سلام
آيا فن کلوپ فارسي زبان لينکين پارک ----- شده؟
سلام
آيا فن کلوپ فارسي زبان لينکين پارک ----- شده؟
من خیلی وفته که لینکینو گذاشتم کنار چون خود لینکین هم همینجوری مسخره میشه توسط راک باز ها ...
ولی خدایی تا الان اگه میبینید موسیقی مون به هیچ جا نرسیده به خاطر "رپ فارس" هست ... شما کودوم گروه رو دیدی که فقط از یک خواننده تشکیل بشه ؟! طرف میره استودیو ... بعد بهش یه کاغذ میدن میگن رو این بیت بخون ... بعدم کارش میاد تو نت و همه دانلود میکنن ! من دوستم رپره .... به جان خودم یه آلبوم رو تو 3 روز با 8 تا ترک ریلیز کرد !!!! این یعنی عمق فاجعه ........ وقتی که هیچ کس هنری از خودش تراوش نمی کنه برای آهنگش ... باید زار زار گریست به حال این مملکت .....
نه ! آقا تو پی سی نداریم کلوپ طرفداران LP... پایه هستید بزنیم ؟
راست می گی والا !
اون بچه های ابتدایی هستن میرن پایه تخته شعر حفظی می خونن... توجه کردی ؟ دقیقا عین اونا می خونه...
فکر کنم بهترین تشبیه رو کرده باشم![]()
متاسفم .
فاجعه س ولی چیزی که زیاده کپی!
lpکه چیزی نیست.از pink و nirvana هم من گوش کردم
آيا فيلم crank رو ديديد؟
چرا chester اونجا نقش معتاد رو بازي ميکنه؟
خوب فیلمه دیگه... آدم ممکنه هر نقشیو بهش بدن... چسترم که معتاد بیشتر بهش می خوره...
من آهنگو(!) دانلود نکردم.ولي از توضيحي که دادي معلومه که چه گندي زده! موسيقي 7 رنگ ديگه نه؟تو مايه هاي پيتزا مخلوط!(البته به شان و مقام پيتزاي مخلوط عزيز توهين نميشه!!)
اينا نه تنها آبروي متال و راک بلکه آبروي ترنس عزيز رو هم برده اند آقا!
حالا...اينم بگم که من اصلا تو خط رپ نيستم چه خارجيش چه فارسيش.به قول اون وري ها: rap=crap
بابا حجمش کمه بشین دانلود کن بخندییییییییی...
اخه این احسان غیبی نیست که . اول اطلاعات لازم رو کسب کن بعد حرف بزن . این شهاب مقدمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)