نه از همون Res Disk استفاده كن. اگه تو تاپيك كسپراسكي درخواست كني حتما دوستان در مورد ساختن آن كمك خواهند كرد.
نه از همون Res Disk استفاده كن. اگه تو تاپيك كسپراسكي درخواست كني حتما دوستان در مورد ساختن آن كمك خواهند كرد.
من روش مقابله رو پیدا کردم هر کس کمک می خواد پیغام خصوصی بده
Last edited by f.kh0935; 27-05-2008 at 09:35.
نمی دونم هنوز هم دنبال مشکلت هستی یا در هر صورت دوست عزیز اگه بتونی دستگاه رایک جوری مثلا سی دی بوت بیاری بالا می بینی داخل هر پوشه یا درایوت دوتا فایل هیدن است به نام desktop.ini و dd- یا فقط اولیش همون فایل desktop.ini رو پاک کنی مشکلت حل میشه یاعلی
بچه ها من راه حل رو پیدا کردم ، (راس می گن که عاقبت جوینده یابنده است)
فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید ویروس رو پاک می کنه.
برای کسایی هم که دوس دارن بدونن فایل رو چه طور پاک می کنه باید بگم یک فایل داسه با حجم 4k و دستوراتی که اجرا می کنه رو می تونید ببینید و بفهمید که چکار می کنه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نتونستم این رو دانلود کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ممکنه یک جای دیگه آپلود کنید
ممنون میشم
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلام دوستان
از اطلاعات مسئله درست استفاده کنید ...
نوشته بوده Iranian ---- Boys ...
من سرچ کردم دیدم که یک گروه هکر خفن هستند.باور نمیکنید در Google سرچ کنید ..کلی از سایتا رو نوشته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب در نتیجه دوحالت داره:
الف : که امیدوارم همین باشه ...
شما به ویروسی یا badware ری از طرف اونا دچار شدی که به طور غیر مستقیم به سیستم شما راه یافته که من احتمال میدم که یه backdoor یا rootkit هم همراهشه .البته این احتمال هم وجود داره که فقط یه spyware-badware باشه .که با همین utylity های موجود و یا anty spyware ها برطرف میشه.
ب : شما با این گروه در افتادی ... اونا هم اینجوری کردن.آیا شما به سایت هایی که با اونا درافتادن نرفتی ؟یا خود شما صاحب یکی از اونا نیستی ؟( در این حالت یا با ip بهت حمله کردن یا با email آلوده)
که اگر این جوریه توصیه می کنم یه مدت با اون pc به اینترنت وصل نشو چون 100% backdoor یا rootkit داره.و از همون برنامه یclear استفادهکن که واقعا مؤثره .
هر چه زود تر باید جلوی اینا رو گرفت ...پرو می شن ها ...!...!...!
آقا مهدی اینم خرا شده
من کارم خیلی مهمه اگه امکان داره اینو آپ کنید .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)