فعلا ویوتی در اولویته بدلیل فیلمبرداری عالی ! ولی اف 480 رابط کاربری عالی داره !
آخه کدومو انتخاب کنم !
فعلا ویوتی در اولویته بدلیل فیلمبرداری عالی ! ولی اف 480 رابط کاربری عالی داره !
آخه کدومو انتخاب کنم !
اخه چی بگم....................!!!
من ، نمیخوام گوشی بگیرم.......... ولی اگه میخواستم مثل جنابالی می موندم.....................!!!
باید دل رو به دریا زد و یکی رو انتخاب کرد................ فیلم برداری یا رابط کاربری........... اگه من باشم ، 480 رو ترجیح میدم........... چون دوربین برام مهم نیست..................!
چند وقت دیگه میخوام برم به علائدین میخوام همونجا کار رو تموم کنم ! حالا هرکدوم شد !
اگر ملاک انتخاب بیشتر روی دوربین باشه اونوقت LG KU990 بهتره. در ضمن ال جی قابلیت پخش DivX رو هم داره و رزولیشنش هم
از این مدل سامسونگ بهتره چون KU990 دارای رزولیشن 240*400 هست اما سومسونگ 240*320 هست.
در قسمت بلوتوث سامسونگ از ال جی جلو میوفته چون دارای بلوتوث نسخه 2 هست و سرعت انتقال فایلش نسبت به
بلوتوث ال جی که نسخه 1 هست بیشتره.
در قسمت فلش هم حق انتخاب با ال جی هست چون فلش زنون داره اما سامسونگ فلشش معمولیه. از فلش معمولی بیشتر
در فیلم برداری استفاده میکنند اما در گرفتن عکس در تاریکی فلش زنون خیلی قویتر عمل میکنه.
البته دقت کن اگر ال جی گرفتی حتما KU990 باشه نری یهویی KE990 رو بهت قالب کنند.
آقا تصمیمم رو گرفتم میخوام Viewty رو بگیرم رضا جان و پاور عزیز یه دنیا ممنون
سرشار جان............... اومدم گیجت کنم.................!!!
480 هم Divx پخش میکنه........... اتفاقا ، رزلوشن 480 بهرته............. چون استاندارد هست............. و نقطه ضعف viewty همین رزلوشنش هست که در سایته های خارجه هم اشاره شده...........!!!
فلاش هم ، که Viewty جلوتره........
و در نهیات ، KU990 در بازار ایران یافت میشه...............!!!
رضا جان اگه DIVX پخش میکنه پس چرا تو سایت جی اس ام آرنا چیزی نگفته ؟؟؟!
دوباره نظرم بسمت F480 برگرشت . نه دیگه اینبار هم که شده بخاطر آقا رضای گل صد در صد میرم و F480 رو میگیرم و اگرم شد یه ریویوی آبدار و درست و حسابی تو کلوپ گوشی میزارم .
قربانت امیرحسین ( دوست ندارم منو سرشار صدا کنی البته شرمنده) !!!!
سرشار جان منم بهت تبریک میگم هر چه زودتر بخر تا یه ریویو توپ از این گوشی داشته باشیم
سرشار جان خریدی یا نه بالاخره ؟
هیچ کی نیست آشنا نه ویوتی داشته باشه نه اف 480
خیلی مشتاقم ببینم چطور از کار در آومدن!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)