آره خودمم میدونم بد موقعیه آخه همه که خوش شانس نیستند
.gif)
عزیزم من تا حداکثر 15 روز دیگه و نهایتش 20 روز دیگه میتونم صبر کنم. تا اون موقع به گوشی احتیاج دارم و باید
برای کارهای درسیم آمادش کنم وگرنه دیگه وقت ندارم. من در پست اول هم نیاز هامو برای خرید یک گوشی
گفتم اما متاسفانه کسی توجه نکرد.
میخوام برنامه خود باشه... فارسی رو ساپورت کنه... شارژش متوسط به بالا باشه... پخش موزیکش هم از طریق
هندزفری خوب باشه.
به خاطر اینکه هنوز این گوشی های جدید نیومدن و کسی اونها رو نداره پس کسی دقیقا نمیتونه بگه که صدای
گوشی چطوره و اون کسی هم که مثلا بیاد بگه نوکیا ان96 صداش عالیه یا داره خودشو گول میزنه و یا میخواد منو
گول بزنه. آخه گوشی که هنوز وارد بازار نشده رو چطور میشه روش تصمیم گرفت که خوبه یا نه؟
حالا متوجه شدید چرا نمیتونم صبر کنم. چون اگر بخوام صبر کنم باید حداقل 1 ماه صبر کنم تا سامسونگ و اچ تی
سی گوشی هاشون رو وارد بازار کنند و 1 ماه هم باید صبر کنم تا به پخش عمده برسه و بتونم تو کوره دهاتی که
هستم بخرمش و 1 ماه همباید صبر کنم تا کسی از بچه های پی سی ورد بخره و بعد بیام ازش بپرسم این
گوشی به نظرت چطوره... سر هم میشه حداقل 3 ماه.
نوکیا ان96 هم دوست عزیز به درد من نمیخوره چون من نمیخوام با گوشی بازی کنم بیشتر میخوام باهاش کارهای
درسیم رو انجام بدم. در ضمن خودم 3/4 تا نوکیا داشتم باطری نوکیا از متوسط به سمت آشغاله در صورتی که من
یک گوشی میخوام که شارژ کاریش از متوسط به بالا باشه. تا گوشی هایی مانند HTC Pro و Diamond باشند
نوکیا حرفی واسه گفتن پیش من یکی نداره چون چند سال کاربرش بودم و میدونم چیه... دیگه سرم کلاه نمیره. ..
.gif)
.gif)
نه دوست من خواهش میکنم از بین همین گوشی ها نظر بدید و دلیلتون رو هم بگید... مثلا گفتم فارسی رو ساپورت
کنه آیا از بین گوشی ها که در نظر سنجی گذاشتم گوشی هستش که کاملا فارسی رو ساپورت کنه. البته من
جوابش رو میدونم که هست مثلا دبلیو 960 اما آیا ارزشش رو داره که به جای دیاموند بخرمش؟
.gif)
.gif)
.gif)