تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: سامسونگu600 یا 5610 نوکیا؟

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

من يه هفته 5700 دستم بود.مشكلي از جهت شارژ نداشتم با اينكه گوشي رو 1 هفته اي كامل انقولك ميكردم.تو اين 1 هفته 2 بار باطري low داد و وقتي هم داشتم تحويلش ميدادم 2تا خط ازش مونده بود.من با گوشي هر كاري بگي كردم.5700 واقعا گوشيه خوبيه
    واقعا ؟؟
    ما 1.5 روز به شارژ میزدیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

من يه هفته 5700 دستم بود.مشكلي از جهت شارژ نداشتم با اينكه گوشي رو 1 هفته اي كامل انقولك ميكردم.تو اين 1 هفته 2 بار باطري low داد و وقتي هم داشتم تحويلش ميدادم 2تا خط ازش مونده بود.من با گوشي هر كاري بگي كردم.5700 واقعا گوشيه خوبيه
    منم مشکلی با شارژش ندارم ...با وجود استفاده زیاد شاید 3 روزی 1 بار شارژ کنم ...

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا ؟؟
    ما 1.5 روز به شارژ میزدیم
    بله دوست من شاید شما باطریتون اصل نیست

اینم یه شاهد دیگه

منم مشکلی با شارژش ندارم ...با وجود استفاده زیاد شاید 3 روزی 1 بار شارژ کنم ...

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

این روز ها تو ایران باطری اصل کم گیر میاد...
    دزدی زیاد شده.......................................

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این روز ها تو ایران باطری اصل کم گیر میاد...
    دزدی زیاد شده.......................................
    راستي آكتور جان شما گفته بودي 5700 داري نظرت در مورد باطريش چيه؟

در آغاز فعالیت V12 - kompressor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز ....

من اصلا منبعهای احسان جان رو قبول ندارم و به نظر من این سایت پشیزی ارزش نداره و بهتره همون تبلیغ ایرانسل رو بکنه !

U600 یکی از پرفروشترین گوشیهای Ultra سامسونگ هستش که به خاطر فروش زیادش در رنگهای زیادی تولید میشه و اخیرا هم رنگ مشکی طلایی وارد بازار شد ....

اول از همه باید به شما دوست عزیز بگم که از نظر طراحی U600 بهتره ...

دوربین 3.2 مگاپیکسلی عالی داره که بنده شخصا با گوشیهای K810 سونی اریکسون و N73 نوکیا مقایسه کردم و نتیجه گیری من این بود :

K810 اینقدری که نویز توی عکساش میدیدم دیگه زیاد به چیزهای دیگه توجه نمیکردم ...
    N73 شما فکر کن بعد عکسبرداری با این گوشی یا آبرنگ عکسهارو رنگ کردی و هیچ ربطی با منظره واقعی نداره ...
    U600 بهترین کیفیت عکسو داشت بدون کمی نویز و رنگها بیش از %96 طبیعی نشون میدن ... الان U600 در اختیار ندارم ولی یکی از بچه های فروم داره و بهش میگم بیاد و اونم در مورد دوربین U600 بگه چطوریاست ...

ببین دوست عزیز سامسونگ الکی نمیاد گوشی بده بیرون ... تم چیز اصلا ضروری واسه یه گوشی High Class نیست و مطمئن باش همون یه تم سامسونگ از همه تمهای برندهای دیگه بهتره . نمونش همین Living World ( شب و روز شدن , ابری و نیمه ابری و هوای صاف شدن , حزکت پرندگان , حرکت شهاب سنگ و ... ) که عمرا نمیتونی توی برندهای دیگه همچین چیزی پیدا کنی ...

صدای گوشی در هدفون تقریبا برابر صدای آیفون هستش ولی با این تفاوت که U600 نویز بیشتری داره ولی کیفیت صدا در هدفون خیلی بالا و عالی هستش ولی در اسپیکر صدای متوسط داره ...

LCD های گوشی سامسونگ یکی از بهترین LCD ها هستن که با وحود نشون دادن 262 هزار رنگ قابلیت رقابت با خیلی از 16 میلیون رنگها رو داره ...

برنامه و بازیهای جاوا به راحتی و با دادن یه کد نا قابل ( که اگه خواستی واست میزارم ) قابل تصب شدن هستن که البته با آپدیت فریمور دیگه نیازی به دادن اون کد هم نیست ( باز هم آموزش فلششو خواستی واست میزارم )

انصافا بخوای حساب کنی شارژ گوشی کم هستش و در روزهای اول که مسلما با گوشی بیشتر کار میشه به طور حتم روزی یکبار باید شارژ بشه ولی بنده به مرور زمان هر 2 روز یکبار شارژ میکردم ...

سرتو درد نیارم U600 یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ هستش که واقعا خوشگل و کارایی خوبی داره و مطمئن باش از خریدنش لذت میبری ...

موفق باشی ......

سلام به همگی
    من هم با جناب samsung کاملا موافقم.من خودم samsung U600 مشکی دارم ازشم خیلی راضی هستم.نظر احسان جان برای من محترم است ولی کمی کم لطفی کردند.,samsung U600 تنها مشکل کوچیکش اینه که تقریبا هر 2 روز یکبار باید شارژ بشه.ولی در مورد دوربین که احسان جان گفت که اندازه نوکیا N70 هم نمیندازه کاملا مخالفم.u600 تو دوربین داره با nokia n73 و k810 کل میندازه!و بهترین و طبیعی ترین عکس رو نسبت به این دوتا نشون داده.تازه فیلمبرداریش هم عالیه.سامسونگ عالی داره کار می کنه.من که از گوشیهاش خیلی راضی ام.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by V12 - kompressor; 02-05-2008 at 23:09.

در آغاز فعالیت V12 - kompressor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز ....

من اصلا منبعهای احسان جان رو قبول ندارم و به نظر من این سایت پشیزی ارزش نداره و بهتره همون تبلیغ ایرانسل رو بکنه !

U600 یکی از پرفروشترین گوشیهای Ultra سامسونگ هستش که به خاطر فروش زیادش در رنگهای زیادی تولید میشه و اخیرا هم رنگ مشکی طلایی وارد بازار شد ....

اول از همه باید به شما دوست عزیز بگم که از نظر طراحی U600 بهتره ...

دوربین 3.2 مگاپیکسلی عالی داره که بنده شخصا با گوشیهای K810 سونی اریکسون و N73 نوکیا مقایسه کردم و نتیجه گیری من این بود :

K810 اینقدری که نویز توی عکساش میدیدم دیگه زیاد به چیزهای دیگه توجه نمیکردم ...
    N73 شما فکر کن بعد عکسبرداری با این گوشی یا آبرنگ عکسهارو رنگ کردی و هیچ ربطی با منظره واقعی نداره ...
    U600 بهترین کیفیت عکسو داشت بدون کمی نویز و رنگها بیش از %96 طبیعی نشون میدن ... الان U600 در اختیار ندارم ولی یکی از بچه های فروم داره و بهش میگم بیاد و اونم در مورد دوربین U600 بگه چطوریاست ...

ببین دوست عزیز سامسونگ الکی نمیاد گوشی بده بیرون ... تم چیز اصلا ضروری واسه یه گوشی High Class نیست و مطمئن باش همون یه تم سامسونگ از همه تمهای برندهای دیگه بهتره . نمونش همین Living World ( شب و روز شدن , ابری و نیمه ابری و هوای صاف شدن , حزکت پرندگان , حرکت شهاب سنگ و ... ) که عمرا نمیتونی توی برندهای دیگه همچین چیزی پیدا کنی ...

صدای گوشی در هدفون تقریبا برابر صدای آیفون هستش ولی با این تفاوت که U600 نویز بیشتری داره ولی کیفیت صدا در هدفون خیلی بالا و عالی هستش ولی در اسپیکر صدای متوسط داره ...

LCD های گوشی سامسونگ یکی از بهترین LCD ها هستن که با وحود نشون دادن 262 هزار رنگ قابلیت رقابت با خیلی از 16 میلیون رنگها رو داره ...

برنامه و بازیهای جاوا به راحتی و با دادن یه کد نا قابل ( که اگه خواستی واست میزارم ) قابل تصب شدن هستن که البته با آپدیت فریمور دیگه نیازی به دادن اون کد هم نیست ( باز هم آموزش فلششو خواستی واست میزارم )

انصافا بخوای حساب کنی شارژ گوشی کم هستش و در روزهای اول که مسلما با گوشی بیشتر کار میشه به طور حتم روزی یکبار باید شارژ بشه ولی بنده به مرور زمان هر 2 روز یکبار شارژ میکردم ...

سرتو درد نیارم U600 یکی از بهترین گوشیهای سامسونگ هستش که واقعا خوشگل و کارایی خوبی داره و مطمئن باش از خریدنش لذت میبری ...

موفق باشی ......

سلام به همگی
    من هم با جناب samsung کاملا موافقم.من خودم samsung U600 مشکی دارم ازشم خیلی راضی هستم.نظر احسان جان برای من محترم است ولی کمی کم لطفی کردند.,samsung U600 تنها مشکل کوچیکش اینه که تقریبا هر 2 روز یکبار باید شارژ بشه.ولی در مورد دوربین که احسان جان گفت که اندازه نوکیا N70 هم نمیندازه کاملا مخالفم.u600 تو دوربین داره با nokia n73 و k810 کل میندازه!و بهترین و طبیعی ترین عکس رو نسبت به این دوتا نشون داده.تازه فیلمبرداریش هم عالیه.سامسونگ عالی داره کار می کنه.من که از گوشیهاش خیلی راضی ام.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تازه فیلمبرداریش هم عالیه.سامسونگ عالی داره کار می کنه.من که از گوشیهاش خیلی راضی ام
    شما يا فيلم برداري 73 رو نديدي يا اينكه نميدونم ديگه ..

آقا موفق باشين من كه نگفتم گوشي دستتون رو عوض كنين گفتم براي خريد مناسب نميبينم چون كل عيد دستم بود و با گوشي هاي 73 70 800 810 كا و البته 5700 مقايسه كردم.منفي -- - - -

ديگه در اين مورد پست نميدم

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

جالبیه این بخش از فوروم میدونی چیه!?
    فرد میاد سوالشو میپرسه! یه چندتا از بچههای گل روزگار میاند نظر میدند و بررسی میکنند و پیشنهاذد میدند! و جالبتر که 2-3 نفر هم به جون هم میافتند! بعد میبینی خود اون فرد که سوال کرده دیگه ازش خبری نیست! من اغلب تاپیکها که نگاه میکنم فرد آغازکننده ی تاپیک در اولین 10 پست خودش این تاپیک را ایجاد کرده!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

راستي آكتور جان شما گفته بودي 5700 داري نظرت در مورد باطريش چيه؟
    من کی گفتم که 5700 دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •