تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مصرف باطری و gprs حتمابخونید

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چیو؟از ایلام!ایلام از نظر اینترنت و انت دهی بد ترین شرایط رو داره!!!ولی ارتباط ایرانسل و کلاgprs به صورت24 ساعته هستش!

همیشه و همه جا اینطور بوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقایون می دونستن کهgprsیه سامانه ای هستش که خود به خود و به صورت 24ساعته تو اینترنته؟!شما ای دی یاهو رو نمی دونم ولی اگه ایمیلت رو توش فعال کنی هر وقت برات ایمیل بیاد دریافتش می کنه!!!!یعنی اینکه گوشی خودش با ایرانسل24ساعته وصله و یه شارژخیلی کم رو مصرف می کنه!!!!م با اینکه همین دیروز ایرانسلم رو گرفتم ولی همه چیزش رو فعال کردم!!!!و ایمیلم رو از اون چک می کنم کافیه که تنظیمش کنی!!!!مثل همیشه هم هر2ساعت اهنگ پخش کردن یه بار شارژش نصف میشه!!!تازه mms هم همینطوریه!!!!یعنی 24ساعته به اینترنت وصله که می تونی ام ام اس بگیری
    ببخشید مگه سرویس ام ام اس ایرانسل هنوز فعاله؟
    وقتی من میرنم تنظیماتش را میگه این سرویس ارائه نمی شود !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چه ربطی داره؟!من فقط یه مثال زدم که دوزاری ها بیفته و منظورم از اینکه گفتم mms هم همینطور کلی گفتم ولی خودم امتحان نکردم.ولی اینجوریه که می گیری مگه نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اقایون می دونستن کهgprsیه سامانه ای هستش که خود به خود و به صورت 24ساعته تو اینترنته؟!شما ای دی یاهو رو نمی دونم ولی اگه ایمیلت رو توش فعال کنی هر وقت برات ایمیل بیاد دریافتش می کنه!!!!یعنی اینکه گوشی خودش با ایرانسل24ساعته وصله و یه شارژخیلی کم رو مصرف می کنه!!!!م با اینکه همین دیروز ایرانسلم رو گرفتم ولی همه چیزش رو فعال کردم!!!!و ایمیلم رو از اون چک می کنم کافیه که تنظیمش کنی!!!!مثل همیشه هم هر2ساعت اهنگ پخش کردن یه بار شارژش نصف میشه!!!تازه mms هم همینطوریه!!!!یعنی 24ساعته به اینترنت وصله که می تونی ام ام اس بگیری
    دوستان من خیلی مبتدی هستم . گوشیم کا 810 هستش و از اعتباری ایرانسل ( بدون پبت نام ) استفاده می کنم
    میشه بگین برای استفاده از اینترنت با موبایل باید چه مراحلی رو طی کنم ؟ آیا باید حتمن به کامپیوتر وصل شد یا با خود موبایل به تنهایی میشه ؟ برای چک کردن ایمیل ها با موبایل چطور باید این کار رو کرد ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.اولا که ایرانسل رو ثبت نام نکنی هیچ فرقی میکنه در عمل برات!و فقط شامل طرح و قرعه کشی و ...نمی شی!
    تو همون بخش اتصال به اینترنت تو منو اصلی برو خودش می خواد که یه کانکشن درست کنی،تو هم تائیید کن بعد خودش یه صفحه میاره که ازت نام کانکشن می خواد یه نام علکی وارد کن و ذخیره رو بزن.بعد ازت می خواد یه دیتا درست کنی که اونم تایید می کنی تو صفحه اول یه اسم میزاری براش،تو صفحه دوم نوع دیتا روgprs انتخاب می کنی،و بعد تو صفحه ای که یوزر و پسورد خواسته خالی میزاریش،و ذخیره می کنی.
    بعد بر میگرده به صفحه اول که دیتای ساخته شده رو انتخاب می کنی و ذخیره رو می زنی!!!!!

به همین سادگی.فقط اینه از رو ی مطلب هیچی حالیت نمی شه و باید انجامش بدی مراحل رو!!!!!
    برا ایمیل ها هم می تونی از یه برنامه استفاده کنی،و هم از داخل messeaging یا پیام نگاری گوشیتکه باید از تو اونها email رو پیدا کنی و تنظیمات رو انجام بدی!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.اولا که ایرانسل رو ثبت نام نکنی هیچ فرقی میکنه در عمل برات!و فقط شامل طرح و قرعه کشی و ...نمی شی!
    تو همون بخش اتصال به اینترنت تو منو اصلی برو خودش می خواد که یه کانکشن درست کنی،تو هم تائیید کن بعد خودش یه صفحه میاره که ازت نام کانکشن می خواد یه نام علکی وارد کن و ذخیره رو بزن.بعد ازت می خواد یه دیتا درست کنی که اونم تایید می کنی تو صفحه اول یه اسم میزاری براش،تو صفحه دوم نوع دیتا روgprs انتخاب می کنی،و بعد تو صفحه ای که یوزر و پسورد خواسته خالی میزاریش،و ذخیره می کنی.
    بعد بر میگرده به صفحه اول که دیتای ساخته شده رو انتخاب می کنی و ذخیره رو می زنی!!!!!

به همین سادگی.فقط اینه از رو ی مطلب هیچی حالیت نمی شه و باید انجامش بدی مراحل رو!!!!!
    برا ایمیل ها هم می تونی از یه برنامه استفاده کنی،و هم از داخل messeaging یا پیام نگاری گوشیتکه باید از تو اونها email رو پیدا کنی و تنظیمات رو انجام بدی!!!
    منظورت این مسیر هستش ؟
    Setting
    Connectivity
    Internet Settings
    Internet Profiles
    New Profile

راستی این قسمت چه کاربردی داره ؟

Settings
    Connectivity
    Data Communication
    Data accounts
    Prefered service
    SMS access

در ضمن ، پس یعنی دیگه نیازی به این نداره که موبایل رو به کامپیوتر وصل کنیم ؟
    Last edited by Setareh 2006; 20-07-2008 at 13:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمی دونم برادر!!!!ببین برا این کار این ادرس رو می رم تو هم برو!:

menu->settings->conneectivity->data comm-<data acounts->new account->gprs data->set name then press continue->save!!!
    خوب تا اینجا دیتا رو ساختی حالا همین ادرس بالا رو دوباره طی کن فقط به جایdata برو تو تنظیمات اینترنت!!!
    internet profiles->
    بعد از اینجا هم دیتایی رو که ساختی رو انتخاب کن و رویsave کلیک کن تا ذخیره شه!!!!!

خوب کانکشن شما ساخته شد.

درضمن می تونید بدون کامی هم ازش استفاده کنید!!!!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نمی دونم برادر!!!!ببین برا این کار این ادرس رو می رم تو هم برو!:

menu->settings->conneectivity->data comm-<data acounts->new account->gprs data->set name then press continue->save!!!
    خوب تا اینجا دیتا رو ساختی حالا همین ادرس بالا رو دوباره طی کن فقط به جایdata برو تو تنظیمات اینترنت!!!
    internet profiles->
    بعد از اینجا هم دیتایی رو که ساختی رو انتخاب کن و رویsave کلیک کن تا ذخیره شه!!!!!

خوب کانکشن شما ساخته شد.

درضمن می تونید بدون کامی هم ازش استفاده کنید!!!!!!
    من تا اینجا رو رفتم menu->settings->conneectivity->data comm-<data acounts->new account ولی این گزینه gprs data رو نداره و فقط این دو تا گزینه رو داره :
    PS data
    CS data

حالا چکار کنم ؟ گوشیم هم کا 810 هستش

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب نمی دونم!!!!!من راستش کا810 رو انصالش رو به اینترنت متصل نکردم!!!!ولی شما همون همون پی اس رو انتخاب کن!

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

من تا اینجا رو رفتم menu->settings->conneectivity->data comm-<data acounts->new account ولی این گزینه gprs data رو نداره و فقط این دو تا گزینه رو داره :
    PS data
    CS data

حالا چکار کنم ؟ گوشیم هم کا 810 هستش
    بابا این کارا چیه ؟
    شما این کد رو بزن تنظیمات gprs از ایرانسل براتون ارسال میشه فقط save کنید بعد هم gprs شما فعال شده و هر کاری که میخواین بکنید
    ستاره
    130
    مربع
    ستاره
    3
    ستاره
    6
    مربع
    ...............
    همین
    حالا gprs شما بطور کامل فعال شده
    سوالی داشتید در خدمتم

موفق باشید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •