ولی اگه ماده رو هم بذاری برای آخر کار بهتره ها.... اصلا همه کارهای حرفه ای رو که دیدم همشون میگفتن اول ساخت مدل دوم تنظیم نور و رندر سوم ماده......
ولی اگه ماده رو هم بذاری برای آخر کار بهتره ها.... اصلا همه کارهای حرفه ای رو که دیدم همشون میگفتن اول ساخت مدل دوم تنظیم نور و رندر سوم ماده......
سلام
معلومه یه چیز محشر میشه
برو ببینم چه می کنیا
![]()
امروز صبح هم کاپوت جلو و عقب و درها رو مدل کردم . فقط مشکلی که دارم اینه که اگه بخوام در کاپوت جلو و عقب باز بشه ، باید سطح زیر کاپوت رو هم مدل کنم ، ولی اصلا نمی دونم چه شکلیه .
![]()
حالا این کار که حرفه ای نیست . من خودم رو بهتر میشناسم . آخر کاری مثل همون زامبی نیمه رباط میشه . اگه یادت باشه وقتی مدلش تموم شد ، دیگه بی خیال متریال و تکسچر شدم .ولی اگه ماده رو هم بذاری برای آخر کار بهتره ها.... اصلا همه کارهای حرفه ای رو که دیدم همشون میگفتن اول ساخت مدل دوم تنظیم نور و رندر سوم ماده......
اینو راست میگه
تو باید در راستای ساخت مدلت تکسچر بدی وگرنه بعدش بیخیال میشی
میگم این مدلت خیلی داره low poly پیش میره ، بعد میخوای اسموتش کنی دیگ ، نه؟
نه !!میگم این مدلت خیلی داره low poly پیش میره ، بعد میخوای اسموتش کنی دیگ ، نه؟
ولی جاهایی که نیاز به اسموت داره رو از face بیشتری استفاده کردم . کاپوت تقریبا صافه دیگه ، نیاز به face بیشتر نیست . ولی خداییش با تکنیک clone edge نمیشه زیاد کار رو سنگین کرد ، قبول داری که ؟ وگرنه اعصابه فولادی می خواد .
دوستان اگه مشکلی میبینید حتما بگید ها . منتظر انتقادادتون هستم .
سلام...
black fox جان داره باحال میشه...
حالا نا کی طول میکشه ؟
^موفق باشی^
سلام
اینو با مایا داری میسازی.
حتما ماشین قشنگی مشه.تا آخرش باهاتم.
تا الان که مشگلی نمیبینم.
چقدر خوب داري پيش ميري. واقعا آفرين.
ادامه بده ما هم همراتيم.
موفق باشي.
منم به همین درد دچارم.... ولی وقتی وسط کار هم ماده رو میسازم بعد از یه مدت دیگه کلا بیخیال کار میشم.....
ماشینت هم که نا گفته پیداست قراره یه شاهکار بشه......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)