تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظرت کدام گوشی مناسب تره؟

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung U900 SOUL

2 11.76%
  • Samsung G800

1 5.88%
  • LG KU990 Viewty

1 5.88%
  • LG KF750 "Secret"

0 0%
  • HTC S730

0 0%
  • HTC Touch Cruise

0 0%
  • HTC Touch Diamond

7 41.18%
  • Sony Ericsson W960i

4 23.53%
  • Sony Ericsson G900

1 5.88%
  • Sony Ericsson C902

1 5.88%
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: به نظرت کدام گوشی بهتره ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من این دیکشنری رو برای ویندوز موبایل 6 پیدا کردم و قیمتش هم واقعا خوب و مناسبه. اگر کرک وجود داشته باشه
    که چه بهتر اما اگر کرک نبود میخرمش.

Windows Mobile 6 Software LingvoSoft Talking Dictionary 2008 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC 4.1.88

حالا سوال من اینه که این دیکشنری همون طوری که در سایتش توضیح داده هم فارسی به انگلیسی است و هم
    انگلیسی به فارسی و حدود 1 میلیون لغت هم داره که واقعا عالیه اما آیا زمانی که از حالت فارسی به انگلیسی
    کسی بخواد استفاده کنه کیبورد فارسی رو هم این دیکشنری داره؟ اگر نداره چطوری باید کلمه های فاترسی رو اون
    تو تایپ کنم؟
    Samsung Omnia و HTC Diamond هر دوتاشون ویندوز موبایل 6.1 دارند و رزولیشنی که این دیکشنری میتونه ساپورت
    بکنه هم QVGA 240*240 و هم 480*640 است. اون طوری که من فهمیدم رزولیشن 240*400 هست اگر اینطور
    باشه یعنی HTC Diamond برای استفاده از این دیکشنری بهتره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

آره خودمم میدونم بد موقعیه آخه همه که خوش شانس نیستند
    عزیزم من تا حداکثر 15 روز دیگه و نهایتش 20 روز دیگه میتونم صبر کنم. تا اون موقع به گوشی احتیاج دارم و باید
    برای کارهای درسیم آمادش کنم وگرنه دیگه وقت ندارم. من در پست اول هم نیاز هامو برای خرید یک گوشی
    گفتم اما متاسفانه کسی توجه نکرد.

میخوام برنامه خود باشه... فارسی رو ساپورت کنه... شارژش متوسط به بالا باشه... پخش موزیکش هم از طریق
    هندزفری خوب باشه.

به خاطر اینکه هنوز این گوشی های جدید نیومدن و کسی اونها رو نداره پس کسی دقیقا نمیتونه بگه که صدای
    گوشی چطوره و اون کسی هم که مثلا بیاد بگه نوکیا ان96 صداش عالیه یا داره خودشو گول میزنه و یا میخواد منو
    گول بزنه. آخه گوشی که هنوز وارد بازار نشده رو چطور میشه روش تصمیم گرفت که خوبه یا نه؟
    حالا متوجه شدید چرا نمیتونم صبر کنم. چون اگر بخوام صبر کنم باید حداقل 1 ماه صبر کنم تا سامسونگ و اچ تی
    سی گوشی هاشون رو وارد بازار کنند و 1 ماه هم باید صبر کنم تا به پخش عمده برسه و بتونم تو کوره دهاتی که
    هستم بخرمش و 1 ماه همباید صبر کنم تا کسی از بچه های پی سی ورد بخره و بعد بیام ازش بپرسم این
    گوشی به نظرت چطوره... سر هم میشه حداقل 3 ماه.

نوکیا ان96 هم دوست عزیز به درد من نمیخوره چون من نمیخوام با گوشی بازی کنم بیشتر میخوام باهاش کارهای
    درسیم رو انجام بدم. در ضمن خودم 3/4 تا نوکیا داشتم باطری نوکیا از متوسط به سمت آشغاله در صورتی که من
    یک گوشی میخوام که شارژ کاریش از متوسط به بالا باشه. تا گوشی هایی مانند HTC Pro و Diamond باشند
    نوکیا حرفی واسه گفتن پیش من یکی نداره چون چند سال کاربرش بودم و میدونم چیه... دیگه سرم کلاه نمیره. ..

نه دوست من خواهش میکنم از بین همین گوشی ها نظر بدید و دلیلتون رو هم بگید... مثلا گفتم فارسی رو ساپورت
    کنه آیا از بین گوشی ها که در نظر سنجی گذاشتم گوشی هستش که کاملا فارسی رو ساپورت کنه. البته من
    جوابش رو میدونم که هست مثلا دبلیو 960 اما آیا ارزشش رو داره که به جای دیاموند بخرمش؟

طرز حرف زدنتون دقیقا شبیه کسی هست که کلوپ p1 رو زده بود.شما قبلا p1 نداشتین؟
    در ضمن.به نظر من قید گوشی های جاوا و سیمبیان رو بزن.چون تو فقط واسه استفاده کاری و درسی میخوای گوشی بگیر که ویندوز موبایل باشه
    من خودم که میخوام Omnia بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان کمککککککککککککککک یکی یه چیزی بگه. بابا این همه با هم تو تاپیک های دیگه کل کل میکنید خوب یکمی هم بیاید اینجا

کل کل کنید تا هم کمکی به من بکنید و هم بدونیم کدوم گوشی مناسب تره .....

کی گفته سامسونگ بدرد نمیخوره؟ سونی اریکسون بگیرم؟ پس نوکیا چی یعنی پاکت پی سی نداره شرکت به این بزرگی....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

طرز حرف زدنتون دقیقا شبیه کسی هست که کلوپ p1 رو زده بود.شما قبلا p1 نداشتین؟
    در ضمن.به نظر من قید گوشی های جاوا و سیمبیان رو بزن.چون تو فقط واسه استفاده کاری و درسی میخوای گوشی بگیر که ویندوز موبایل باشه
    من خودم که میخوام Omnia بگیرم
    نه پی1 ندارم و نداشتم گوشی الانم دبلیو910 سونی هست. راست میگی گوشی جاوا بدرد من و امثال من نمیخوره

واسه همینم هست که میخوام دبلیو910 رو بفروشم و یک گوشی با سیستم عامل خوب و تا جایی که ممکنه لمسی

بگیرم.

اگر Omnia بشه و تا 15 روز دیگه بیاد و قیمتش هم از این گوشی هایی که در نظر سنجی هست خیلی خیلی بیشتر

نباشه منم تا حدودی باهاش موافقم اما چیزی که داره کم کم منو از پاکت پیسی داشتن نا امید میکنه اینه که به هیچ

عنوان میونه خوبی با فارسی ندارند مخصوصا ویندوز مبایل 6.1. یکی در کلوپ دایموند برنامه فارسی نمیدونم چی

رو روش ریخته اما باز هم جواب نداده. فارسی هم برای من خیلی مهمه اگر این پاکت پیسی ها نتونند فارسی رو

بخوبی دبلیو960 و یا جی900 سونی اریکسون پشتیبانی کنند اونوقت سیمبین یک پله میوفته جلو.

هر چند خودم دلم پیش پاکت پسیسه اما به شرط برنامه خور بودن و پشتیبانی فارسی در غیر این صورت دبلیو910

خودم بهتر از Omnia و حتی Diamond هست واسه من. درسته؟

حالا اگر راه حلی برای این فارسی سراغ دارید یگید اگر نه هم بگید که کدوم یک از این گوشی ها برای من با این

شرایط مناسب تره ... یک دنیا ممنون دوست عزیز.

اینطور که بوش میاد فکر کنم X1 سونی اریکسون اولین پاکت پیسی باشه که فارسی رو بطور رسمی پشتیبانی

کنه پس به نظرت منتظر این باشم تا کی میاد بازار.... بازم ممنون.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

i780 سامسونگ رو مايكروتل وارد كرده و به احتمال %100 امكانات فارسي هم داره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد دایموند یک چیزایی فهمیدم که همه شو اینجا تو کلوپش نوشتم. اگر خواستید بخونید تا ببینم باز هم دایموند رو تایید میکنید یا نه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

i780 سامسونگ رو مايكروتل وارد كرده و به احتمال %100 امكانات فارسي هم داره !
    Samsung جان مرسی که پیگیری میکنید
    اما واقعیتش رو بخوای اولین چیزی که تو ذوقم زد قیافه اش بود. نه از شکل ظاهریش خوشم اومد و نه از پهن بودنش.
    سلیقه ست دیگه قیافه ش که با سلیقه من جور در نیومد.

امکاناتش خوبه و مخصوصا باطیش که واسه یک پاکت پیسی عالیه اما از نظر امکانات این نکته ها رو کم داره و برای
    کسی که میخواد یک پاکت پیسی و یا گوشی مدرن بخره که حداقل بتونه با امکانات 1 سال دیگه و حتی الان رقابت کنه
    بدرد نمیخوره. این نکته ها و کمبود ها رو میگم تا نگید که همین جوری قیافه اش رو دیدم و رد کردم. یهویی دلخور نشی.
    1. دوربینش متوسط به پایینه. دوربین 2 مگاپیکسلی برای پی پی سی که الان اکثرشون حداقل 3.2 هستند بدرد
    نمیخوره. اگر حداقل 3 بود خوب بود.
    2. رزولیشن گوشی برای یک پی پی سی یخورده کمه. الان ایکس1 سونی اریکسون و دایموند رزولیشن بهتری دارند.
    3. صفحه نمایش گوشی که 2.5 اینچه برای یک پی پی سی با صفحه تاچ خیلی خیلی کوچیکه. من الان گوشیم
    جاواست و ال سی دیش 2.4 اینچه اونوقت پاکت پی سی رو با صفحه تاچ 2.5 باشه.
    4. سرعت 3G این پاکت پیسی فقط میتونه تا 3.5 مگابایت در ثانیه رو پشتیبانی کنه و نمیتونه از Turbo 3G که
    سرعت اون الان در اکثر کشورهای اروپایی 7.2 مگابایت بر ثانیه است پشتیبانی کنه و این خودش یک عیب بزرگه
    چون پاکت پیسی یعنی اینترنت و اگر اینترنت رو ازش بگیری بهتره همون گوشی جاوا داشته باشی چون بدرد
    نمیخوره.
    5. مرورگر اینترنتیش Opera Mobile 8.65 است. در حالی که الان روی دایموند از نسخه 9 اون که امکانات خیلی
    بهتری هم داره استفاده شده. البته میدونم اپرا مینی هست و بعدا میشه براش دانلود کرد اما اپرا مینی کجا و
    اپرای پولی کجا.
    6. رم این گوشی 128 هست و این یک عیبه. در مورد سی پی یوش هم که من نتونستم اطلاعاتی به دست بیارم.

بهر حال سامسونگ جان ممنون. اما این پی پی سی به دلایلی که گفتم به درد من نمیخوره. اگر چیز بهتری به
    ذهنتون رسید خوشحال میشم باز هم معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

منظورم این نبود که I780 رو تو الویت خرید بذاری . منظورم این بود مایکروتل تنها نمایندگی سامسونگ تو ایران هستش و همه گوشیهاش هم امکان فارسی رو دارن ، گفتم به احتمال زیاد این گوشی هم فارسی داره .

i780 اسمارت فون موفق سامسونگ هستش که واقعا فروشش زیاد بود ، سرعت گوشی فقط بستگی به RAM نداره ، الان Diamond رمش از Omnia بیشتر هستش ولی از نظر سرعت حسابی از Omnia کم میاره .

کلا اینهارو در جواب :
    اینطور که بوش میاد فکر کنم X1 سونی اریکسون اولین پاکت پیسی باشه که فارسی رو بطور رسمی پشتیبانی

کنه
    _______

اگه عجله داری Diamond ولی اگه میتونی صبر کنی ( شنیدم Omnia تو جند شهر اروپا عرضه شده ) Omnia رو پیشنهاد میکنم .

موفق باشی دوست عزیز .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام .

اگه عجله داری Diamond ولی اگه میتونی صبر کنی ( شنیدم Omnia تو جند شهر اروپا عرضه شده ) Omnia رو پیشنهاد میکنم .

موفق باشی دوست عزیز .
    اینجا که هنوز نیومده. اگر بیاد میرم باهاش کار میکنم تا ببینم چطوریه. اما یک چیز این اومنیا منو ناراحت میکنه و اون
    اینکه با وجود اینکه صفحه خوب و بزرگی داره اما رزولیشنش هم کمه و مناسب نیست و هم استاندارد پی پی سی
    های دیگه نیست و حدود 90 درصد برنامه هایی که تا کنون برای پاکت پیسی ها نسخه 6 وجود داشته بر روش کار
    نخواهد کرد. چون اونها این رزولیشن رو ساپورت نمیکنند.

این هم یعنی همون مشکل همیشگی سامسونگ یعنی برنامه خور نبودن گوشی هاش. نمیدونم چرا این کار رو
    کردند. این همه امکانات خوب در این گوشی هست که در کمتر گوشی پیدا میشه. مثلا اولین پاکت پیسی 5
    مپاپیکسلی با حافظه 16 گیگابایتی. اگر بگم نمیتونستند رزولیشنش رو بهتر از این بکنند درست نیست چون از پسش
    بر میاد. حالا چرا اینکارو کردند نمیدونم. با این کار خیلی از کسانی که مثل من قصد خرید پی پی سی و یا گوشی
    بهتری رو داشته باشند اگر از این موضوع اطلاع پیدا کنند و بدونند این رزولیشن چه معنی و مفهومی داره اونوقت
    طرفش نمیرند حتی اگر 100 گیگ هم هارد داشته باشه.

پی پی سی گوشی که نیست بگیم اشکال نداره اگر برنامه های روش نصب نشه. پی پی سی یعنی اینترنت و
    برنامه. حتی اگر دوربین هم نداشته باشه برای پی پی سی عیب نیست اما نداشتن اینترنت همون وای فای و
    برنامه خور نبودنش بزرگترین عیب یک پی پی سی میتونه باشه. مرسی دوست عزیز...

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

GSMArena توي ريويوش نوشته رابط كاربري Omnia‌ از Diamond‌ بهتره .

خود سامسونگ گفته رزولوشن مناسبي داره و هيچ مشكلي پيش نمياره و عملا به خاطر رعايت استاندارد 16:9 هستش .

كلا برنامه خوردن يا نخوردن ديگه اينجا دست سامسونگ نيست ، اينجا دست مايكروسافت هستش كه فكر نميكنم با PPC هاي ديگه فرقي داشته باشه !!!

امكانات اين گوشي طوريه كه اونايي كه اون اول به رزولوشن گوشي گير ميدادن الان تازه فهميدن چه امكاناتي داره ( فروم هاي خارجي )

موفق باشي دوست عزيز . ا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •