mishe gheymate A3 va shomare telephone namayandegi parsony ro behem bedid?
mishe gheymate A3 va shomare telephone namayandegi parsony ro behem bedid?
می شه A3 v, رو باarchos 605 مقایسه کنید؟ چون اسم اونو هم زیاد شنیدم ولی در مورد هیچ کدوم اطلاعات ندارم اگه هم ممکنه تلفن نماینگی فروششون رو بگید .
درسته دوست من ... منم سليقه هم رو گفتم ...صرفا سلیقه اس (مثلا من خودم هیچ استفاده ای بلوتوث ندارم)... بهرحال کار کرد اصلی یه mp3 player باید پخش مناسب موسیقی و تصویر باشه (از اسمش هم همین برمیاد) ؛ نه اینکه P2 بد باشه ، بلکه عالیه ؛ اما بهرحال رقیب قدرتمند که در همون حد (و حتی بالاتر باشن) کم نداره ...قاعده ی طلایی میگه : "بهترین دستگاه اونیه که نیاز من رو بهتر برآورده کنه "
ب هر حال مهسا جان حرف سيمور خان اعتبار داره و اطلاعات خوبي در اين زمينه داره ... ما فقط موبايل ميشناسيم :دي
قیمت A3 تا اونجا که می دونم باید نزدیک 350 تومن باشه - شماره نمایندگی از اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکارای Archos توی ایران پیدا نمیشن .. حداقل من که توی 2-3 سال اخیر فقط 1-2 بار دیدمشون ؛ اونم 2 سال پیش ...
ضمن اینکه A3 می تونه این مدل رو از نظر عمر باتری و پشتیبانی از فرمت های صوتی-تصویری پشت سر بذاره ..
اختیار داری سامسونگ جون ... شما کارت درسته ...![]()
من امروز زنگ زدم به نماینگی پارسونی گفت a3 رو نداریم و نمیاریم اگه جایی رو می شناسید که داشته باشه بهم معرفی کنید چون من ساکن تهران نیستم و باید یه طورایی تلفنی خرید کنم البته اگه قبول کنن براشون پول بفرستم بعد دستگاه رو برام پست کنن ولی من حتی تو یه سایت خوندم مدل a2 هم کمیاب شده از کمک هر دوتونم واقعا ممنون
اینجا رو چک کن ؛ پردازش انفورماتیک - تلفن : 66403839
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــیواقعا ممنون
ok من زنگ زدم گفتن داریم پس دیگه بگیرم؟ مطمئنید بش؟
یه سوال دیگه اینجایی که به من معرفی کردید مطمئنید بش؟ به من گفتن اگه پولو واریز کنید می فرستیم ولی نکنه منو سر کار بذارن نفرستن؟!
راستی قیمتشم 410 بود نه 350 اما اگه اینقدی که می گن خوبه ارزش داره.
پس منتظر جوابتونم از راهنمایی هاتونم بی نهایت ممنون
دیگه تصمیم نهایی با خودته ، من و دوستان دیگه فقط می تونیم راهنمایی کنیم که بهترین انتخاب رو انجام بدی ... بهرحال داری حدود 400 تومن هزینه می کنی ...
در مورد اینکه اون مغازه مطمئنه یا نه ... والا من خودم فکر کنم 1-2 بار ازش خرید کردم و مشکلی نداشته ... ولی بازم مسوولیتش با خودته ... ایشالا که مشکلی نیست ...
توصیه ای که من دارم اینه که اگه شما فقط ضبط از Tv واسه ات مهمه و اون همه امکانات دیگه رو نیاز خاصی بهش نداری ، حتی می تونی بری سراغ کار بسیار ارزون تری مثل zling studio که ضبط از TV داره ؛ اما امکاناتش خیلی کمتره و کیفیت کلی اش هم در حد متوسطه ... قیمت : 120 تومن (1 گیگ) .. منظورم اینه که اگه قراره 400 تومن پول بدی که بعدش دستگاه رو بذاری یه گوشه و خاک بره ، سراغش نرو ... فقط در صورتی بخر که واقعا می دونی که می خوای حداقل روزی نیم ساعت بهش ور بری ..
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه فقط tv recorder نیست روزی نیم ساعت که چیزی نیست من حداقلش کارم روزی 2 ساعته بابا من با mp4 قبلیم زندگی می کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)