تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: میخوام یکی از بزرگترین نقاط ضعف لینوکس رو بهتون معرفی کنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای اولین بار(مطمئنم که شما هم چنین چیزی ندیدید) دیشب یه برنامه jbuilder گرفتم که روی سیستم عاملهای windows , linux و solaris و mac قابل نصب بود.نصبش کردم ولی در نهایت بد شانسی روی اوبونتو قابل نصب نیست و از ردهت 7 به بعد قابل نصبه.(همین دیشب بود که فدورا رو پاک کردم و اوبونتو نصب کردم).اینم شانس منه.ولی جالب این بود که تمام مراحل نصبش گرافیکی بود.و مثل برنامه های ویندوزی دیالوگ های درست و حسابی داشت و همه کارها رو انجام می داد.جای خوشبختیه واسه جامعه لینوکس که شرکتهای گردن کلفتی مثل بورلند این چنین حال میدن به این محیط خشک و بی روح.
    در مطالب بالا فکر کنم که گفتید که الان همه چیز رو اینترنته و حرف از هارد گوگل کردید اما من عزا دارم که وقتی درایور مودم رو باید برم از سایت بگیرم تا در لینوکس نصب بشه .اینطوری وقتی مشکل خودش مشکله چه باید کرد .کسی هست که اینجا هم دفاع کنه.همه می دونید که تو این سیستم عامل user friendly باید چطوری مودم رو نصب کنید.در محیط تماما متنی.اینم روش.

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

برای اولین بار(مطمئنم که شما هم چنین چیزی ندیدید) دیشب یه برنامه jbuilder گرفتم که روی سیستم عاملهای windows , linux و solaris و mac قابل نصب بود.نصبش کردم ولی در نهایت بد شانسی روی اوبونتو قابل نصب نیست و از ردهت 7 به بعد قابل نصبه.(همین دیشب بود که فدورا رو پاک کردم و اوبونتو نصب کردم).اینم شانس منه.ولی جالب این بود که تمام مراحل نصبش گرافیکی بود.و مثل برنامه های ویندوزی دیالوگ های درست و حسابی داشت و همه کارها رو انجام می داد.جای خوشبختیه واسه جامعه لینوکس که شرکتهای گردن کلفتی مثل بورلند این چنین حال میدن به این محیط خشک و بی روح.
    در مطالب بالا فکر کنم که گفتید که الان همه چیز رو اینترنته و حرف از هارد گوگل کردید اما من عزا دارم که وقتی درایور مودم رو باید برم از سایت بگیرم تا در لینوکس نصب بشه .اینطوری وقتی مشکل خودش مشکله چه باید کرد .کسی هست که اینجا هم دفاع کنه.همه می دونید که تو این سیستم عامل user friendly باید چطوری مودم رو نصب کنید.در محیط تماما متنی.اینم روش.
    لطفا تند نرید:
    محیط ubuntu اصلا خشک و بی روح نیست شما بوسیله ی Compiz &... میتونید اعجاز لینوکس رو حس کنید
    البته فکر کنم شما درایور گرافیک هم نصب ندارید تا دسکتاپ سه بعدی بی همتای لینوکس رو ببینید
    gnome (که همون رابط گرافیکی ubuntu هست)در عین سادگی جذابیت خاص خودش رو داره
    درسته که من فعلا از محیط kde استفاده میردم ولی یه زمانی ubuntu داشتم
    شما برای اینکه امکانات گرافیکی ubuntu رو ببینید بهتره یسر به youtube بزنی وubuntu 8.04 رو بسرچید
    این یک کار خارق العاده است که لینوکس امکانی رو از لحاظ گرافیکی با رم پایین اراعه میده در حالی که
    ویستا با رم 1 کنده
    و با 512 حتی حالت areo رو هم نداره ....
    و نکته بعد شما با این توضیحات باز هم اگه خوشتون نمیاد میتونید از kubuntu که محیط kde داره استفاده کنید
    یا حتی mandriva ...

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لطفا تند نرید:
    محیط ubuntu اصلا خشک و بی روح نیست شما بوسیله ی Compiz &... میتونید اعجاز لینوکس رو حس کنید
    البته فکر کنم شما درایور گرافیک هم نصب ندارید تا دسکتاپ سه بعدی بی همتای لینوکس رو ببینید
    gnome (که همون رابط گرافیکی ubuntu هست)در عین سادگی جذابیت خاص خودش رو داره
    درسته که من فعلا از محیط kde استفاده میردم ولی یه زمانی ubuntu داشتم
    شما برای اینکه امکانات گرافیکی ubuntu رو ببینید بهتره یسر به youtube بزنی وubuntu 8.04 رو بسرچید
    این یک کار خارق العاده است که لینوکس امکانی رو از لحاظ گرافیکی با رم پایین اراعه میده در حالی که
    ویستا با رم 1 کنده
    و با 512 حتی حالت areo رو هم نداره ....
    و نکته بعد شما با این توضیحات باز هم اگه خوشتون نمیاد میتونید از kubuntu که محیط kde داره استفاده کنید
    یا حتی mandriva ...
    افرین درسته
    من قبلا compiz رو فقط امتحان کرده بودم و زیاد باهاش حال نمی کردم
    جدیدا به صورتی که در هنگام روشن شدن سیستم اجرا بشه در آوردمش
    تازه اونم روی پارسیکس
    خیلی عالیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والا من تازه با امروز 2 روزه که با فدورا خداحافظی کردم و اوبونتو نصب کردم و همین امشب با یکی از دوستانم هم صحبت از لینوکس کردم و اینکه چه گرافیک توپی داره اوبونتو. تازه الان من این 3d desktop رو سرچیدم و این رو هم الان شما گفتی.ولی 1 مسئله هست.این عنوان تاپیک رو من به جای لینوکس، فدورا گذاشتم(عوضش کردم) اما متاسفانه توی فروم اصلی عوض نشده و به همون اسم مونده.2 همه بد و بیراههایی هم که می گم نثار فدورا نه لینوکس.تو پست قبلی از نصب مودم حرف زدم ولی تو اوبونتو مودمم رو خودش شناخته و نصبه(البته هنوز یقین حاصل نشده تا یکی جوابم رو تو تاپیک اوبونتو بده).از یه طرف هم هنوز هم می گم نصب برنامه تو فدورا اصلا گرافیکی نداره همچنین نصب مودم و خیلی سخت و غیر کاربر پسند است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ببین دوست من چرا این قدر به این فدورای بدبخت توهین می کنی اصلا مگه مودم شما چیه ؟ خوب وقتی یه مودم داخلی که برای ویندوز طراحی شده چه طور انتظار داری روی لینوکس کار کنه اگه شما می خوای برا همیشه لینوکس کار کنی فکر کنم ارزشش رو داشته باشه که 30 یا 40 تومن بدی و بری یه مودم اکسترنال بخری و خیال خودت رو راحت کنی (البته من شنیدم یه مودم هایی اومده که داخلی و هم درایور ویندوز داره و هم درایور لینوکس قیمتش هم 5 تومنه ) در مورد نصب نرم افزار هم فکر کنم شما بیشتر آدم راحت طلبی هستی خوب قبول دارم که این فدورا خیلی بدقلقه و نصب نرم افزارش تو محیط متنی انجام می شه ولی خوب شما اگه به جای این همه شکایت و گله از این فدورای بدبخت با این مشکل دست و پنجه نرم می کردی الان مشکلت حل شده بود منم یه هفته طول کشید تا نصب نرم افزار تو فدورا رو یاد گرفتم ولی الان تقریباْ مشکلی ندارم خوب می بینی که این فدورای بدبخت هم هیچ مشکلی نداره البته من الان بی صبرانه منتظر نسخه 9 هستم امیدوارم که هرچه زودتر 13 می بیاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من یه دونه از این مودم هایی که شما شنیدی که جدیدا اومده و درایور لینوکس هم داره 3 سال پیش خریدم و هنوز هم دارمش اصلا هم با نصب مودم مشکلی ندارم(سختیش واسه دفعه اوله).این محیط های گرافیکی رو هم که شما می گید مال فدورا نیست.یعد هم اگه به تاپیک یه عکس از دسکتاپت ... بندازی می بینی که همین دوست عزیزمون hossein-mec واسه راه انداختن اون نوار ابزاری که اون پایین داره(متاسفانه نمی دونم اسم اصلیش چیه)چند خط کد داده که باید همه رو در ترمینال وارد کنید.خوب این یعنی چی؟اینکه با گرافیک کم ویژگیهای ویستا رو داشته باشید رو قبول دارم و خیلی عالیه ولی در کنارش این هم هست.اینکه شما میگید من راحت طلب هستم درست نیست، همه دوست دارند که کارهاشون راحت انجام بشه و از راحت ترین راه به هدف برسند.شما اگر فکر میکنی که هم با قاشق هم با بیل مکانیکی میشه یه جا رو صاف کرد درسته ولی این کجا و اون کجا(قاشق).یه جا با چند حرکت ساده ولی یه جا با نلاش بیشتر و زمان بیشتر.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من یه دونه از این مودم هایی که شما شنیدی که جدیدا اومده و درایور لینوکس هم داره 3 سال پیش خریدم و هنوز هم دارمش اصلا هم با نصب مودم مشکلی ندارم(سختیش واسه دفعه اوله).این محیط های گرافیکی رو هم که شما می گید مال فدورا نیست.یعد هم اگه به تاپیک یه عکس از دسکتاپت ... بندازی می بینی که همین دوست عزیزمون hossein-mec واسه راه انداختن اون نوار ابزاری که اون پایین داره(متاسفانه نمی دونم اسم اصلیش چیه)چند خط کد داده که باید همه رو در ترمینال وارد کنید.خوب این یعنی چی؟اینکه با گرافیک کم ویژگیهای ویستا رو داشته باشید رو قبول دارم و خیلی عالیه ولی در کنارش این هم هست.اینکه شما میگید من راحت طلب هستم درست نیست، همه دوست دارند که کارهاشون راحت انجام بشه و از راحت ترین راه به هدف برسند.شما اگر فکر میکنی که هم با قاشق هم با بیل مکانیکی میشه یه جا رو صاف کرد درسته ولی این کجا و اون کجا(قاشق).یه جا با چند حرکت ساده ولی یه جا با نلاش بیشتر و زمان بیشتر.
    برای نصب Awn کافی هست سورس رو به لیست سورسهای توزیع اضافه کنید و بعد در پکیج منیجر (مثلا در اوبونتو synaptic) روی Awn کلیک کنید و تمام!
    دوست عزیز راحتر از این هم میشه! تازه مثل ویندوز نباید هی مثل یک آدم نادان روی یکسری گزینه ی Next کلیک کنی و هی قبول کنی که من با متن بالا موافقم! این راه ساده در لینوکس هست،‌اگر هم کاردان هستی از روی سورس کامپایل می کنی و می فهمی خط به خط برنامه می خواد چی کار کنه توی سیستمت!
    من به شخصه حاضرم مناظره ی شما رو قبول کنم،‌ببینیم نصب نرم افزار توی ویندوز راحتره یا توی اوبونتو(چون اشاره به پست حسین کردید)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی شما در نصب برنامه های ویندوزی احساس نادان بودن بهت دست می ده؟من شخصا از برنامه های کوچک مثل winamp تا برنامه های بزرگ مثل ms sql و یا delphi تمام گزینه ها رو می خونم چون باید به دلخواه خودم تنظیم بشن مگر اینکه از قبل خونده باشمشون.
    بحث دوم هم که شما خط به خط برنامه هات رو معاینه می کنی که ببینی چیکار می کنن ربطی به بحث(مناظره شخصی) ما نداره.مسلما شما نمی شینید برنامه ای مثل wine رو trace کنی ببینی چطوری کار می کنه چون هم ماهها وقت می خواد و هم قسمتهای زیادی هست که شما(و من) به احتمال 90 درصد به بالا هیچی ازشون نمی فهمیم.(تازه اگر شما علم به یه سیستم کامپیوتری داشته باشی و کد نویس ماهری هم باشی( لطفا توجه شود)) و این ویژگی مربوط به اوپن سورس بودنه که به همین دلیل هم شما می تونی یه برنامه wine از گوگل سرچ کنی بعد از سایت شخصی بنده دانلود می کنی و به لیست سورس هات اضافه و بعد در synaptic کنارش تیک بزنی تا نصب بشه غافل از اینکه من به این برنامه یه قسمت جاسوسی یا هر قسمت دیگه ای رو به راحتی اضافه کردم(مثلا فقط یه تابع که پارتیشن شما رو به هم بزنه) و شما هم با اشتیاق فراوان اون رو روی سیستم خودت کامپایل کردی و در نتیجه اجرا و ... .هر دو سیستم در این مبحث معایبی دارند که البته معایب متن بسته خیلی بیشتر از متن بازه.من شخصا تعصبی یه لینوکس یا ویندوز ندارم.دلایلی خاص خودم رو دارم که با این سیستمها کار می کنم و از هر دو هم لذت می برم و به هر دو هم از دیدگاه خودم نگاه می کنم(برای پیشرفت).
    Last edited by ali zi zeperto; 08-05-2008 at 12:54.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

چند بحث اینجا هست:
    اول: بله! دقیقا من نصب ویندوز رو یک تصور احمقانه از کاربر می بینم، من نگفتم که شما نمی خونی ( گرچه حاضرم شرط ببندم تا به الآن هیچکدام از agreement هایی روی که گزینه ی I agree رو زدید نخوندید)؛ ولی در بقیه اش شما چه می دونید که سیستم چیکار داره می کنه!
    شما خودتون چیزی رو گفتید که دقیقا در ویندوز صدق می کنه! در همین فروم چندی پیش بحثی گرفت که babylon دارای سرویس جاسوسی هست! ولی هیچکس نه تونست اثبات کنه و نه رد!
    حرف شما کمی غیر منطقی است! چون مثلا من هیچوقت از سایت شما یک نرم افزار نمی گیرم! همه ی برنامه ها سایت رسمی دارند و چون اپن سورس هست معمولا یک نسخه ی رایگان برای دانلود هم هست! (اون ویندوز هست که باید از سایت شما دانلود کنم و ندونم تو پروسه ی کرک شما چه کرده اید و کلا این نرم افزار چه می کنه).
    ثانیا مطمن باشید همونطور که رویه هست! روز بعد از اوونی که کسی یک سرویس جاسوسی در یک برنامه بگزاره در تمام فروم های اپن سورس گزارش خواهد شد! من(و شاید شما) اینکاره نیستیم، من توی دانشگاه در کلاب لینوکس عضوم کسانی رو میشناسم که کد خونی برنامه ی روزانشون هست!!
    ولی شما می تونید به من بگید آیا اوون winamp سرویس جاسوسی داره یا نه!
    من هم تعصبی ندارم دوست من، ولی به شخصه از بحث کردن بدم نمی آید مخصوصا اگر طرف مقابلم همفکرم باشه، در کل ویندوز رو باید کم کم بازنده دونست شاید الآن نه ولی 2سال دیگه همین اوبونتو مطمن باشید کاربراش بیشتر خواهد بود.

داره خودمونی میشه Zoolbia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

همین دلیل هم شما می تونی یه برنامه wine از گوگل سرچ کنی بعد از سایت شخصی بنده دانلود می کنی و به لیست سورس هات اضافه و بعد در synaptic کنارش تیک بزنی تا نصب بشه غافل از اینکه من به این برنامه یه قسمت جاسوسی یا هر قسمت دیگه ای رو به راحتی اضافه کردم(مثلا فقط یه تابع که پارتیشن شما رو به هم بزنه) و شما هم با اشتیاق فراوان اون رو روی سیستم خودت کامپایل کردی و در نتیجه اجرا و ... .ه
    سلام
    خیلی خوشحالم که می بینم که نگاهی نقادانه و تیزبین به قضایا دارید و بی دلیل به خاطر خوبیهای هابیل زیر علم قابیل سینه نمی زنید
    بحث امنیت در برنامه های اپن سورس خیلی مفصله و اگر مایل بودید البته میشه تاپیکی با عنوان امنیت در برنامه های اپن سورس بزنیم و همه دوستان این مورد رو از دید خودشون تحلیل کنند
    اما قسمتی از پست شما که نقل قول شده من رو بی اختیار به یاد یک فروم فارسی انداخت که چند سال پیش خواننده ان بودم.
    در ان فروم کاربری (که اگر اشتباه نکنم خانم هم بودند) مدعی بودند که نبود امنیت در برنامه های اپن سورس را ثابت کرده اند
    دلیل ایشان برای این کشف بزرگ یک اکستنشن برای مرورگر فایر فاکس بود که ایشان مدعی بودند خودشان ان را نوشته اند و به گفته ایشان با نصب ان کلیه یوزرنیم و پسورد های موجود بر روی کامپیوتر قربانی در اختیار ایشان قرار می گرفت(قبول دارم که نوشتن چنین کدی کار مشکلی نیست)
    در همان فروم بحث داغ دیگری هم جریان داشت که در مقابل هر کاربری که امنیت مرورگر فایر فاکس را بیشتر از IE6 می دانست
    مطرح می شد انهم در قالب یک سوال: آخه تو خودت از این کد چیزی می فهمی که اپن سورس بودن این برنامه کمکی به امنیت تو بکنه؟
    همانطور که اشاره شد این که واقعا برنامه های اپن سورس چقدر امنیت دارند بحث گسترده ای است که شاید باید در تاپیکی مجزا مورد بررسی قرار بگیره اما با عنایت به دو انتقاد مطرح شده در بالا توجه به این نکات ضروری است:
    -یک جز ثابت و البته مهم در حفظ امنیت هر شخصی خود ان شخص است
    اگر شخصی با خودرویی که بیشترین درجه ایمنی را در تست تصادفات و ضربه کسب کرده به داخل دره ای براند
    خواهد مرد
    -اگر کسی سوییچ ماشین خود را (که به بهترین سیستم ضد سرقت و دزدگیر مجهز است) روی ماشین خود بگذارد ماشینش به سرقت خواهد رفت
    - و به همین ترتیب اگر کسی بهترین سیستم عامل و برنامه های امن را برای کار برروی سیستمش انتخاب کند ولی از منابع (سایتها...) برنامه یا کد ناشناسی رو دانلود و نصب کند باید با امنیت بروی سیستمش خداحافظی کند و این ربطی به اپن سورس یا برنامه های کد بسته تحت قانون کپی رایت ندارد.
    برای خاتمه بحث در مورد اول فقط به ذکر مواردی که از چند سال پیش صفحات حوادت روزنامه های کشور رو پر کرده اشاره می کنم.
    مدتی است که سارقان محترم برای به سرقت بردن پول و مدارک و دار و ندار مسافران در ترمینال های مسافری همانند ترمینال جنوب آب میوه مسموم(با داروی خواب آور) به مسافران تعارف می کنند به نظر شما شرکت گلدیس (یا سایر تولید کنندگان آب میوه) مقصر است یا مالباخته که به جای خرید اب میوه از منبع معتبر (بوفه ترمینال) از شخص ناشناسی آب میوه را قبول کرده است؟
    اما در پاسخ به انتقاد دوم برای برخورداری از امنیت در برنامه های اپن سورس لازم نیست که حتما کد نویس ماهری باشید فقط کافیست که ازبرنامه هایی استفاده کنید که مورد توجه عموم هستند و به اندازه کافی کد نویس و برنامه نویس ماهر و با انگیره برای بررسی صحت و سلامتی سورس کد ان وجود دارد
    این که این کد نویسان و برنامه نویسان ماهر کجا هستند و چرا بدون اینکه حتی یک ریال به انها پرداخت کنید به رایگان برنامه مورد نظر شما رو بررسی می کنند بحثی است مفصل که میشه در جای خود به ان پرداخت
    براتون آرزوی موفقیت می کنم و بازهم تکرار می کنم ارزش رای و نظر مثبت افرادی همچون شما که بی دلیل از چیزی طرفداری نمی کنند و قضایا رو فقط سیاه و سفید نمی بینند از صد طرفدار متعصب که بی دلیل زیر علم دیگران سینه می زنند بیشتر است
    امیدوارم بروبجه های باسواد و اگاه بخش لینوکس سایت پی سی ورلد که برای اشاعه فرهنگ اپن سورس زحمت می کشند هرگونه ایراد و کاستی در مطالب فوق را تدکر دهند تا به نتایج بهتری برسیم
    براتون ارزوی موفقیت می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •