تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: کوبين، نابغه يا خوش شانس؟!

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چیزی از ترانه هاش فهمیدی که میگی ترانش قوی بود ؟! منظور از ترانه قوی رو میشه بگی ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eat_me_drink_me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

حالا اینقدر غلیظ هم نبود !!! من از Smells Like Teen Spirit و Lithium خوشم اومد بقیش زیاد قوی نبود البته The Man Who Sold The World هم که عالی بود ولی واسه David Bowie هست ولی اجرای کرت بهتر از اون بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه moein_drj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Where The Streets Have No Name

پيش فرض

میدونید چیه وقتی تو بچگی مشکلی روحت رو نابود کنه تا آخرین روز زندگیت مثل کنه بهت میچسبه درد امثال کرت رو آدمایی مثل خودش میتونند درک کنند..به نظرم کرت به خاطر تنهاییی زیادش به یک نوع دنیا زدگی دچار شده بود یه چیزی شبیه انسانهای درویش ..در ضمن نخیر اینها شایعست کرت خودش رو کشت و حتی قبل مرگ وصیت نامه ای هم نوشت

متن نامه خودکشی کرت

ای بودا از زبان یک ساده دل با تجربه که آشکارا به یک اخته و بچه غرغرو تبدیل شده صحبت میکنم.این یادداشت باید کاملا"راحت فهمیده شود. همه اخطارهایPunk-rock 101 طی این سالها از اولین آشنایی ام با اخلاقیاتی که همراه استقلال می آید و تحقیرهای جامعهء شما ثابت شده است که صحیح است. مثلا"وقتی بشت صحنه هستیم و چراغ ها خاموش می شود و فریاد دیوانه وار جمعیت شروع می شود آن گونه که فردی مرکوری را تحت تاثیر قرار می داد بر من اثر نداشت به نظر می رسید که او از عشق و تحسین جمعیت لذت میبرد لذتی که من کاملا" اجر می گذارم و به آن حسادت می کنم.حقیقت این است که من نمی توانم شما را تحمیق کنم هیچ کدام از شما را.این اصلا"برای شما یا خود من منصفانه نیست.بد ترین جنایتی که فکرش را می توانم بکنم این است که مردم را با جعل و وانمود کردن این که من صد در صد حال می کنم بچابم.گاهی اوقات احساس می کنم باید بیش از اینکه از روی سن بایین بروم کارت خروج بزنم.من با تمام قوا سعی کردم که قدر بدانم(و خدایا این کار را کردم باور کنید کردم اما کافی نیست).به این واقعیت که من و ما بسیاری از مردم را تحت تاثیر قرار دادیم و سر گرم کردیم اجر می گذارم.من باید از آن دسته آدم های خود شیفته ای باشم که وقتی چیزی گذشته تازه قدرش را می دانند.بسیار حساس هستم و احتیاج دارم تقریبا"بی حس باشم تا دوباره آن اشتیاق را که در دوران کودکی داشتم باز یابم. در طول سه تور اخیر نسبت به مردمی که می شناختم و هواداران موسیقی مان قدردانی بهتری داشتم.اما هنوز نمی توانم از احساس یاس گناه و همدلی ای که نسبت به همه دارم عبور کنم.در همه ما جنبه های خوب وجود دارد و من فکر می کنم مردم را بسیار دوست دارم آنقدر زیاد که من را وحشتناک غمگین می کند.هی مرد!متولد برج حوت غمگین کوچولو حساس قدر نشناس!چرا لذت نمی بری؟؟نمی دانم..!! همسری بسیار خوب دارم که از او بلند بروازی و همدلی تراوش میشود دختری که مرا بسیار به یاد آنچه خودم بودم ما اندازد.سرشار از عشق و لذت.هر کسی را که می بیند می بوسد چون همه خوبند و هیچ اسیبی به او نمی رسانند.و این مرا به هراس می اندازد تا جایی که کنترل خود را از دست می دهم.نمی توانم این خیال را تحمل کنم که فرانسیس هم بینوا و خودویرانگر و مرگ غلطانکی شبیه به انچه من شدم بشود. دوران خوبی داشتم و من بسیار خوب و من خوشحال و مفتخرم.اما از سن هفت سالگی به کلی از تمام انسان ها متنفر شدم.تنها به این دلیل که به نظر می رسید برای مردم بسیار آسان است که ادامه بدهند و همدلی داشته باشند.فکر می کنم تنها به این دلیل که من مردم را دوست دارم و برای آنها احساس تاسف می کنم! برای نامه ها و توجه تان در طی این سالها از ته چاله سوزان و بیچان شکو خود تشکر می کنم.من دمدمی و ویری هستم دلبندم!دیگر هیچ شور و سودایی ندارم.بیاد داشته باشید که بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شد.! صلح-عشق-همدلی کرت کوبین فرانسیس و کرتنی من در محراب شما خواهم بود. کرتنی خواهش می کنم ادامه بده!به خاطر فرانسیس. برای زندگی اش که بدون من بسیار شادتر خواهد بود. دوستت دارم!دوستت دارم
    ما كه نفهميديم.. ولي ممنون...... رمضان:

==========

اي بابا حالا عنوانش بود نابغه.. مطلبش يه چيز ديگه بودا !!

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

Smells Like Teen Spirit ... نیروانا هرچی داره از این اهنگ داره طوری که از جیمز هیتفلد میپرسند برترین آهنگهایی که تو عمرت گوش دادی رو نام ببر .. 10 آهنگ رو نام میبره که یکیشون همین آهنگه

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

کرت کوبین سال 94 خودش رو کشت فقط 27 سال بیشتر نداشت تو اون سن هر چی آرزو داشته رو بهش رسیده بود یه جورایی به پوچی رسیده بود واسه همینم خودشو می کشه
    جالبیش به اینه که با این همه ی خوشکلی و جذابی آدم اجتماع گریزی بوده و همه همکلاسی هاش به خاطر قیافش بهش حسودی می کردن و می زدنش خوشکلیم دردسر داره ها D :

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

من میگم قضایا در اینجا یکم قاطی شده .

اون کسی که در 27 سالگی بر اثر مصرف زیاد مواد مخدر اور دوز کرد و مرد "جیمی هندریکس" -خفن ترین سولو زن الکتریک در زمان خودش - بود . هنوز هم که هنوزه یک سری کارهاش در لیست بزترین سولوهای تاریخ الکتریک هستش .

یه چیز دیگه اینکه بعد از اون قضیه (جیمی هندریکس)- یه عده اعضا بند های مختلف اومدند یک بابی رو باز کردند به اسم : 27 ساله ها .

اینها بعد از مدت زمانی فعالیت - به سن 27 سالگی که میرسیدند خودکشی میکردند .

خودکشی شون شاید میتونست دلایل مختلفی داشته باشه ولی انتخاب سن 27 تصادفی نبود ...

کرت هم از این قاعده مستثنی نبود .
    Last edited by pandemonium; 22-07-2008 at 18:11.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •