من که هر دو تا روش رو امتحان کردم و جواب داده :
هر دو روش برا من کار کرده و مشکلی ندارم
منتها می خوام ببینم اصولی ترش کدومه ؟
من که هر دو تا روش رو امتحان کردم و جواب داده :
هر دو روش برا من کار کرده و مشکلی ندارم
منتها می خوام ببینم اصولی ترش کدومه ؟
چیزی که من گفتم 100 در 100 جواب می ده دو راهش .
میشه یکم واضح تر بگی ؟چیزی که من گفتم 100 در 100 جواب می ده دو راهش .
اولا بین Splitter و Micro Filter فرق هست
splitter دستگاه کوچکیه که عمل تفکيک امواج صوتی و ديتا را بر روی خط تلفن انجام میده که بصورت رایگان همراه مودم عرضه میشه
با این وجود اگه پارازيت روی خط تلفن مشاهده بشه با وصل کردن Micro Filter در مسير تلفن از پارازيت جلوگيری میشه که قیمتى ما بین 1000 تا 10000 تومان داره
خب شما براى حل مشکلتون همونطور که بقیه دوستان عرض کردن دو روش دارى:
1- ساده ترین و کاربردى ترین راه اینه که Splitter رو به انشعاب اصلى خط تلفن وصل کنى :
یعنى برى خط تلفن اصلى را وارد سوکت اصلى بکنى و خط (یا خطوطى) رو که میخواى بعنوان ADSL استفاده کنى وارد قسمت ADSL و بقیه خطوط رو وارد بخش تلفن بکنى
2- روش دوم اندکى پرهزینه تره(بیشتر به درد اونایى میخوه که میخوان تو همه جاى خونه خط تلفن داشته باشن) :
واون اینه که به تعداد تلفن مورد نیاز میکروفیلتر بخرى و در مسیر تلفن قرار بدى
من خودم از روش اول استفاده میکنم و کاملا راضى هستم
موفق باشید
خوب منم هر دو روش رو امتحان کردم و جواب داده
منتها تو روش دوم Micro Filter نصب نکردم همون اسپلیتر رو وصل کردم و مودم رو مستقیم به خط تلفن
من فکر می کردم اسپلیتر همون میکرو ----- هست
اسپلیتر که سه تا ا برا فیش داره میکروفیلتر چندتا داره ؟
عکسی ازش داری بذار ببینیم
ممنون
عکسى از یک نمونه میکرو...
میکرو... صرفا نویز موجود برروى خط رو میگیره اما اسپلیتر علاوه بر گرفتن نویز خطوط، میتونه خطوط تلفن و اینترنت رو جدا کنه
در واقع اسپلیتر خودش یه میکرو... داره ، بالتبع قیمت اسپلیتر از میکرو... بالاتره
قراردادن اسپلیتر سالم به جاى میکرو... براى گرفتن نویز تلفن هیچ ایرادى نداره و از لحاظ کیفیت فرقى با هم ندارند
موفق باشید
قیمت میکرو... بسته به جنسش مابین 1000 تا 10000 تومان هستش
میکرو... ها رو میتونى از ISP ها و یا بازار تهیه کنید
منم یه همچین مشکلی داشتم با اینکه میکرو ----- و اسپلیتر هم درست نصب بود ولی خط تلفن خش خش خیلی زیادی داشت. با پشتیبانی هم هرچی صحبت کردم به نتیجه نرسیدیم! رفتم مخابرات یه نامه نوشتم گفتم آهای از وقتی adsl ما رو وصل کردید تلفن خراب شده!! فرداییش درست شد!!
چند تا از دوستام هم همین مشکلو دارن رفتن برای adsl یه خط جدا گرفتن!!!!که اصلا لازم نیست!!
اینارو گفتم که اگه کسی همین مشکلو داشت حتما به مخابرات بگه! خرابی تلفن هم زنگ نزنید هیچکاری نمیکنه براتون!
Last edited by webworld; 18-05-2008 at 16:42.
دلینک 4000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)