تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: انتخاب رشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

والا من كه نفهميدم چي كار كنم
    يعني اگه در آينده بخوام يه برنامه ي خيلي پيچيده بنويسم اصلا كاري به رياضيات ندارم؟
    باید بگم "نه"! همونطور که یکی دیگه از دوستان هم گفتن برنامه نویسی یک چیز هست و ریاضیات چیز دیگه، نه اینکه جدا باشند، اتفاقا هر دو هم از یک روش حل مساله پیروی میکنند اما من خیلی ها رو میشناسم که با کمترین نمرات ریاضی بهترین و پیچیده ترین برنامه ها رو در مدت کوتاهی طراحی و پیاده سازی میکنند و این همون استعداد و قوه ی تحلیل مساله هست، نیازی نیست انتگرال بگیرید یا نمودار رسم کنید! بنابراین اگر واقعا توانایی کسب رتبه ی خوب در سراسری رو دارید که 100% نظری رو پیشنهاد میدم (خودم از هنرستان رفتم) در غیر این صورت هنرستان ضمن اینکه پیش زمینه ی شروع حرکت شما رو آماده میکنه از اون محیط خشک دبیرستانها هم چیزی به ارث نبرده، دیگه خودت میدونی!

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی معذرت میخوام ولی من اینو لمس کردم که بچه های هنرستانی سطحشون بالاتره
    حالا نظر شما هم محترمه
    در ضمن بگم که درسته که ریاضیات پایه کامپیوتر هست ولی پایه برنامه نویسی نیست.
    چون اگه به یه برنامه نویس منطق یه فرمول ریاضی را بگی خودش میتونه الگوریتمشو در بیاره و میتونه برنامه نویسیشو بکنه.
    اگه میخوای راحت بری دانشگاه: فنی حرفه ای و اگه میخوای یه ضرب بری کارشناسی: ریاضی
    برنامه نویسی چهار تا فاکتور خلاقیت و استعداد و پشتکار و تجربه می خواد.
    سلام
    خودتون دارین می گین برنامه نویسی خلاقیت می خواد
    برنامه نویسی که منتظر باشه که فورمول و الگوریتم رو از دیگران بگیره و اون رو تبدیل کنه به برنامه هیچ وقت نمی تونه خلاق باشه
    و در ضمن فکر می کنم کنکور ریاضی کلاً ورودش به دانشگاه راحت تر باشه...

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    خودتون دارین می گین برنامه نویسی خلاقیت می خواد
    برنامه نویسی که منتظر باشه که فورمول و الگوریتم رو از دیگران بگیره و اون رو تبدیل کنه به برنامه هیچ وقت نمی تونه خلاق باشه
    و در ضمن فکر می کنم کنکور ریاضی کلاً ورودش به دانشگاه راحت تر باشه...
    درسته من گفتم خلاقیت می خواد ولی منظورم این بود که بهترین راه پیدا کردن برای حل مساله بود. یا چه برنامه ای بنویسه که جدید باشه
    در ضمن من نگفتم الگوریتمو بهش بدن گفتم منطق فرمولو بهش بدن خودش الگوریتمشو در میاره و برنامشو مینویسه
    در ضمن الان تو بازار کار ما کمتر از فرمولهای ریاضی استفاده میشه مگر اینکه بخوای برنامه ای برای حل فرمول های ریاضی بنویسی
    اینو که قبول دارید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

درسته من گفتم خلاقیت می خواد ولی منظورم این بود که بهترین راه پیدا کردن برای حل مساله بود. یا چه برنامه ای بنویسه که جدید باشه
    در ضمن من نگفتم الگوریتمو بهش بدن گفتم منطق فرمولو بهش بدن خودش الگوریتمشو در میاره و برنامشو مینویسه
    در ضمن الان تو بازار کار ما کمتر از فرمولهای ریاضی استفاده میشه مگر اینکه بخوای برنامه ای برای حل فرمول های ریاضی بنویسی
    اینو که قبول دارید؟
    دوست عزیز من این رو قبول دارم ولی شمام باید این رو قبول کنید که بازار کار ما کجا و بازار کار کشورهای بزرگ صنعتی کجا...
    بی خیال ....

داره خودمونی میشه mic_makarti's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Nowhere - portable

پيش فرض

البته این درسته که برنامه نویس خودش الگوریتم را می سازه ولی در خیلی از برنامه ها از ریاضی و آمار بشدت استفاده میشه
    مثال : بازی های کامپیوتری !
    شاید بشه گفت برنامه نویسی که ریاضی قوی داشته باشه موفق تر ؟!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

البته این درسته که برنامه نویس خودش الگوریتم را می سازه ولی در خیلی از برنامه ها از ریاضی و آمار بشدت استفاده میشه
    مثال : بازی های کامپیوتری !
    شاید بشه گفت برنامه نویسی که ریاضی قوی داشته باشه موفق تر ؟!!!!
    چه عجب یکی حرف من رو فهمید...

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فاطمه خانم درست میگن (البته قصد بحث نداشتم فقط میخوام بدونید که فقط نظر ایشون اینطوری نیست)

کلا اینکه چطوری میخوایی از برنامه نویسی که بلدی استفاده کنی خیلی مهمه.

یک موقع هست میخوایی یک برنامه بنویسی به طور مثال یک چیزی مثل Notepad . مسلما به الگوریتم خاصی نیاز پیدا نمیکنی
    و اینکه کسی که بیشتر تجربه داشته باشه خیلی راحت تر میتونه اینو بنویسه.

یک موقع میخوایی یک برنامه فشرده سازی تهیه کنی. یک مسئله خیلی پیچیده را حل کنی. مثلا مثلا نوشتن سیستم عامل اصلا کار آسونی نیست و اینکه هر قسمت سیستم عامل بهترین الگوریتم را داشته باشه برای کارایی سیستم عامل خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه. یا مثلا یک شبیه ساز طراحی کنی و خیلی کارای اساسی دیگه. اینجور موقع ها کسی که فقط برنامه نویسی بلده کم میاره چون علاوه بر طراحی یک الگوریتم مناسب که نیاز به تجربه زیادی مخصوصا در زمیینه Computer science داره لازمه که بتونه الگوریتم را اثبات کنه که بهینه است و .... که اینا نیاز به علم ریاضی داره. برداشت شما از ریاضی اینه که بیایی انتگرال بگیری. مشتق بگیری و معادله حل کنی و این حرفا. در صورتی که ریاضیات گسسته هم داریم که بیشتر در اون زمینه باید تخصص داشت.

از اونجایی که توی ایران تمام برنامه های ساخته شده در حد Notepad اه برای همین برای کسی که وقتش را توی زمینه الگوریتم و پیاده سازی صحیح و دقیق میزاره توی ایران نمیتونه به نتیجه خوبی برسه. ولی کشورهای معلوم الحال! روی هوا میقاپنشون!

داره خودمونی میشه mic_makarti's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Nowhere - portable

پيش فرض

فاطمه خانم درست میگن (البته قصد بحث نداشتم فقط میخوام بدونید که فقط نظر ایشون اینطوری نیست)

یک موقع هست میخوایی یک برنامه بنویسی به طور مثال یک چیزی مثل Notepad . مسلما به الگوریتم خاصی نیاز پیدا نمیکنی

یک موقع میخوایی یک برنامه فشرده سازی تهیه کنی. یک مسئله خیلی پیچیده را حل کنی. مثلا مثلا نوشتن سیستم عامل اصلا کار آسونی نیست و اینکه هر قسمت سیستم عامل بهترین الگوریتم را داشته باشه برای کارایی سیستم عامل خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه. یا مثلا یک شبیه ساز طراحی کنی و خیلی کارای اساسی دیگه. اینجور موقع ها کسی که فقط برنامه نویسی بلده کم میاره چون علاوه بر طراحی یک الگوریتم مناسب که نیاز به تجربه زیادی مخصوصا در زمیینه Computer science داره لازمه که بتونه الگوریتم را اثبات کنه که بهینه است و .... که اینا نیاز به علم ریاضی داره. برداشت شما از ریاضی اینه که بیایی انتگرال بگیری. مشتق بگیری و معادله حل کنی و این حرفا. در صورتی که ریاضیات گسسته هم داریم که بیشتر در اون زمینه باید تخصص داشت.

از اونجایی که توی ایران تمام برنامه های ساخته شده در حد Notepad اه برای همین برای کسی که وقتش را توی زمینه الگوریتم و پیاده سازی صحیح و دقیق میزاره توی ایران نمیتونه به نتیجه خوبی برسه. ولی کشورهای معلوم الحال! روی هوا میقاپنشون!
    کاملا درسته !
    البته توی ایران همین جور که دوستمون گفتن توجهی به برنامه نویسی فوق حرفه ای نمیشه !
    به قول یکی : تا میگیم رشته مون کامپیوتره میگن برو بابا اینارا که میشه از روی کتاب یاد گرفت !!!
    برای اینکه اینجا نرم افزار های کاربردی مثل فشرده ساز ها ضد ویروس ها و ... ارزش ندارند !
    پس اگه فکر کار توی ایرانی پیش به سوی سی شارپ !!!!
    اگه میخوای برنامه نویس بین المللی باشی ریاضی را تقویت کن !( تجربه - خلاقیت و .... یادت نره )
    یا علی .

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کاملا درسته !
    البته توی ایران همین جور که دوستمون گفتن توجهی به برنامه نویسی فوق حرفه ای نمیشه !
    به قول یکی : تا میگیم رشته مون کامپیوتره میگن برو بابا اینارا که میشه از روی کتاب یاد گرفت !!!
    برای اینکه اینجا نرم افزار های کاربردی مثل فشرده ساز ها ضد ویروس ها و ... ارزش ندارند !
    پس اگه فکر کار توی ایرانی پیش به سوی سی شارپ !!!!
    اگه میخوای برنامه نویس بین المللی باشی ریاضی را تقویت کن !( تجربه - خلاقیت و .... یادت نره )
    یا علی .
    به به یادت باشه این جمله رو تو دفترچه جملات قصارت یادداشت کنی
    شوخی کردم ناراحت نشینا...
    Last edited by فاطـمه; 09-07-2008 at 19:20.

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببینید من منظورم از تمام گفته هام فقط تو ایران بود
    تو ایرانی که تو دانشکده هاش دیگه بالاترین چیزی که از بچه ها میخوان اینه که فاکتوریلو بدون ضرب بنویسن(یعنی با جمع کرن) یا یک برنامه بنویسن که با بانک اطلاعاتی اعمالی را انجام بده
    بله اگه میخوای برنامه نویس بین المللی باشی باید ریاضی را تقویت کرد
    بله این درسته که کسی که میخواد بازی سازی کنه باید فیزیک و ریاضی بلد باشه برای مثال یه بازی ساز که میخواد جاذبه زمین را تو بازیش نشان بده باید فیزیک بلد باشه
    یا بخواد هوش مصنوعی در بازی به کار ببنده باید ریاضی بلد باشه
    ولی کی دیدیده تو ایران به این جور کسا بها بدن
    الان تو دانشکده های ایران کجا دیدید سیستم عامل یا بازی نویسی را به بچه ها آموزش بدن که اونجا ریاضی به دردشون بخوره و یا تو بازار ایران ازشون اینو بخوان
    کار شاغشون اینه که کار با بانک اطلاعاتی به بچه ها یاد بدن
    بله اگر کسی میخواد فراتر از بازار ایران باشه صد در صد باید آمار و ریاضی و فیزیک بلد باشه
    بحث در مورد انتخاب رشته بود به کجاها کشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •