واقعا ؟؟
ما 1.5 روز به شارژ میزدیم
واقعا ؟؟
منم مشکلی با شارژش ندارم ...با وجود استفاده زیاد شاید 3 روزی 1 بار شارژ کنم ...
بله دوست من شاید شما باطریتون اصل نیستواقعا ؟؟
اینم یه شاهد دیگه
منم مشکلی با شارژش ندارم ...با وجود استفاده زیاد شاید 3 روزی 1 بار شارژ کنم ...
این روز ها تو ایران باطری اصل کم گیر میاد...
دزدی زیاد شده.......................................
راستي آكتور جان شما گفته بودي 5700 داري نظرت در مورد باطريش چيه؟این روز ها تو ایران باطری اصل کم گیر میاد...
دزدی زیاد شده.......................................
سلام به همگی
من هم با جناب samsung کاملا موافقم.من خودم samsung U600 مشکی دارم ازشم خیلی راضی هستم.نظر احسان جان برای من محترم است ولی کمی کم لطفی کردند.,samsung U600 تنها مشکل کوچیکش اینه که تقریبا هر 2 روز یکبار باید شارژ بشه.ولی در مورد دوربین که احسان جان گفت که اندازه نوکیا N70 هم نمیندازه کاملا مخالفم.u600 تو دوربین داره با nokia n73 و k810 کل میندازه!و بهترین و طبیعی ترین عکس رو نسبت به این دوتا نشون داده.تازه فیلمبرداریش هم عالیه.سامسونگ عالی داره کار می کنه.من که از گوشیهاش خیلی راضی ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by V12 - kompressor; 02-05-2008 at 23:09.
سلام به همگی
من هم با جناب samsung کاملا موافقم.من خودم samsung U600 مشکی دارم ازشم خیلی راضی هستم.نظر احسان جان برای من محترم است ولی کمی کم لطفی کردند.,samsung U600 تنها مشکل کوچیکش اینه که تقریبا هر 2 روز یکبار باید شارژ بشه.ولی در مورد دوربین که احسان جان گفت که اندازه نوکیا N70 هم نمیندازه کاملا مخالفم.u600 تو دوربین داره با nokia n73 و k810 کل میندازه!و بهترین و طبیعی ترین عکس رو نسبت به این دوتا نشون داده.تازه فیلمبرداریش هم عالیه.سامسونگ عالی داره کار می کنه.من که از گوشیهاش خیلی راضی ام.![]()
شما يا فيلم برداري 73 رو نديدي يا اينكه نميدونم ديگه ..تازه فیلمبرداریش هم عالیه.سامسونگ عالی داره کار می کنه.من که از گوشیهاش خیلی راضی ام
آقا موفق باشين من كه نگفتم گوشي دستتون رو عوض كنين گفتم براي خريد مناسب نميبينم چون كل عيد دستم بود و با گوشي هاي 73 70 800 810 كا و البته 5700 مقايسه كردم.منفي -- - - -
ديگه در اين مورد پست نميدم
جالبیه این بخش از فوروم میدونی چیه!?
فرد میاد سوالشو میپرسه! یه چندتا از بچههای گل روزگار میاند نظر میدند و بررسی میکنند و پیشنهاذد میدند! و جالبتر که 2-3 نفر هم به جون هم میافتند! بعد میبینی خود اون فرد که سوال کرده دیگه ازش خبری نیست! من اغلب تاپیکها که نگاه میکنم فرد آغازکننده ی تاپیک در اولین 10 پست خودش این تاپیک را ایجاد کرده!
من کی گفتم که 5700 دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)