خیلی خوشحال شدم که نظراتت رو دادی داریوش جان و امیدوارم با استفاده از تجربه و راهنمایی همه دوستان ، کار بهتری ارائه بدم..
یک تصویر از وب سایت تو پست اول گذاشتم . و فکر خوبیه که هر تغییر رو طبق نظر دوستان تو پست اول اعلام کنم
نمی دونم چرا شما نتونستید وب سایت رو باز کنید .. البته شاید موقع ریکاوری سرور رفته باشی ولی در هر صورت بروزر و اکانتی رو که استفاده میکنی بگو که اگه مشکلی هست با سرور در میون بذارم
یک چیزی که در مورد وب سایت هست اینه که کلیه صفحات وب سایت داینامیک و هوشمند هستند و نسبت به موضوع صفحه لینکها و ... به طور اتوماتیک در کنار هم قرار میگیرن .. که البته در حال حاضر که حجم مطالب سایت کم هست شاید به نظر نیاد ولی حتی اگر هزاران صفحه به وب سایت اضافه بشه تغییر دادن اونها و ... به سرعت امکان پذیره که به خاطر استفاده از php و css هست ..
ولی یک سری مشکلات هم دارم که به عنوان مثال وب سایت در حال حاضر چیزی نزدیک به دویست و سی چهل صفحه داره ولی به نظر مطالبش خیلی کم میاد .. که دارم یه کارایی تو این زمینه هم میکنم و از دوستا هم این انتظار رو دارم که اگه فکری ابتکاری تو این زمینه دارن با من در میون بذارن تا مطالب بهتر و جدیدرتری رو در اختیار کاربرا بذارم
از cms خاصی استفاده نکردم و کلیه طراحی و برنامه نویسی سایت کار خودمه ..
یک چیزی که توی کارم واسم خیلی مهمه ابتکار و خلاقیته و شاید همین امر باعث میشه یک سری نقاط غیر استاندارد کار کنم که از لحاظی خوبه و از لحاظی بد .. خوبیش اینه که اگر به هر عنوانی کارت دزدیده بشه و یا کپی بشه کسی نمیتونه ازش استفاده کنه یا حداقل گسترشش بده
.gif)
بدیش هم اینه که troubleshooting اون توسط دیگران مشکل میشه و در واقع چون این کار ماله خودمه از این روش استفاده کردم واگرنه برای مشتری ان روش رو اصلاً پیشنهاد و به کار نمیبرم
باز هم چه از لحاظ محتوا چه از لحاظ ظاهر ازتون می خوام که نظرتون رو بگید ..
در مورد عکسه امضاء هم اگه توجه کنی تصویر شامل رنگ مشکی و طیف های قرمز هست و در واقع مجموعه رنگ زیادی نداره .. همیشه واسه تصاویر بزرگ jpeg مناسبتر از gif هست ولی تو این حالت استثناء قائل شدم چون موقعی که طیف رنگی کمی داشته باشیم تصاویر با کیفیت تر و کم حجم تر رو با gif میشه ایجاد کرد . در واقع همین تصویر با همین کیفیت رو اگه با jpeg درست میکردم حجمش نزدیک پنج برابر الانش میشد !! و فکر اون بنده خدایی رو کن که از 56K استفاده میکنه
داریوش جان قالب وبلاگت واقعاً عالیه .. کار خودته ؟ کار تمیز و جمع وجوریه