تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: اين‌بار با W850 و لطف دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض تشکر

خواهش میکنم
    والا الان یه چند وقتیه گوشیمو فروختم و یادم نیست که روش ارم داشت یا نه ولی پیدا شدنش اگه بگردین هست ولی کمتر جایی دارن
    علي جان خيلي خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميدي. راستش من خيلي برام مهمه که اين گوشي خوب از آب دربياد براي همين مي‌خوام يکم بيشتر تحقيق کنم. تا الان هر گوشيي که خريدم شکر خدا بهترين بوده اميدوارم تو اين يکي هم شانس با من باشه.
    راستي علي آقا شما جايي رو تو جمهوري نميشناسي که قابل اطمينان باشه؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کاش ميشد دوستاني که اين بحث رو مطرح کردن ميومدن جواب ميدادن تا تکليفمون معلوم شه.
    از شما دوست عزيز بخاطر لفتون بسيار ممنونم
    دوست عزيز كدوم بحث اين تايپك كه خودتون زدين و جوابتون هم فكر كنم گرفتين
    اگه منظورتون ارم سوني اريكسون روي شارژر كه هيچ فرقي نداره كه باشه يا نباشه من ديروز تو همين دست فروشي ها افغاني نگاه ميكردم شارژر ها رو بعضي هاشون داشتن بعضي ها نداشتن اگه اصل بود كه دست اينا نميرسيد و دارن ميفروشن 2 هزارتومن
    موفق باشيد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

علي جان خيلي خيلي ممنونم که به سوالاتم جواب ميدي. راستش من خيلي برام مهمه که اين گوشي خوب از آب دربياد براي همين مي‌خوام يکم بيشتر تحقيق کنم. تا الان هر گوشيي که خريدم شکر خدا بهترين بوده اميدوارم تو اين يکي هم شانس با من باشه.
    راستي علي آقا شما جايي رو تو جمهوري نميشناسي که قابل اطمينان باشه؟
    خواهش میکنم والا تجربه خودم در مورد خرید دوتا گوشی w300 و w810 اینطوری بود که w300 رو با گارانتی سیتادل گرفتم 225 در حالیکه همون موقع میتونستم با 225 یه w700 بگیرم با گارانتی متفرقه خیلیها بهم میگفتن اشتباه کردی و... ولی خودم از w300 خیلی راضی بودم
    اما بعد از یه مدتی از w810 خوشم اومد و چون یکی از دوستام از گارانتی سیتادل یه w810 به قیمت 335 خریده بود و خیلی خیلی هم ازش راضی بود (بدون حتی یه مشکل کوچک) من هم وسوسه شدم w810 بگیرم اما اینبار گفتم بیام و به حرف بقیه گوش کنم و یه w810 سریال چنج با گارانتی نوین گرفتم به قیمت 240 تومن
    همه چیزشو ازمایش کردم و درست بود اما متوجه یه چیز نشده بودم و اون خش خش صدای اسپیکر پشت گوشی بود و فرداش رفتم و با کلی دعوا پس دادم و یه w810 دیگه گرفتم ولی همونطور که خود فروشنده میگفت اون یکی هم همونطوری خش خش داشت و همه اینا در حالی بود که گوشی دوستم با گارانتی سیتادل اصلا خش خش نداشت و خلاصه بعد از کلی سرچ تو اینترنت و کسب اطلاعات از مغازه دارها فهمیدم که گوشیهای با گارانتی متفرقه بیشترشون (نه همشون) از نوع درجه یک نیستن ولی کیفیت قابل قبولی دارن و بیخود نبود که سیتادل اونهمه گرونتر میداد چون اکثر مغازه دارها هم میگفتن که فقط بخاطر سریال اصلی و چنج و.... هست که سیتادل اینقدر گرون میده که تجربه من ثابت کرد که فقط بخاطر سریال نبود بلکه بخاطر کیفیتش هم بود
    الان هم که دیگه سیتادل نیست وفقط تک و توک بتونی با این گارانتی پیدا کنی
    توصیه من به شما اینه که اگه خیلی حساس هستی با گارانتی اصلی مثل کامتل گوشی بگیری و بخاطر مثلا 20-25 تومن کمتر خودتو به دردسر نندازی که این دردسرها از خش خش اسپیکر تا خراب بودن باتری و ... میتونه باشه

البته خیلی از دوستان با نظر من مطمئنم که مخالفن ولی خوب این تجربه من بود

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •