تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: ساخت یک انیمیشن متفاوت !!!

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

من حدود 3 سالی هست که با نرم افزار 3D MAX کار میکنم و طراح بدی هم نیستم ....
    اهداف طراحی این انیمیشن میتونه بسیار مثبت باشه !
    میشه شفاف تر توضیج بدی که چه چیزهای مثبتی؟؟؟

SSS_HHH_OOO
    ساخت یک انیمیشن نیاز به اصول و برنامه ریزی داره ! با زدن یک تاپیک و بیان موضوع مسلما نمیشه کار انمیشن سازی رو ادامه داد ...
    ...یه نکته دیگه هم هست... انیمیشن رو که نمیشه تو سه ماه ساخت.... من در این رابطه تحقیق کردم و دیدم که انیمیشن فقط مدل سازی نیست..... خیلی افراد دیگه که کارشون اصلا به انیمیشن ربط نداره باید دور هم جمع بشن....
    کاملا موافقم. وایه این کار اولا احتیاج به انگیزه و هدف هست. که تو جامعه ما من فکر کنم که اکثرا با اهداف مشترک مادی (اقتصادی) می شه این کارو کرد.
    حالا اگه این کار واقعا بهش جهت داده بشه، می تونه یه گروه خوبی از کار دربـیاد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا ما هستیم اینم آیدیم تو یاهو مسنجره اگه خواستید میتونیم با هم صحبت کنیم Spider_man_1993_2007

داره خودمونی میشه maxell5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Aabb

ببخشید کد در نقل قول دوم اشتباه شده لطفا درستش کنید ( مشخص نیست جمله من رو نقل کردید یا آقای
    Sss_hhh_ooo

Nicolas Cage

تا اینجا همکاری اعضا خوب بوده 3 نفر اعلام آمادگی کردند دو نفر در تاپیک یک عضو در پیغام خصوصی . امیدوارم بتونیم تا تابستون گروه خوبی رو جمع کنیم و شروع به کار کنیم . من ماه پیش سناریو رو آماده کرده بودم وقتی گروه کامل شد سناریو این پروژه به صورت کامل شخصیت پردازی . دیالوگ ها و ... هر آنچه مربوط به سناریو بازی هست چند روز مانده به تابستان در اختیار اعضا قرار میگیره اگر پیشنهادی انتقادی و ... هست رو مطرح می کنیم تا سناریو کامل بشه و از روز اول تابستان شروع به کار می کنیم ...

توضیحی که الان میتونم از سناریو بازی بدم میتونم بگم من سعی کردم با این سناریو احساسات بیننده رو تحت تاثیر قرار بدم و در این حال یک درس اخلاقی و فلسفی رو در خودش جای داده که واقعا میتونه بیننده رو تحت تاثیر قرار بده . زمانی که سناریو با مشورت اعضا کامل شد اطلاعات تکمیلی از اون رو هم مطرح می کنیم )

چندین عضو دیگه در این سایت رو من مد نظر دارم امیدوارم از همکاری این اعضا هم برخودار باشیم .
    موفق باشید ...

پروفشنال saber1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

آقا من هستم
    ID= saberahmadpour
    Last edited by saber1370; 23-05-2008 at 16:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی دوستانی که اعلام آمادگی می کنند اگر نمونه کاری دارند یا در تاپیک قرار بدن یا لینکش رو بزارن ممنون ...

پروفشنال w700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

آقا من نمیدونم موضوع انیمیشنت چیه ؟؟؟؟
    ولی اگه توش پسربچه یا حیوان داره که صحبت میکنن من برای دیالوگ گفتنشون داداشم رو بهت معرفی میکنم.
    11 سالش هست ولی توی دیالوگ گفتن و تقلید صدا یه اعجوبست !!!!!!!!!
    صداش فیت صداگزاری روی پسربچه های شیطونه ....
    خلاصه اگه خواستی ما در خدمتیم....
    من خودم 16 سالمه و بعد از امتحامانات خرداد دارم یه فیلم کوتاه (10 تا 20 دقیقه) از اختلاف طبقاتی توی سطح کشور میسازم و به صورت خیلی جدی هم دنبالشم.
    به احتمال زیاد به یکی از بچه های پی30 هم نیاز دارم تا یه انیمیشن 5 ثانیه ای برای سینمای زیرزمینی ایران با نام P.U.C به عبارتی (Persian Undergroun Cinema) بسازه.
    چون این فیلم به صورت غیرمجاز تهیه میشه و چون توی ایران به فیلمسازان و انیمیشن سازان به اون صورت اهمیت داده نمیشه دوست دارم فرهنگ فیلمسازی و انیمیشن سازی به صورت زیرزمینی بین مردم جا بیفته.
    به هر حال ما در خدمتیم.

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    برات آرزوی موفقیت میکنم.اینشاالله انیمیشنتو بسازی و ما هم ببینیم....

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از لطفتون دوستان . در مورد صداگذاری و دیالوگ ها بعد از شروع کار تصمیم گیری میکنیم فعلا بهتر در جمع آوری یک گروه تمرکز کنیم . این تاپیک تا تابستان به همین صورت می مونه تا دوستان بیشتری اعلام آمادگی کنند
    موفق باشید ...

پروفشنال MRHArtsClube's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    پارسلند

پيش فرض

سلام
    اونوقت ما شهرستانیا چطوری می تونیم کمک کنیم؟
    نمونه کارام توی انجمنا از خنده دار بودن معروفه همین جوی کوچه به کوچه بری و بپرسی بهت میگن ( سطح باقالی!!!)
    آی دی مم که هست. می مونه اینکه بشه شهرستانیم تو گروه باشه یا نه
    بابای

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

maxell5 ،
    من میتونم همکاری کنم . من تو زمینه Exterior (نمای بیرونی) کار میکنم و میتونم ساخت شهر و ساختمون ها رو به عهده بگیرم ولی تا از موضوع دقیق مطلع نشم نمیتونم باهات همکاری کنم ... لطفا موضوع کار رو دقیقا بگو حداقل اگه اینجا نمیتونی بگی پ .خ بده ...

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •