تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: میشه flat w580i اینجوری بسوزه اونم حین کار با SEtool ؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه majid289's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بهشت زمینی خدا

پيش فرض

واما flatهمون سيم اتصال lcdبه برد اصلي كه نمي دونم چرا تعمير كارا بهش مي گن flat نهايت قيمت تموم شدش هم4 الي5 هست كه نمي دونم چرا معمولا بالاي 20 برا تعويضش ميگيرن
    حالا برسيبم به w580iاز گوشي هاي ضعيف(ظريف) سريwمال خودم يه هفته پيش cpuدر حين گوش دادن به اهنگ سوخت(به گفته تعمير كار 1)الان دادمش دست تعمير كار شماره2 ببينم چه ميكنه خودم احتمال مي دم با فلش حل بشه(اين جوان سر خوش است) كلا گوشي جالبي نيست واسه رفيقمم كه 580 داره موقع گوش دادن به اهنگ يا بازي داغ ميكنه خدا كنه واسه من درست .......

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

واما flatهمون سيم اتصال lcdبه برد اصلي كه نمي دونم چرا تعمير كارا بهش مي گن flat نهايت قيمت تموم شدش هم4 الي5 هست كه نمي دونم چرا معمولا بالاي 20 برا تعويضش ميگيرن
    حالا برسيبم به w580iاز گوشي هاي ضعيف(ظريف) سريwمال خودم يه هفته پيش cpuدر حين گوش دادن به اهنگ سوخت(به گفته تعمير كار 1)الان دادمش دست تعمير كار شماره2 ببينم چه ميكنه خودم احتمال مي دم با فلش حل بشه(اين جوان سر خوش است) كلا گوشي جالبي نيست واسه رفيقمم كه 580 داره موقع گوش دادن به اهنگ يا بازي داغ ميكنه خدا كنه واسه من درست .......
    اگه دست به دست كردن اين تعمير كار به اون تعمير كار بفهم كه اون يكي از فلش حاليش نبوده به اون يكي داده !
    ببين اخر كار بهت چي ميگن ؟
    موفق باشيد!

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من هم 580 دارم و دقیقا همین مشکل برام پیش اومد،ودیگه برنامه گوشیمو نمیشناخت،دوباره درایورها رو نصب کردم و خودم فول فلش کردم،درست شد!!!

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هم 580 دارم و دقیقا همین مشکل برام پیش اومد،ودیگه برنامه گوشیمو نمیشناخت،دوباره درایورها رو نصب کردم و خودم فول فلش کردم،درست شد!!!
    دوستان ديگه كسي اينجا پست نده شروع كننده تايپك گوشيش درست شده تموم شـــد!
    موفق باشيد!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •