دمت گرم rozhan جان بالاخره یکی همراهی کرد. خیلی خوب شده ... فقط باید تکسچره مناسب تری به دیوار بدی
دمت گرم rozhan جان بالاخره یکی همراهی کرد. خیلی خوب شده ... فقط باید تکسچره مناسب تری به دیوار بدی
شهاب جان شروع کنید شما من یک چیزای تو ذهنم دارم اتفاقا دختره صورتش خیلی خوبه میتونید تو فتوشاپ یک نمای رو به رو ازش بسازید و ببرید به مکس بقیش سادست
خوشحال میشم شرکت کنید هر موقع خواستید شروع کنید اسمت را اضاف میکنم![]()
نه بابا زیاد خودتون را درگیر اون نکنید حالا محیط را بسازید اونرا هم صورتش را میشه با یک plane در آورد![]()
این کار را نکنی بهتر کورش جان اول محیط را بساز تا یکم جذب کار بشی باقیش هم حل میشه![]()
پس تا خلوت شد شروع کن رفیق![]()
ما که مهمون داریم اما از امشب شروع میکنم
راستی کار شما عادل جان + rozhan خیلی خوب شده ادامه بدید![]()
دوستان دیگه چرا دست به کار نمیشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط یک توصیه دوستان لطفا عکسی را که میخوان Upload کنند یک بار توی paint بازش کنند و با پسوند jpg ذخیره کنند اونوقت آپلود کنند تا حجم عکسها کم شه
Last edited by hrgh2; 11-07-2008 at 19:00.
خوب حمید از همون 3ds max با jpg ذخیره کنید.... اونجا که یه سری تنظیمات هم داره.....
کارتون خیلی خوب شده...همه فعلا تو یه سطح ساختن.........خیلی خوبه....
آقا حميد و آقا عادل و Rozhan كارهاتون خيلي ما هم ديگه كم كم شروع مي كنم.
راستي راهي ساده تر براي ساخت گل نيست؟ بايد دونه دونه گل برگها رو ساخت؟ پلاگني مي شناسيد دوستان؟
تشكر......
ممنون دوستان
شهاب جان آره اونطور هم میشه
کورش جان شما یکی از گلها را بساز باقیش را کپی کن
راستی اگه میخواید شروع کنید بگید تا اسمتون را اضاف کنم و تاپیک هم بزنید پیشاپیش ممنون رفیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)