من هنوز دارم به این میخندم !!!!!!!!!
این دیگه چیه
اقلا یه ماشین suv بود یه چیزی میگفتیم شاسی اش بلنده زیرش معلومه اما !!!!!!!!
ولی خداییش اگه موتورش با بدنه اش جور در میومد میشد یه جورایی بهش گفت ماشین خوب
![]()
من هنوز دارم به این میخندم !!!!!!!!!
این دیگه چیه
اقلا یه ماشین suv بود یه چیزی میگفتیم شاسی اش بلنده زیرش معلومه اما !!!!!!!!
ولی خداییش اگه موتورش با بدنه اش جور در میومد میشد یه جورایی بهش گفت ماشین خوب
![]()
آخه آر دی هم شد ماشین ...
الان دو سال متوالیست که سازمان کنترل و کیفیت این خودرو را بیکیفیت ترین تولید سال اعلام کرده ..
البته امسال با یک پله صعود در مقام یکی مونده به آخر قرار داره , بعد از پراید هاچ پک...
اینم لینکش :
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ولي باور كنيد براي ايراني جامعت خيلي بهتر از پژو 407 كار ميكنه وقتي همون بدنه رو داره ملت با كله گاويش چي كار دارن
ضمنا ما خودمون هم تازه ديروز خريديم!!!
با این تفکرات باید هم بیشترین آمار کشته در تصادفات رانندگی رو داشته باشیم!
عزیز دل کجا بدنه ی RD ایرانی با 407 یکیه؟ هیچ خبر داری که طراحی های جدید ماشین ها طوریه که حتی عابر پیاده هم موقع تصادف با ماشین کمترین آسیب بهش وارد بشه؟؟؟تازشم اون کله گاوی و اکسل های یکپارچه با اون باعث میشه RD بدترین سواری و سیستم فنربندی رو بین ماشینای سواری تولید داخل داشته باشه
یک کم مطالعه هم بد چیزی نیستا!
واقعا هم که خلایق هر چه لایق...
Last edited by FIFA; 05-06-2008 at 12:40.
اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه اه
اه اه اه اه اه اه اه
اردی مگه ماشینه؟
تو بارون بمونه خمیر میشه..
پیکانو از رده خارج کدن اردی رو دو برابر
پیکان مخفی
فرقشون يكي همين رنگشه كه تغيير كرده يكي ديگه اينكه سر سيلندر روآ از جنس آلو مينيوم هست. گرماي بيشتري را تحمل ميكنه ولي زود خورده ميشه و از بين ميره.
حقیقت اینه که Rd واقعا باعث شرم ساری ایران خودرو هست یعنی اومده بد رو بدتر کرده یه ماشین دهه 50-40 رو با یه ماشین دهه 80 ادقام کنی چی میشه , تازه اونم وقتی ادقام کننده ناشی باشه .
دوست عزیز شما اشتباه می کنی آردی بهترین ماشین نیست بهترین گاریه. یه گاری موتور دار که فقط به در این می خوره 4شنبه سوری آتیشش بزنن از روش بپرن.ای خدااااااااااااااااااااا ما به چی می گیم ماشین .........مردم جهان به چی می گن ماشین.؟؟حیف نیست به بنز یا بی ام و یا تویوتا یا...............بگن ماشین به آردی یا روآ هم بگن ماشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سر سيلندر آلمينيومي رو گذاشتن مثلا ميخواستن وزن موتور كم بشه ولي خراب تر كردن چون آلومينيم مقاومت چدن رو نداره و بعد از 3-4 بار جوش آوردن بايد سر سيلندر رو عوض كني . سيستم ترمزشم كه نگم بهتره .
يه چيزه ديگه ؛ مي خواي ببيني چقدر ماشينه خوبيه تو تابستون كولرو روشن كن ببين چقدر فشار بالاي ماشين مياد
رو چه حسابی می گی ار دی بهترین ماشینه؟
از نظر قیافه یا سرعت حتما از نظر قیمت آره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)