تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: راهنماییم کنیـــــــــــــــــــــد برای mp3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

mishe gheymate A3 va shomare telephone namayandegi parsony ro behem bedid?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

می شه A3 v, رو باarchos 605 مقایسه کنید؟ چون اسم اونو هم زیاد شنیدم ولی در مورد هیچ کدوم اطلاعات ندارم اگه هم ممکنه تلفن نماینگی فروششون رو بگید .

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

صرفا سلیقه اس (مثلا من خودم هیچ استفاده ای بلوتوث ندارم)... بهرحال کار کرد اصلی یه mp3 player باید پخش مناسب موسیقی و تصویر باشه (از اسمش هم همین برمیاد) ؛ نه اینکه P2 بد باشه ، بلکه عالیه ؛ اما بهرحال رقیب قدرتمند که در همون حد (و حتی بالاتر باشن) کم نداره ...قاعده ی طلایی میگه : "بهترین دستگاه اونیه که نیاز من رو بهتر برآورده کنه "
    درسته دوست من ... منم سليقه هم رو گفتم ...

ب هر حال مهسا جان حرف سيمور خان اعتبار داره و اطلاعات خوبي در اين زمينه داره ... ما فقط موبايل ميشناسيم :دي

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

mishe gheymate A3 va shomare telephone namayandegi parsony ro behem bedid?
    قیمت A3 تا اونجا که می دونم باید نزدیک 350 تومن باشه - شماره نمایندگی از اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می شه A3 v, رو باarchos 605 مقایسه کنید؟ چون اسم اونو هم زیاد شنیدم ولی در مورد هیچ کدوم اطلاعات ندارم اگه هم ممکنه تلفن نماینگی فروششون رو بگید .
    کارای Archos توی ایران پیدا نمیشن .. حداقل من که توی 2-3 سال اخیر فقط 1-2 بار دیدمشون ؛ اونم 2 سال پیش ...

ضمن اینکه A3 می تونه این مدل رو از نظر عمر باتری و پشتیبانی از فرمت های صوتی-تصویری پشت سر بذاره ..
    درسته دوست من ... منم سليقه هم رو گفتم ...
    اختیار داری سامسونگ جون ... شما کارت درسته ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من امروز زنگ زدم به نماینگی پارسونی گفت a3 رو نداریم و نمیاریم اگه جایی رو می شناسید که داشته باشه بهم معرفی کنید چون من ساکن تهران نیستم و باید یه طورایی تلفنی خرید کنم البته اگه قبول کنن براشون پول بفرستم بعد دستگاه رو برام پست کنن ولی من حتی تو یه سایت خوندم مدل a2 هم کمیاب شده از کمک هر دوتونم واقعا ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجا رو چک کن ؛ پردازش انفورماتیک - تلفن : 66403839

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــی واقعا ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ok من زنگ زدم گفتن داریم پس دیگه بگیرم؟ مطمئنید بش؟
    یه سوال دیگه اینجایی که به من معرفی کردید مطمئنید بش؟ به من گفتن اگه پولو واریز کنید می فرستیم ولی نکنه منو سر کار بذارن نفرستن؟!
    راستی قیمتشم 410 بود نه 350 اما اگه اینقدی که می گن خوبه ارزش داره.
    پس منتظر جوابتونم از راهنمایی هاتونم بی نهایت ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه تصمیم نهایی با خودته ، من و دوستان دیگه فقط می تونیم راهنمایی کنیم که بهترین انتخاب رو انجام بدی ... بهرحال داری حدود 400 تومن هزینه می کنی ...

در مورد اینکه اون مغازه مطمئنه یا نه ... والا من خودم فکر کنم 1-2 بار ازش خرید کردم و مشکلی نداشته ... ولی بازم مسوولیتش با خودته ... ایشالا که مشکلی نیست ...

توصیه ای که من دارم اینه که اگه شما فقط ضبط از Tv واسه ات مهمه و اون همه امکانات دیگه رو نیاز خاصی بهش نداری ، حتی می تونی بری سراغ کار بسیار ارزون تری مثل zling studio که ضبط از TV داره ؛ اما امکاناتش خیلی کمتره و کیفیت کلی اش هم در حد متوسطه ... قیمت : 120 تومن (1 گیگ) .. منظورم اینه که اگه قراره 400 تومن پول بدی که بعدش دستگاه رو بذاری یه گوشه و خاک بره ، سراغش نرو ... فقط در صورتی بخر که واقعا می دونی که می خوای حداقل روزی نیم ساعت بهش ور بری ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه فقط tv recorder نیست روزی نیم ساعت که چیزی نیست من حداقلش کارم روزی 2 ساعته بابا من با mp4 قبلیم زندگی می کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •