تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: توربو پاسكال 7 و error 200

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام به استاد خوب خودم و دوستان آقای مهدی نصرتیان با عرض معذرت
    آقا شما چرا دیگه جواب نمیدید دلم خیلی براتون تنگ شده
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام به استاد خوب خودم و دوستان آقای مهدی نصرتیان با عرض معذرت
    آقا شما چرا دیگه جواب نمیدید دلم خیلی براتون تنگ شده
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بلایابللبطدذبلادلبفیابلاب لیالایبابلا

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيزم
    به نظرتان اين تاپيك شبيه چت نشده؟ مفهوم انجمن و فروم اين نيست كه مسايل شخصي در آن ذكر شود. پس لطف كنيد براي صحبت هايي غير از بحث اصلي تاپيك، از راههاي ارتباطي ديگر همانند پيغام خصوصي - ايميل و مسنجر استفاده فرماييد. با تشكر از توجهي كه مي فرماييد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

احمد یاراد عزيز از اينکه چند روزي نبودم معذرت ميخوام ، براي سيستمم مشکلي پيش اومده بود که حل شد.

راستي لازم ميدونم از vibaampr عزيز به خاطر نظر لطفشون نسبت به من تشکر کنم.

در مورد پاک کردن پيغامهاي کاربران در يک تاپيک فکر کنم که فقط مديران اجازه اين کار رو دارن.
    در مورد صحبت خصوصي هم فکر ميکنم حق با Mehdi_Best عزيز باشه و بهتره که اين کار رو با ايميل يا قسمت پيغامهاي خصوصي انجام بديم. البته من يه پيغام خصوصي برات ميفرستم و آدرس ايميلم رو توش مينويسم تا اگه صحبت خصوصي هست از طريق ايميل انجام بديم.
    در مورد محل زندگي من بايد بگم که بله من واقعا اهل لنگرود هستم. شهري خوش آب و هوا از استان گيلان که هم کوههاي سرسبز داره و هم دريا، البته نميخواستم وقت عزيزان و اين تاپيک رو با حرفهايي که ارتباطي با موضوع اين تاپيک نداره بگيرم ولي چون سوال کرده بودي اين چند خط رو براي توضيح نوشتم.

احمد یاراد عزيز در مورد جملاتي که درباره من نوشتي فقط ميتونم بگم که به من لطف داري، من خودم رو شايسته اين همه تعريف نميدونم، واقعا منو شرمنده کردي.

در مورد کار با پاسکال از داخل ويندوز يا داس زياد فرقي نميکنه، اون بستگي به اين داره که تو با کدوم محيط راحت تري.

اگه ناراحت نميشي ميخوام چند مطلب رو به عنوان يه برادر کوچکتر عنوان کنم:
    من فکر مي کنم که اگه بعد از توربو پاسکال به سراغ ويژوال بيسيک بري و بعد (يا تقريبا هم زمان)، به سراغ دلفي يا ويژوال دات نت بري پيشرفت بهتري مي کني. البته توي پيغام خصوصي اين مطلب رو بيشتر برات توضيح ميدم.

موفق و پيروز باشي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام آقاي مهدي نصرتيان از ديدار دوباره شما خيلي خوشحال شدم راستش آقاي mehdi_best درست ميگن پس من اخرين
    صحبت خصوصي رو هم به ناچار ميكنم تا به اميد خدا براي دفعه بعد از روشهاي ارتباطي ديگري استفاده كنيم راستش من نميدونم پيغام خصوصي شما را كجا بايد مشاهده كنم به هر حال بنده با راهنمايي بعدي شما خيلي مشتاق هستم تا با
    شما با خيال راحت صحبت خصوصي داشته باشم اينطوري نظم سايت هم بهم نميريزه .
    بنده از نصيحت آخر شما ناراحت كه نشدم بلكه خيلي هم خوشحال شدم البته من از قدرتمند بودن زيان برنامه نويسي دلفي تعاريف زيادي شنيدم با اينحال بنده به اميد تفصيلي صحبت كردن در موارد به صورت خصوصي را مشتاقم .
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

احمد ياراد عزيز ظاهرا تا مدتي از عضويت شما نگذره نه ميتونين به کسي پيغام خصوصي بدين نه کسي ميتونه به شما پيغام خصوصي بده.

من که از شما آدرس ايميلي ندارم بهمين دليل آدرس ايميلم رو مينويسم تا بتونيم بهم ايميل بزنيم.

آدرس ايميل من:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشي.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

salam man email zadam vali shma hanoz javab nanadid
    ba tashakor

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام

من تازه توی این انجمن عضو شدم وچند تا سوال در مورد ساختمان داده داشتم البته می شه گفت که برنامه می خواستم :
    1_ برنامه ای که عنصری را به بعد از چهارمین گره اضافه کند ویا ششمین گره را حذف کند.
    2_ برنامه بازی مار با استفاده از صف پیوندی .
    3_ برنامه ای که به صورت string عبارت را دریافت ارزیابی و در نهایت مقدار عددی معادل را برگرداند به روش پیوندی.
    مثلا: 12x+3x-2

اگه امکان داشته باشه وبلد باشید خواهش می کنم کمکم کنید .

متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

با سلام به شما سميه خانوم
    راستش بنده دوست داشتم جوابتون رو بدم اما دقيقا متوجه سوالتون نشدم اگه ميشه كمي دقيق تر سوالتون رو مطرح كنيد
    ببخشيد شما ميخواهيد اين برنامه را در توربو پاسكال 7 بنويسيد مشخص بودن زبان برنامه داراي اهميت خاصي است
    لطفا سوال رو كمي واضح تر مطرح كنيد
    با تشكر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •