من فعلا بازی سازی رو ول کردم دوست عزیز
اما هنوز دو دلم که با مایا کار کنم یا مکس
بهتره دیگه بحث تاپیک رو عوض نکنیم![]()
من فعلا بازی سازی رو ول کردم دوست عزیز
اما هنوز دو دلم که با مایا کار کنم یا مکس
بهتره دیگه بحث تاپیک رو عوض نکنیم![]()
نه دوسته عزیز من منظورم این آموزش ها نبود منظورم این بود که با سی دیه آموزشی که توی بازار هست و قیمته چندانی هم نداره کارو شروع کنه بعد بره سراغ مطالبه پیشرفته و از روی مطالبه این سی دیه سایت کار کنه
سلام
مرسی از راهنماییها. مثل این که دی وی دی 18 این آموزش ها موارد پایه ای مایا رو داره یعنی همون نوار ابزار و منو و اینا. چون آروم و خوب حرف میزنه انگلیسی و آدم خوب می فهمه. ببینم از روی همون یاد میگیرم یا نه.
این آموزشهای دیگه که میگین روی ویستا اجرا نمیشن واسه همین من محدودیت دارم. اه آموزش مبتدی که با ویستا سازگار باشه می شناسین بیز حمت بیگن. راستی mcsg جان مرسی تاب و نویسنده رو یادداشت کردم برم بگردم بخرمش.
چرا مکس رو به ایشون معرفی می می کنید؟
مگه مایا از مکس قوی تر نیست چه برای بازی چه مودو چه انیمیشن|؟
ایشون هم دارن مایا کار میکنند.
خوب باید قبول کنیم که برای ساخت بازی مکس بهتر از مایا عمل کرده
خوب حالا بحثه تاپیک مربوط به این نمیشه که
چند وقته پیش یه مقایسه بینه مکسو مایا صورت گرفت که آخرشم تاپیکش حذف شد
حالا مهم نیست با چی کار میشه مهم اینه که با علاقه کار بشه
دوستان تروخدا بذارین این تاپیک بمونه چون من هنوز بسته رو شروع نکردم درست حسابی اگه سوالی داشتیم منو بقیه بچه ها بیایم اینجا بپرسیم. نذارین این تاپیک هم مثل تاپیک قبلیم بره تراش دیگه.
مرسی
بحث مکس یا مایا رو اینجا بی زحمت انجام ندین اینجا باشه فقط برای مشکلات بسته آموزشی مایا. بازم تنکس............
سلام
اولین سری سوالات مبتدی من شروع میشه دوستان!!!!!!!!
توی آموزش مایا این معلمه صفحه ای که شی روش قرا رداره رو با موس میچرخونه (منظورم همون صفحه شطرنجی سه بعدیه س) ولی توی مایا که من امتحان م یکنم موس روش عمل نمی کنه. مایا منم 2008 هست ها.
ممنون میشم بگین چه طوری بچرخونم صفحه رو با موس که شی هم همراهش چرخیده بشه به هر طرفی که میخوام.
باید صفحه و شیء رو دز یک گروه (Group) قرار بدی بعدش بچرخونی
چه طوری یعنی تو یه گروه قرار بدم ؟
مرسی دوستم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)