دیگه توی این نرم افزار که دیگه احتیاجی به برنامه نویسی نداره
میگم اگه بتونی راهنمایی کنی من بعد از ساختن همه کاراکترها توی مکس و.. اونو توی این برنامه به بازی تبدیل کنم
یکم اگه بتونی عملی تر بگی خیلی خوب میشه
ممنون
دیگه توی این نرم افزار که دیگه احتیاجی به برنامه نویسی نداره
میگم اگه بتونی راهنمایی کنی من بعد از ساختن همه کاراکترها توی مکس و.. اونو توی این برنامه به بازی تبدیل کنم
یکم اگه بتونی عملی تر بگی خیلی خوب میشه
ممنون
آخه من نمیدونم شما چقدر با کوئست بلدی کار کنی.
برای اینکه کاراکترت رو بیاری باید اونو با استفاده از character studio در مکس اسکلت بندی کنی یا همان bip . بعد ایمپورتش کنی تو کوئست. خود کوئست که نمونه برای حرکت دادن کاراکترهای biped شده داره که میتونی از اون استفاده کنی.
منظورت رو از تبدیل کردن به بازی متوجه نمیشم. یعنی من بگم که چطوری داخل کوئست یک بازی بسازی ؟؟
حالا برنامه خوبی رو میشناسی که فقط آدم فکرش رو توی ساخت کاراکترها با نرم افزارهای دیگه بزاره و بدون برنامه نویسی و امکانات بالا(هوش مصنوعی) بهش بشه داد
این هوش مصنوعی پیشفرضه این 3D game Studio که زیاد جالب نیست
منم که از برنامه نویسی خوشمم نمیاد
والا من هنوز چنین برنامه ای ندیدم که بدون برنامه نویسی چنین امکاناتی رو در اختیار کاربر قرار بده. آنریل هم که کانال کشی هست این چیزاش کد نویسیه ! به نظر من با همین کوئست کار کن و lua رو قشنگ یاد بگیر. چون برای هوش مصنوعی 200% لازمش داری.
سلام
کسی هست که یه بازی معروف نام ببره که با Quest3D ساخته شده باشه؟ راستی در بازی جی تی آی چه ابزاری برای ساخت این بازی بیشتر مورد استفاده قرار گرفته؟
این نرم افزار coll چیه که اصلا گیر نمیاد ؟فکر کنم توی بازی جی تی آی از همین استفاده کردند؟
اگه کسی می دونه لطفا جواب بده
با تشکر![]()
اصلا بپرسی کسی با این نذم افزار بازی ساخته
dark_dragonجان اگه ساختی عکسش رو بزار اینجا
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا محسن خان شما واردی من چندتا سوال کنم
1.چطور میشه وقتی همه کارها رو ا نرم افزار های دیگه انجام داد اینارو توی quest 3D امپورت کنم و به بصورت یه بازی در بیارم فکر کنم از این Game Studio سخت تر باشه !؟
فکر نکنم دیگه توی این احتیاجی به برنامه نوسی داشته باشه
Last edited by hadidevil; 18-06-2008 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)