میتونید خود عکس رو بذارید تا بچه ها یه بلایی سرش بیارن.
وقتی یاد گرفتید هم خودتون ..... .
میتونید خود عکس رو بذارید تا بچه ها یه بلایی سرش بیارن.
وقتی یاد گرفتید هم خودتون ..... .
1. لطف کنید تو سایت هایی که مخصوص اپلود عکس هستن مثل tinypic.com عکس رو آپلود کنید
2. خوب شده فقط رنگ یه خورده یه جوریه که منم زیاد نتونستم تغییر بدم و ----- ها رو هم امتحان نکردم ولی شما می تونید با استفاده از ----- ها ، با نویز دادن ، با افکت های نوری کار رو تا حد مطلوبی طبیعی جلوه بدید فقط یه جا رو تو عکس مشخص کردم که مشکل داره و اگه می خوای کارتون قوی باشه این اشکالات نباید وجود داشته باشه :
![]()
1. لطف کنید تو سایت هایی که مخصوص اپلود عکس هستن مثل tinypic.com عکس رو آپلود کنید
2. خوب شده فقط رنگ یه خورده یه جوریه که منم زیاد نتونستم تغییر بدم و ----- ها رو هم امتحان نکردم ولی شما می تونید با استفاده از ----- ها ، با نویز دادن ، با افکت های نوری کار رو تا حد مطلوبی طبیعی جلوه بدید فقط یه جا رو تو عکس مشخص کردم که مشکل داره و اگه می خوای کارتون قوی باشه این اشکالات نباید وجود داشته باشه :
![]()
خوب این عکس اصلیه
اینم عکس پس از تغییرات فقط قسمت پلاک بعد تغییرات تار شد و نتونستم روشنس کنم
نمیدونم خوب شده یا نه؟
ببخشید شما چطور دور پلاک رو نرم و یکنواخت دراوردین مال من هر کاری میکنم زاویه دار میشه؟!
Last edited by parinaz571; 19-07-2008 at 13:49.
خوب پریناز خانوم برای سوالی که از من کردید ... کافیه استمپ رو براشش رو کوچیک کنید با [ و ] و بعد از کنار لبه های پلاک بردارید و به جاهایی که خوردکی داره اضافه کنید ... برای رنگش کافیه Ctrl + M رو بزنید و با اون محور بازی کنید تا رنگتون تیره و روشن بشه ...
و از ابزار sharpin هم تا حدودی برای از بین بردن محوی های زیاد استفاده کرد ...
_________
آقا محسن قشنگ در اوردیش آفرین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)