تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 32

نام تاپيک: انتخاب رشته ( فنی یا ریاضی؟)

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو این تاپیک ببخشید ها ولی خیلی حرف های الکی زده میشه

یکی میاد میگه که لیسانس عمران از ریاضی رو بیشتر از لیسانس فنی قبول دارن - این حرف کلا اشتباهه چون اولا هیچ فرقی با هم ندارن ثانیا اون فردی که رفته و از طریق فنی لیسانسشو گرفته خیلی بیشتر از اونی که از طریق ریاضی لیسانس گرفته سرش میشه به دلیل کار عملی که از سال دوم انجام داده

اشتباه بعدی بعضیا ( که باور کنین فکر نمی کردم شماها هم مثل بعضی ... فکر کنین ) اونم اینه که هر کی معدلش پایین بود باید بره فنی این کلا اشتباهه درسای فنی در بعضی موارد ( بعضی موارد ) از ریاضی هم سخت تر میشه پس طبیعتا کسی که با معدل پایین میره فنی تو این درسا میمونه

البته من این حرف دوستانو قبول دارم که میگن گرفتن لیسانس فنی بسیار سخته - تو ریاضی انتخاب ها بسیار وسیع تره و ...
    ولی از حق هم نمیشه گذشت
    ممنون
    من هم دقیقا منظورم همین بود و اگه به خط آخر پستم دقت کرده باشید میبینید که گفتم در هر رشته ای که با علاقه و استعدادی که در اون رشته دارید پا بزارید خود به خود معدل بالا تر هم میره حالا فرقی نمیکنه که اون رشته فنی باشه یا ریاضی...
    ضمن این که نمیشه کاملا گفت کسی که توی ریاضی لیسانسشو میگیره بیشتر حالیشه یا اونیکه از طریق فنی چون ارتباط کاملا مستقیمی با خود شخص داره...
    فکر میکنم تا همینجا کافی باشه چون فاکتورهای لازم جهت تصمیم گیری مفید توسط تعدادی از دوستان تقریبا داده شده و دیگه ادامه اون بیشتر تکرار همین صحبت ها خواهد بود...
    بازم در آخر من همه چیز رو وابسته به خود دانش آموز میبینم...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه فكر ميكني مياي فني از شر رياضي و فيزيك راحت ميشي سخت در اشتباهي چون من خودم هنرستان برق خوندم. درسها و فرمولها و اثبات هايي هم داشتيم كه به قولي لباس زيرشون براي درساي رشته رياضي دم از 100 دست كت و شلوار ميزد . ضمنا رياضي و فيزيكي كه تو فني ازش فرار ميكني ترم اول دانشگاه بهت ميدن اونم دوتا دوتا .( فيزيك پيش دانشگاهي و عمومي - رياضي پيش دانشگاهي و عمومي كه خيلي سخت تر از دبيرستانه چون من خودم الان نمودارم مخصوصا سر فيزيك رسم شده . كتابشم فيزيك هاليدي هست . ) . ولي نكته ي مهم اينه كه تو فني چون درساي كارگاهي داري با كار عملي آشنا ميشي. تو رياضي هم پايه رياضيت واسه درساي مهندسي قوي ميشه . البته با اين تفاوت كه تو رياضي 100 انتخاب داري براي رشته اما توي فني فقط 15 انتخاب و از رياضي هر رشته اي ميتوني بري اما فني فقط رشته ي خودت و كارداني پيوسته . و ظرفيت پذيرش فني خيلي كمه . تو تهران هم يه دانشگاه دولتي بيشتر نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اشتباه بعدی بعضیا ( که باور کنین فکر نمی کردم شماها هم مثل بعضی ... فکر کنین ) اونم اینه که هر کی معدلش پایین بود باید بره فنی این کلا اشتباهه درسای فنی در بعضی موارد ( بعضی موارد ) از ریاضی هم سخت تر میشه پس طبیعتا کسی که با معدل پایین میره فنی تو این درسا میمونه
    منظور من این بود که بهتره بره فنی. مطمئنا از ریاضی اسون تره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه n.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یکی میاد میگه که لیسانس عمران از ریاضی رو بیشتر از لیسانس فنی قبول دارن - این حرف کلا اشتباهه چون اولا هیچ فرقی با هم ندارن ثانیا اون فردی که رفته و از طریق فنی لیسانسشو گرفته خیلی بیشتر از اونی که از طریق ریاضی لیسانس گرفته سرش میشه به دلیل کار عملی که از سال دوم انجام داده

البته من این حرف دوستانو قبول دارم که میگن گرفتن لیسانس فنی بسیار سخته - تو ریاضی انتخاب ها بسیار وسیع تره و ...
    ولی از حق هم نمیشه گذشت
    ممنون
    خیلی ممنون بابت حرفای منطقیتون ...
    من خودم با معدل 19.81 رفتم فنی ...انصافا تو هنرستان کلاس سطح بالایی هم داشتیم ،چون ثبت نام با شرط معدل بود .

اگه فكر ميكني مياي فني از شر رياضي و فيزيك راحت ميشي سخت در اشتباهي چون من خودم هنرستان برق خوندم. درسها و فرمولها و اثبات هايي هم داشتيم كه به قولي لباس زيرشون براي درساي رشته رياضي دم از 100 دست كت و شلوار ميزد . ضمنا رياضي و فيزيكي كه تو فني ازش فرار ميكني ترم اول دانشگاه بهت ميدن اونم دوتا دوتا .( فيزيك پيش دانشگاهي و عمومي - رياضي پيش دانشگاهي و عمومي كه خيلي سخت تر از دبيرستانه چون من خودم الان نمودارم مخصوصا سر فيزيك رسم شده . كتابشم فيزيك هاليدي هست . ) . ولي نكته ي مهم اينه كه تو فني چون درساي كارگاهي داري با كار عملي آشنا ميشي. تو رياضي هم پايه رياضيت واسه درساي مهندسي قوي ميشه . البته با اين تفاوت كه تو رياضي 100 انتخاب داري براي رشته اما توي فني فقط 15 انتخاب و از رياضي هر رشته اي ميتوني بري اما فني فقط رشته ي خودت و كارداني پيوسته . و ظرفيت پذيرش فني خيلي كمه . تو تهران هم يه دانشگاه دولتي بيشتر نداره.
    دوست عزیز من خودم رشتم فنی هست ...می دونم چی میگید ...خودشم کامپیوتر ( نرم افزار ) ...
    الانم دانشجوی ترم 2 هستم ...حرفاتون هم کاملا درست ...
    ما فیزیک هالیدی و بقیه درسایی رو که گفتین رو خوندیم ...
    خداییش کسی نگه فنی آسونه ...از ریاضی سخت تر نباشه باور کنید آسون نیست ...
    من خواستم از شما راهنمایی بگیرم برا یکی از فامیلا که گیر کرده بین این دو رشته ...

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

از کمک همتون ممنون ...

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من نگفتم لیسانس فنی هیچی سرش نمیشه !گفتم که بیشتر قبولش دارن !متاسفانه این از باور غلط جامعس که فک میکنن کسی که میره ریاضی حتما برای کار مناسب تره وبیشتر حالیشه؟!
    اینو تجربه ثابت کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

آقا اینجا داشت به فنی ها توهین میشد که ........

ولی حالا چون حرف از عمران اومد وسط می گم

این یه خیال باطله که وقتی بری فنی آره همش عملیه
    نه داداش همون جوری که بچه ها هم گفتن از همون اول ریاضی فیزیکش حالتو می گیره مخصوصا عمران
    چون ایستایی داره فیزیک حرارت فیزیک آزمایشگاه فیزیک مکانیک و آسونشم فیزیک پیشه با 3 تا ریاضی که ایناش فقط واسه کاردانیه
    یه چیزیم بگم در مورد ریاضی ها اونا واقعا توی ریاضی و فیزیک از ما سرترن و سوالای ریاضیه اونا رو ما 6 تایی با هم نمی تونیم حل کنیم
    ولی چیزی رو که دیدم میگم توی کار جلوی بچه های فنی که از دوم دبیرستان کارگاه داشتن هیچی بلد نیستن
    Last edited by shahab47; 29-06-2008 at 13:35.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا به خدا فنی بهتره چون اولان تو تمام تِوری های همون گریش رو می فهمی وهم مطمعن باش که اگر به اون گراش علاقه داشته باشی تو کارهای عملیش هم موفق میشی ودرکل ازاونی که 3سال دیگر میخواد اون چیزارو یاد بگیره جلو میوفتی .

8. 2 کاربر از qmarshabibi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hellboy9009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ولی از حق هم نمیشه گذشت
    ممنون
    کاملا موافقم
    فنی خیلی سخت تر از ریاضیه(شک نکنید)
    به نظر من یه فوق دیپلم فنی خیلی بیشتر از یه لیسانس ریاضی حالیشه، من خودم دانشجوی کاردانی کامپیوترم و یه مسئله ایی رو تو همین اینترنت برا یکی از دوستام که داره کارشناسیش رو تموم میکنه حل کردم خداوکیلی دهنش باز مونده بود میگفت قسم بخور لیسانس نداری باورش نمیشد که هنوز فوق دیپلم هم ندارم
    خیلی از لیسانس های کامپیوتر ریاضی میشناسم یه خط برنامه مینویسن دو خطش اشتباهست. حتی یه قالب سایت نمیتونن طراحی کنن

داره خودمونی میشه hellboy9009's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من نگفتم لیسانس فنی هیچی سرش نمیشه !گفتم که بیشتر قبولش دارن !متاسفانه این از باور غلط جامعس که فک میکنن کسی که میره ریاضی حتما برای کار مناسب تره وبیشتر حالیشه؟!
    اینو تجربه ثابت کرده
    الان دیگه بحث قبول دارن یا قبول دارن ملاک نیست الان خوشبختانه بخوای هر جایی استخدام بشی باید آزمون ورودی بدی که خیلی برا فنی ها خوب شده
    من خودم اگه یه شرکت داشته باشم 100 نفر نیروی کار بخوام 50 نفر فنی رو زمین باشه به همون 50 نفر بسنده میکنم حتی یه دونه ریاضی رو هم نمیگیرم(مگه برا آبدارچی)، چون خودم رو با اونایی که ریاضی اند مقایسه میکنم میبینم اونا هیچی بارشون نیست

داره خودمونی میشه sajadrahimi72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    شهر ری

پيش فرض

ببینید اگه از کل مهندس ها و پروفسرها سوال کنینید حدود 100 در صد میگن کارو دانش بری بهتره تا ریاضی درضمن بگم واقاً کارودانش به جز ریاضی همچیش بهتر از فنی بیشتر کاربردی(واقعاً بی غرض گفتم)
    Last edited by sajadrahimi72; 01-11-2010 at 11:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •