تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: نرم افزار می خام برای پسورد گذاشتن روی فولدر و فایل تکست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من که گفتم "البته که قابل دیدن است" اما بدون دادن پسورد و اینستال نرما فزارfile securer قابل استفاده نیست
    روی فایل یا فولدر مورد نظر کلیک سمت راست کرده و lock with file securer را انتخاب کرده به این ترتیب فایل یا فولدر مورد نظر با پسوند hrf لاک شده که با کلیک دوباره روی فایل یا فولدر مورد نظر یک منوی کوچک باز میشه و از شما پسورد میخواد تا فایل یا فولدر مورد نظر را باز کنه
    و تا قبل از unlock کردن فایل یا فولدر مورد نظر هیچ استفاده ای نمیشه از محتویات فایل یا فولدر مورد نظر کرد مثل دیدن محتویات فولدر یا نوع متن نوشته و.....
    دیگه نمی دونم چطوری توضیح بدم !

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

بهترین و قابل اعتماد ترین نرم افزار برنامه ی Hide Secret Fileهست که خودم هم تست کردم. هیچ سیستم عاملی هیچ سیستم عاملی هیچ سیستم عاملی هیچ سیستم عاملی قادر به تشخیص فایل نیست و آن را نشان نمی دهد
    Last edited by mohammad hamed; 02-12-2005 at 15:27.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

در اینجا برنامه را با کرک آپلود کدم . هر کی می خواد بگیره
    mhamedm20052.bizhat.com/HideSecretFile1.02.rar

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

9

سلام
    در مورد نرم ا فزارfile securer منم ديگه نمي دونم چي بگم اخه من از تو xp پسورد مي زارم و از تو 98 به راحتي ديده مي شه و قابل تغيير هم هست مثلا يه فايل متني رو به راحتي توي 98 اديت کردم با اينکه از توي xp براش پسورد گذاشته بودم البته همون طور که گفتم فولدرها و فايلهايي رو که از توي xp براشون پسورد گذاشته بودم از توي 98 در داخل يه فولدر با نام عجيب غريب و فکر کنم هايدن شده قرار داشتن!

در مورد Hide Secret Files v1.02، دانلودش کردم و نصبش هم کردم ولي موقع اجرا کردنش اين پيغام رو ميده : no ntfs drive detected! this product requires a ntfs partition!

داره خودمونی میشه MnMN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    برادران من همین نرم افزارو دارم البته ورژن 2، این نرم افزارو در درایو ویندوز نصب کردم چندتا فلدر هم مخفی کردم وقتی ویندوز را پاک کردم یادم افتاد که فلدرها رو Unhide نکردم ، دوباره نرم افزارو نصب کردم که شاید لیست فلدرها رو با یه سرچ آتوماتیک پیدا کنه و من رمز و بدم و فلدر ها رو باز کنه اما نشد که نشد و هنوزهم در درایو NTFS من یه فضای اشغال شده وجود داره که با فرمت کردن هم ازبین نمیره، البته می دونم که اون فضای اشغال شده مال همون فایلهای مخفی است، منتها نمی دونم که چطور دوباره در این نرم افزار اونها رو لیست کنم اگر چیزی می دونید کمکم کنید.
    بسیار ممنون.

موفق باشید

داره خودمونی میشه MnMN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    آقا ما صد سال پیش این بالا یه کردیما هیچ کی نیست،تق تق تق الووووووووو
    Last edited by MnMN; 27-01-2007 at 06:53.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •