینید اول شماره بازی رو بگید ...
worms2 رو با دیال آپ دقیقا مثل adsl بازی کنید . هیچ فرقی نمی کنه سرعتتون چقدر باشه ... اگر مثلا یه بازی شما تو اینترنت 40 دقیقه طول بکشه به اندازه 200 کیلوبایت فقط مصرف می شه ...
من این لینک رو جدیدا تو سایت گشتم پیدا کردم ! خودم باید dl کنم ببینم چه فایل هاییش رو حذف کردند بعد اونا رو جدا براتون آپلود کنم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های دانلود ------> به جای Com تو لینک ها IR بزارید !
gamer2006.persiangig.ir
واقعا دستتون درد نکنه .
لینک ها درست شدند :
قسمت 1 :
قسمت 2 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت 4 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت 5 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم !
از این به بعد پرشین گیگ به Ir تبدیل شده و همه چیزشو تو هاست Ir میزاره !![]()
من حدود 5-6 سال پیش این بازی رو دیده بودم... خیلی قشنگه... البته من آفلاین بازی میکردم... با بچه های عموم خیلی با این بازیه خوش میگذروندیم...
دیروز دانلودش کردم و الان دارم نصبش میکنم تا یه بار دیگه این بازی قشنگ رو انجام بدم... خیلی باحاله و به شماهام پیشنهاد میکنم بازی کنید...
البته ورژن های 3 و 4 این بازی هم اومدن ولی اونا سه بعدی هستن و اصلا به اندازه این ورژن حال نمیدن... این بازی اصلش 2 بعدی هستش ولی الان 3 بعدیشو ساختن و جالب هم اینه که هنوزم پرطرفدارترین ورژن این بازی ورژن های 2 بعدیش هستن...
![]()
Last edited by Cleeev; 31-07-2008 at 03:54.
این هم لینک دانلود از سایت راپید شیر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by morix_001; 05-08-2008 at 08:04.
این 2 لینک غیر مستقیم دیگه هم به پست اول اضافه شد :
پچ بازی رو از اینجا بگیرید و در محل بازی کپی کنید ...
لینک مستقیم :
لینک غیر مستقیم ( rapidshare ):
این هم تنضیمات و نقشه بازی روش BnG و roper :
لینک مستقیم :
لینک غیر مستقیم ( rapidshare ) :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)